Ailem beni hiç sevmiyor neden?

18 yaşında reşit bir kızım. Alkol almayı cluplarda takılmayı seviyorum. Okumak istemiyorum badboi falan seviyorum. Yağni abi beni anlamıyorlar ben onlar gibi olmayacağım falan yani. Sürekli sevgililerime katılıyorlar neymiş efendim her gün başka erkoyla falanmışım yaniiğ. Napayim yağni anlamıyorlar ben aslıdna Göktuğ'ya aşığım ama ayrıldık napayım yani bu yüzden sürekli başka erkolarla takılıyorum ama ailem beni anlamıyor neymiş çok açık giyiniyormuşum benim bedenim benim kararım woman, life, freedom falan yağni. Babam askeri ücret ile çalışıyor okumam için ısrar ediyor sanki kendisi okudu da adam oldu falan yani. Sürekli oha falan oluyorum yani çünkü beni anlamıyorlar alkol sigara beni yansıtıyor saçlarımın kırmızı olması ve gotik olmam benim tarzım yani ben buyum abi beni böyle kabul etmeliler. Sonuç olarak reşit bir kadınım kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim bana fırsat vermiyorlar alkol ve sigarayı bırakıp düzgünce okumamı ardından istediğimi yapabileceğimi söylüyorlar böyle hayat mı olur anlamıylrum falan yani sizce ne yapmalıyım. 38 yaşında erko arkadaşım var onunla mı yaşamalıyım
Ailem beni hiç sevmiyor neden?