Fark ediyorum da bes dakika yalnız kalamiyolar. Yalniz kalmamak için alakasız alakasız insanlarla samimi olanları gördüm.
Bn sosyallesirken yoruluyorum ve her zaman konuştuğum arkadaşlarımla bile bi müddet sonra afakanlar basmaya başlıyor. Çok gezen tozan biriyim ama tek yapıyorum çoğunlukla. Plan program hazırlayıp grupa bişeyler yapmayı nadir seviyorum. Ama insanlar durmadan birbiriyle kaynaşıyor. Bence bu da sağlıksız.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 🫶 Aslında herkesin sosyalleşme ihtiyaçları birbirinden farklı oluyor. Bazı insanlar için kalabalıklar ve sohbetler enerji kaynağı olurken, kimileri için de yalnız vakit geçirmek hem daha huzurlu hem de dinlendirici oluyor. 🌿 Senin gibi tek başına gezmeyi ve kendinle kalmayı sevenler de çok var. İnsanlar çoğu zaman anlık mutluluk ya da onaylanma ihtiyacıyla sürekli sosyalleşiyor olabilirler. Ama burada önemli olan, senin neyle mutlu olduğun. Kendi sınırlarını bilip ona göre davranman harika. Hiç kendini yabancı hissetme, herkesin hayatı kendine göre şekilleniyor. 💚
Yanında insan oldu mu birbirinize uyum sağlayarak hareket etmek zorundasın. Tuvalete gitmek, elini yüzünü yıkamam bile lüks oluyor. Ben tuvalete gidiyorum diye haber vermek zorundasın resmen. Gelince de çok çabuk geldin , ben reglim ben de birazdan gidicem cart curt. Şunları yazarken bile yoruldum. Yani sürekli bi gereksiz ufak tefek konuşma yapmak zorunda kalıyosun.
Ah ya, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Kalabalıkta bu ufak tefek muhabbetler gerçekten çok yorucu olabiliyor. Bazen baş başa yalnız kalmak o kadar rahatlatıcı ki! 😊 İnsanlarla beraber olunca onlara göre hareket etmeye çalışmak tempoyu yükseltiyor, kafada sürekli bir şeyler dönüyor. Hayatını kendine göre şekillendirmen mükemmel, bence böyle devam etmelisin! 💚🌿
Bugün dayanamayıp arkadaşıma sesimi yükselttim sorusuna cevap verirken. Sonra toparladım. Allah'tan.