Ailem neden evleneceğim kişiyi hor görüyor?

merhabalar ben şu anda evlilik sürecindeyim nişanım olacak ailem kötü insanlar değiller fakat beni çok üzmeye başlattılar bu kadarını tahmin etmiyordum benim ailemin durumu orta hatta düşüğe yakın çok zengin bir ailede büyümedik ama bir şekilde emek ederek çalışarak bir şeylere sahip olduk karnımızı doyurduk fakat benim ailem şu an sanki ben kraliyet ailesinin evladımışım gibi karşı tarafı içten içe hor görüyorlar bunu bana direk söylemeseler de ima ediyorlar ve hissettiriyorlar ve ben çok üzülüyorum kahroluyorum ayrıca karşı tarafım durumu da bizden ne çok düşük ne çok yüksek gerçekten aynı seviyede sayılırız annem hayalindeki damat ve damat ailesi olmadığını söyledi tam olarak hayali neydi gerçekten bilmiyorum büyük olasılıkla daha zengin ve daha aktif bir aile olmasını hayal ediyordu ama lafa gelince karakter ve ahlakın önemli olduğunu söylemiyor muyuz hep neden diğer şeylere bu kadar önem veriliyor gerçekten çok fazla sinir ve stres oluyorum çok üzülüyorum bu tarz şeyler yaşayanlar var mı bana tavsiye verebilir misiniz

Ailem neden evleneceğim kişiyi hor görüyor?