Sizce beni yanlış anlamış olabilirler mi?

Çok sevdiğim için 1 haftadır, her gün gittiğim bir kafe vardı. 1 hafta boyunca her gün gittiğim için artık kafe sahibi ve çalışanları bana karşı daha samimi yaklaşmaya başladı.

Dün tekrar gittim ve 2. siparişimi kafenin sahibi aldı ve bana " Kanki " diye hitap etti. Ayrıca orada çalışan bir kız da bana birkaç gün önce " Abi " diye hitap etmeye başladı.

Her neyse kafede 1 tane kasa yanında, 2 tane dışarıda, girişte olmak üzere 3 tane çöp kutusu var. Çok sevdiğim, orada çok rahat ettiğim için her gittiğimde en az 2 saat oturuyorum, en az 2 bardak içecek içiyorum ve dün gittiğimde de 2 saat oturup 2 bardak içecek içtim. Kalkarken boşalan bardağımı içerideki çöp kutusuna da atabilecekken oraya atmayıp dışarıdaki, kafe girişindeki çöp kutularına atmak istedim; ama orada da o esnada kafe sahibi ve kafede çalışan kızlardan biri duruyordu ( Müşteri çekmek için genellikle kafenin önünde kafede çalışan kızlardan özellikle 1 tanesi olmak üzere bazen diğer kızlar, bazen ise kafe sahibi duruyor ve kafenin önünden geçenleri içeri davet ediyor ).

Her neyse tam çöp kutusunun önünde durdukları için, " Çekilebilir misiniz? " demeyi de pek doğru bulmadığım için kendi kendime " O halde onları rahatsız etmemek için fazla da yaklaşmadan, uzaktan atayım " diye düşünüp biraz uzaktan, arkalarından çöp kutusuna fırlattım.

Sonra ikisi de arkalarına baktı ve beni yanlış anlamış olabileceklerini düşünüp rahatsız oldum.
Sizce beni yanlış anlamış olabilirler mi?