Sarhoşken hoşlandığım kişiye geçmişimi anlattım. Ne düşünmüştür?

Birisiyle tanıştım. Tanıştığımız ilk zamanlardan beri bana aşık olduğunu söylüyordu, benimle ilgili her şeyi aklında tutuyordu, kıskançlık yapıyordu. Fakat yaptığım işten dolayı benden uzaklaşıyordu. Bana güvenmiyordu. Onun işler kontrolden çıktığı için bizim görüşmeyi bitirmemizi istemişti. Oysa bizim tanışmamıza kendisi sebep olmuştu, kendisi de zaten benim arkadaşımla görüşüyordu. Son zamanlarda aramız kötüydü, zaten yalanlarını da öğrenmiştim, yaşı bile yalandı. ama dün hep beraber buluşmaya karar verdik. Bir bağ evine gittik. Orada alkol aldık. Benim hoşlandığım kişi fazla alkol almamıştı araba kullanacağı için. Sonra biraz uyuyalım falan diye konuştular. O da beni kucağına alıp odaya götürdü. Aramızda pek bir yakınlaşma olmadı, ben karşı çıktım. Ama alkollü kafayla geçmişimden bahsettim, o da bir şeyler sordukça cevap verdim. 2 kere sığınma evinde kaldığımı, t*cvüze uğradığımı, o kişiyle az daha evlenmek üzere olduğumu, babamın verdiği tepkileri, insanların beni sürekli kandırdığını falan anlattım. Aklım yerine gelmeye başladıkça da tüm bu yaşanılanlardan dolayı çok utandım. Eve geldikten sonra tüm gün ona mesaj atmadım. O yazdığında da kısa cevaplar verdim. Sonra "sana ne oldu, bir şeyin var sanırım" yazdı, ben de "yok, neden öyle düşündün" diyince "soğuk gibi geldi konuşman" dedi. Ben de "saçma sapan şeyler söyledim ben yine sabah" dedim. O da "ne söyledin ki, bence gayet iyiydin" dedi. Ben de "biraz saçmalamışım gibi hissettim" dedim, o da "hayır hayır gayet iyiydin, bir şey saçmaladın" dedi, sonra da konuyu değiştirip "ama sabah alarm çalınca aklımı aldın, uyurken birden sıçradın alarm çalınca" dedi. Sonra da normal konuları konuşmaya başladık. Ama aklıma geldikçe hâlâ utanıyorum. Ne düşünmüştür sizce?

Sarhoşken hoşlandığım kişiye geçmişimi anlattım. Ne düşünmüştür?