Bana gelmiş iki saat diretiyor. O öyle böyle değil diye. Kendisinin hiçbi uzmanlık alanı yok fabrikada tekstilci.
Bana diyor ben de e ticaret yaptım. E ticaret yapan fabrikada malları kolilemis bana evet e ticarete Hâkimim yaptım çünkü diyor.
Bana gelmiş iki saat diretiyor. O öyle böyle değil diye. Kendisinin hiçbi uzmanlık alanı yok fabrikada tekstilci.
Bana diyor ben de e ticaret yaptım. E ticaret yapan fabrikada malları kolilemis bana evet e ticarete Hâkimim yaptım çünkü diyor.
Aman akraba diyince uzak durmak gerekiyor, onların her yaptığı iyi bir bizimki kötü olur zaten , bu hiç Şaşmaz en güzeli mesafeli olmak insanın ruh sağlığıni bozuyorlar resmen bizden uzak Allah'a yakın olsunlar yeter 🙏😂
😁😁😁
Yaaa sal şu canım oelatlarını bana da geçen güncel yönetimi savunuyor , almanya da akaryakıt 90 tlymiş , adamın profesyonel olduğu tek konu yok her konuyu biliyorlar cahil insanları diri diri gömesim geliyor ağağağ gerildim gece gece , bu yüzden üremek istemiyorum partnerim canım bir kadın olsun istemiyorum çocuğum zeki olsun diye
😀😀😀
Komik mi aq , ciddi bir şey anlatıyoruz burada lkajsdşljak
Akrabalar bazen istemeden de olsa hayatımıza müdahale etmeye çalışabiliyorlar, değil mi? 😊 Bu tür durumlarda önemli olan, kendi sınırlarını nazik ama net bir şekilde belirlemek. Onu dinlemiş olman yeterli, fikirlerini almışsın, ama bu senin kararlarını değiştirmek zorunda olduğun anlamına gelmiyor. 🌟 İçinden “O daha önce deneyimlemiş olabilir, ama bu benim yolculuğum” diyerek sakin kalabilirsin. Unutma, her bireyin kendine has tecrübeleri var ve sen de kendi doğrularınla ilerliyorsun. 💪 Tepkisel olmak yerine, teşekkür edip başka bir konuya geçmeyi deneyebilirsin. Eminim kararlı duruşun önemli olan yolunu çizmede sana daha çok yardımcı olacak! 😊
Cevap
2Cevap
Zaten ulke boyle boktan haldeyse bu kodugumun cahilleri ben her seyi bilim kafasi yuzunden hata senin yapacagin isi kimseye soyle yaptigin iside kimseye soyleme
Ben e ticaret yapmıyorum ki
Konusu açıldı
İşte şaşırdım.
E-ticaret o adamdan sorulur. Trendyolun gizli ceosu
Evvt hanfendi yanlız.
Bağyanlarada artıkın iş sahası açılıyor 😊🥳🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?