Ev arkadaşımın annesi neden böyle davrandı?

Ev arkadaşım Ali ile yurt dışında yaşıyoruz biz 3 aydır ev arkadaşıyız Ali'nin Türkiye'de olan 9 yıllık eski sevgilisi ile telefonda görüşuyorlar tekrar iletişimi oldu ve kızı defalarca aldatmış hatta burada başka bir kızla evlenip bir buçuk yıl evli kalıp boşandıktan sonra tekrar bu kız onu

Affetmiş.

sürekli ayrıl Barış bir ilişkileri var bu aralar kız onu sadece10 dakika arayıp konuşuyormuş diye tartıştılar ve ev arkadaşım Ali sevgilisine bir sürü hakaretler ve küfürler etti başkası mı var yoksa dedi sinirlendi ayrıldılar ve annesini aradı görüntülü ağlıyordu bana da odana git beni yalnız bırak dedi ben de odama gittim ve annesiyle konuşuyorken intihar edeceğim ben bu kız üzerine bütün hayatımı kurmuştum diye ağlıyordu, daha sonra bana seslendi beni çağırdı ve annesi telefona baharı ver dedi görüntülü konusrken gozlerinmi doldu dedi banada ağlıyor musun dedi hayır dedim. oğluna benim hakkımda dedi

üzme onu oda bir annenin evladı , oğlum falan dedi, benim numaramı Bir. de Ali'nin babasının numarasını kaydet dedi, daha sonra oğluyla konuştu kurtul artık şu kızdan ne takıntı ettin sana kızmı yok b** vardı da yine konuşmaya devam etti, bide beni engellemiş sevgilin dedi , oğluna, sizce annesi neden ağlıyor musun diye bana sordu böyle bir şey yokken beni gözlerim dolmuş gibi gösterdi ve oğluna baharıda

üzüyorsun o da bir anne evladı diye böyle sözler neden söyledi. anlamadım kızı korkutuyorsun falan dedi?

Ev arkadaşımın annesi neden böyle davrandı?