Ev arkadaşım Ali ile yurt dışında yaşıyoruz biz 3 aydır ev arkadaşıyız Ali'nin Türkiye'de olan 9 yıllık eski sevgilisi ile telefonda görüşuyorlar tekrar iletişimi oldu ve kızı defalarca aldatmış hatta burada başka bir kızla evlenip bir buçuk yıl evli kalıp boşandıktan sonra tekrar bu kız onu
Affetmiş.
sürekli ayrıl Barış bir ilişkileri var bu aralar kız onu sadece10 dakika arayıp konuşuyormuş diye tartıştılar ve ev arkadaşım Ali sevgilisine bir sürü hakaretler ve küfürler etti başkası mı var yoksa dedi sinirlendi ayrıldılar ve annesini aradı görüntülü ağlıyordu bana da odana git beni yalnız bırak dedi ben de odama gittim ve annesiyle konuşuyorken intihar edeceğim ben bu kız üzerine bütün hayatımı kurmuştum diye ağlıyordu, daha sonra bana seslendi beni çağırdı ve annesi telefona baharı ver dedi görüntülü konusrken gozlerinmi doldu dedi banada ağlıyor musun dedi hayır dedim. oğluna benim hakkımda dedi
üzme onu oda bir annenin evladı , oğlum falan dedi, benim numaramı Bir. de Ali'nin babasının numarasını kaydet dedi, daha sonra oğluyla konuştu kurtul artık şu kızdan ne takıntı ettin sana kızmı yok b** vardı da yine konuşmaya devam etti, bide beni engellemiş sevgilin dedi , oğluna, sizce annesi neden ağlıyor musun diye bana sordu böyle bir şey yokken beni gözlerim dolmuş gibi gösterdi ve oğluna baharıda
üzüyorsun o da bir anne evladı diye böyle sözler neden söyledi. anlamadım kızı korkutuyorsun falan dedi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annesi doğal tepkilerini veriyor o an. Oğlunun yıllardır yaşadığı duygusal yıkım ve hayal kırıklıkları üst üste gelmiş. Bu yüzden kendini çok çaresiz ve üzgün hissediyor ne yapacağını bilemez halde. Oğlunu korumak için durumu kontrol altına almaya çalışıyor. Bu yüzden seninle konuşurken seni suçluyormuş gibi görünebilir ama aslında amaç ortamı sakinleştirmek oğlunun daha fazla zarar görmesini engellemek. Herkesin duyguları karışık gözlerin doldu mu diye sorması da bu duygusal karmaşanın içinde kendi içini açmaya biraz rahatlamaya çalışması gibi. Aynı zamanda seni de durumu anla duygusal olduğunu fark et demek istiyor olabilir. Yani tepkisi hem panik hem koruma hem de çaresizliğin bir birleşimi gibi sonuçta o da insan herkes gibi duygusal ve kırılgan. Kim olsa onun yerinde benzer hisseder ve benzer tepkiler verir..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi betekatuhu, Ali'ye selam
İlginç hikaye