Ablamla eşim kapıyı kitleyip birbirini yedi?

Bugün bizim oğlan ablamın kızı ile takisti önce o bizimkine vurmuş bizimkide ona vurmuş neyse ablam da eşime laf soyledi erkek çocuğu o sahip çık diye esim de kiz diye melek mi sende kendininkine sahip çık dedi ama bu konu kapanmadı hiç birbirlerini yediler sofrada herkes bembeyaz oldu ben en son ikinizde susun diye bagirdim neyse ablam eşime mesaj atmış ortalık sakinleşince arka odaya gel birazcık gururun şerefin varsa yazmış esimde gelicem yazmış gel ecdadını s.. cem senin yazmış ablam olacak ahlaksiz da esim bir şey dememiş neyse biz bir ses duyduk kapıyı kitlemisler ben kapıyı kırdım gavura vurur gibi saç baş tirnak ayırdım eşimin sinirden sesi çıkmadı ağladı ablam dilini de ısırtmış kanadi yol boyu zaten yazıklar olsun abla dedim misafiriz şurada dedim çıktım ne yapayım?
Güncellemeler
9 ay
Kötü yorum atan pijleri sildim iyi yorum atan altin kızlara teşekkür ederim bana iyi geldi bu cevaplar ablama mesafe koyucam gerçekten esim gorusmeyecek zaten yazık annem de agliyor şimdi telefonda ama iyi geldi rahatladım
Ablamla eşim kapıyı kitleyip birbirini yedi?