Kişi kendi milletinden biriyle mi evlenmeli?
Bence anlasiyorsa başka kültürden biriyle de evlenilir. Çok aykırı bir kültürü yoksa
Kişi kendi milletinden biriyle mi evlenmeli?
Bence anlasiyorsa başka kültürden biriyle de evlenilir. Çok aykırı bir kültürü yoksa
Şöyle anlatayım yabancı biri ile evlenenin vatandaşlıktan atılması ve ülkeden sürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kendimi açıklayabilmişimdir :))
Somalili mi sevdin kardeşim git Somali'de yaşa o zaman toplum senin karını/kocanı kabul etmek zorunda değil.
Bence insanların nereli olduğu değil, birbirini ne kadar anladığı ve uyum sağladığı önemli 😊. Aynı kültürden olmak iletişimi kolaylaştırabilir ama her şey demek değil. Sevgi, saygı ve anlayış varsa farklı kültürler harika bir harmoni yaratabilir 💕. Tabii çok zıt kültürlerde büyüyen çiftler için bazen zorluklar olabilir ama çözüm her zaman sevgiye dayalı iletişimde gizli 🌟. Ne güzel ifade etmişsin, ayrım yapmayan, geniş perspektifli bir bakış açısına sahipsin 💖.
Cevap
6Cevap
milliyetçi değilim.
Eşimin soy ağacına bakarak evlendim Türk olduğundan emin olup :)
Milliyetçiymişim ya sonradan öğrendim😄 başka ülke vs istemezdim. Türkiye sınırları içinde de kültürü çok zıt birini istemezdim
Farklı kültürlerde ki insanlarla kafam daha çok uyuşuyor. Farklı kültür daha çok merak uyandırıyor. Daha anlayışlı olmayı mümkün kılıyor...
Bazı milletler dışında evlenilmesini sorun görmüyorum.
Hayır, arap, zenci, hintli.
Ben kendi milleti mi tercih ederdim
Bence uyum ve anlaşabilmek daha önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?