Ailem çok katı?

25 yaşındayım, tıp okudum, maddi durumumuz çok kötü babam iş bulamıyor çalışmıyor, paraya çok ihtiyacım var. Çok zeki biri değilim o yüzden kolaylıkla her işe almıyorlar beni. İş buldum tıp alanında çalışmak istiyorum ancak 24 saatlik nöbet tutmam gerekiyor onada babam izin vermiyor gece en geç 9’da evde olman gerekiyor diyor. Başka günün erken saatlerinde nöbet tutmadan hemşire olarak çalışa bilirim onada izin vermiyor hayır hemşire ne yaa ayıp diyor. Başka alanda çalışmak istiyorum hayır o kadar tıp okudun diploman küçük pozisyonlarda çalışamazsın diyor.

Gider evlenirsin o zaman ne istersen yaparsın diyor ama kocada bulamıyorum. zaten erkeklerle tanışmama sevgili olmama da izin vermiyor arkadaşlarımla dışarı çıkıp eğlenmem bile yasak. Hiçbiryere gidemediğim için kimsede görmüyor zaten beni. Uzun boylu ince zayıf kızım ve benden kısa boylu kilolu erkeklerden hoşlanamıyorum ne yapa bilirim. Görücüler geliyor onlarında bazıları benden kısa bazıları da kilolu olduğu için hoşlanamıyorum, sıkılıyorum elimde değil. Bazılarınında dış görünüşü iyi ama egoist bana kötü davranıyor kendimi yanında değersiz hissettiğim için evlenmek istemiyorum. Annem evlen en azından çocukların olur diyor, ama babasını sevmiyorsam ondan olan çocukla nasıl mutlu olacağım. Babamda kızıyor onu niye beğenmedin bunu niye beğenmedin diyor, kilolu kısa boylu egoist erkekleri sevemediğimi anlamıyor. Çok sıkıldım herşeyden bende başka kızlar gibi gençliğimi yaşamak istiyorum, gezmek eğlenmek istiyorum 😭

Ailem çok katı?