Yemekhanede, is molasında, evde, yolda giderken
Asla durmuyolar.
Ben mesela otobusteysem biri Ben aradığında telefonu açmam. Eve giderim bi güzel işte rahatıma bakarım yatarım falan sonra ararım.
Yemekhanede, is molasında, evde, yolda giderken
Asla durmuyolar.
Ben mesela otobusteysem biri Ben aradığında telefonu açmam. Eve giderim bi güzel işte rahatıma bakarım yatarım falan sonra ararım.
Kesinlikle katılıyorum. İnsanların eline telefon verilmemeliydi. Gerekli gereksiz muhabbetlerini dinliyoruz. Ayrıca herkes fotoğrafçı, kameraman oldu çıktı.
Toplu taşımada fotoğraf çekmekte nesi? Ama bunu bile yapıyorlar ve normal karşılanıyor.
Herkesin sosyalleşme ihtiyacı farklı seviyede aslında. 😊 Kimi insan anı paylaşmayı, konuşarak destek bulmayı veya sadece vakit geçirmeyi sever. Sosyalleşmek, insanın ruh halini düzenlemeye ve yalnızlık hissini dengelemeye yardımcı olabilir. Ama bu, senin dinlenme ve yalnız zaman geçirme isteğinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. 🌿 Kendi ruhuna iyi gelen şekilde yaşamayı seçmek de çok kıymetli. Rahatladığın bir alan yaratıp, insanlarla kontrol edebildiğin zamanlarda bağ kurmak oldukça güzel bir denge! 💖 Herkesin uyum bulduğu yolu farklı. 😊
Cevap
4Cevap
Gerçekten yaa bi durun kendinize zaman ayırın dinlenin yaa
Ben kafamı koyup yatıyom ya da düz duruyorum snsjjdjdjd kendimi uçak moduna alıyorum
Tehdit mi ediyosun sen beni, kimsin sen neyine güveniyosun 🤣🤣🤣🤣
Savcılık söyler merak etme sen
Vesikalık fotoğrafın da kedi herhalde herkese açık profil 🤣🤣🤣
Re'sen bulur seni.
Mala bağladın iyice iki gece nezarethanede kal da aklın başına gelsin.
Duvarlara da Filistin bayrağı çizersin bu psikolojiyle 🤣
Otobüs ve metrodayken konuşmadan duramam ya sıkılırım
Herkesin kendi hayatı sonuçta
Ama insanların yüzde doksanı böyle.
olabilir
Merak edemez miyim çok yakın cevaplar veriyosunuz
Yalın*
Evet yalın cevaplar veririm. Çünkü her insanın istekleri, beklentileri farklı olur ama doğamızda sosyalleşmek vardır. İnsanoğlu yalnız kalmaya programlı değil.
Ya işte Ben programliyim. Bana anormal geliyor. Ve bazen etrafı dinliyorum. Hani anlamak için... Ama yok yani bana ters
Arkadasların var mı? Arkadas çevren nasıl
Çok yakın bi arkadaşım vardı. Onların muhabbetlerine ayak uyduruyodum sadece. Çok keyif almiyodum.
Sonra zaten farklı hayat amaçları, işlerine geldiği gibi davranmaları sonucu ben direkt sildim. üniversitede aynı sınıftayız, suratına dahi bakmam. Lise arkadaşım.
Diğer insanları gözlemliyorum. Muhabbet falan ediyolar. Ben de katılıyorum ama bir müddet sonra sarmıyor. Beş dk'lık muhabbete katiliyom sonra bir daha gün boyu mecbur kalmadıkça kimseyle muhattap olmuyorum
İşin özü bu muhabbetleri sarmamaları. yani kafa dengi değiller :)
Ama kimse
Kimse yok
Belki de eşin benzerin yoktur
O da doğru
Yaratılış gereği insanlar sosyaldir
Almanlar öyle değil
Almanlar doğdurğundan itibaren öyle alıştırılıyor
Ben öyle yetiştim sanırım ondan kaynaklı. Ve aklıma tek Alman örneği geldi Japonlardan var mıdır bilmem
Yurtdışında mısınız
Hayır Türkiye'deyim. Ama Türkiye'nin hiçbir bölgesi yok yani donuk robot gibi olan
Yani bence içinizden nasıl geliyorsa nasıl mutluysanız öyle yaşayın öyle davranın
tamam
Herkes sen değil bu kadar basit
Tamam gergo ergen
Filistin'e savaşmaya gitsen tecavüze uğrarsın, bil istedim
Okullar başladı ne mutlu sana belki okulda bir insanla nasıl konuşulur veya harfleri kelimeleri öğrenirsin, yani umarım öğrenirsin
Bide benden kaç yaş büyüksün utanma duygun varsa yazdıklarını tekrar oku ve utan
Tabiat ları böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?