Yaşayan var mı destek istiyorum?

arkadaşlar kesinlikle dert yanıyorum kimseyi kötüleme gibi bi derdim yok ilk defa burayı kullanıyorum hani insanlar dertleşiyor diye lütfen kırıcı olmayın

benim liseden beri bi kız arkadaşım var bacım tabi kendisi kendi kız kardeşimden farksız dile kolay 8-9 yıldır arkadaşız

ama kendisi en ufak şeyde kurban psikolojisind giriyor ben de arkadaşımı düşünüyorum üzülüyorum napmalıyım bilmiyorum insanın çözüm yolu yine kendi içindedir mesela

biz senelerdir sesli mesajlaşırız ya da araşırız öyle konuşuruz ve her gün konuşuruz yani telefonda olmasa bile sesli mesajlaşırız birbirimizin çöp kutusu da değiliz dert ortağıyız aslında

mesela ben Şubat ayında 5 aydır çalıştığım yerden binbir hakaret ve iftirayla kovuldum o zamanlar kredi kartı çok istiyodum ama hayırlısı bu ya işte demek ki kredi kartım olsa borca girip ödeyemicektim her şeyin iyisi ve sağlıklısı diye düşünüp hayra yordum yoluma baktım he hala işsizim orası ayrı

arkadaşım 1 ay deneme sürecinde olduğu yerden çıkarıldı ve salya sümük haftalarca ağladı ve çevresi olan hemen iş bulabilen biri o konuda kısmetli yarın iş görüşmesi var mesela bu konuda biraz negatif elimden geldiğince yanında oluyorum bak moralini bozma diyorum ne yapıcağımı bilemedim benim kovulmamın bu kadar üzerinde durulmadı kendisi neden bu kadar kurban psikolojisinde anlamıyorum kardeşleri evde bi şeyi yanlış yaptığında arkadaşım tepki gösteriyor diye babası arkadaşıma kızmış her hafta aynı olayı yaşıyorlar neyin ne olduğunun da farkında ama bi şey olduğu zaman bana saatlerce cevap vermiyor hatta belki bi iki gün sonra gelince yine aynı depresiflikte oluyor ben de üzülüyorum mesela ben kırk yılda bi kötü olurum bunu anlattım gece kendimi iyi hissetmediğimi söyledim ses kaydımı dinlediğinden bile emin değilim babamla kavga ettik çok kötüyüm çok sıkıldım çok daraldım neden böyle neden benim başıma geliyo yazmış ya biraz içim acıdı ben de kötüydüm neden bana bi cevap vermedin ki mesela ben aramızdaki alma verme dengesini bozucak bi şeyde yapmadım hiç

Yaşayan var mı destek istiyorum?