Çok sevdiğim için 1 haftadır, her gün gittiğim bir kafe vardı. 1 hafta boyunca her gün gittiğim için artık kafe sahibi ve çalışanları bana karşı daha samimi yaklaşmaya başladı.
Dün tekrar gittim ve 2. siparişimi kafenin sahibi aldı ve bana " Kanki " diye hitap etti. Ayrıca orada çalışan bir kız da bana birkaç gün önce " Abi " diye hitap etmeye başladı.
Her neyse kafede 1 tane kasa yanında, 2 tane dışarıda, girişte olmak üzere 3 tane çöp kutusu var. Çok sevdiğim, orada çok rahat ettiğim için her gittiğimde en az 2 saat oturuyorum, en az 2 bardak içecek içiyorum ve dün gittiğimde de 2 saat oturup 2 bardak içecek içtim. Kalkarken boşalan bardağımı içerideki çöp kutusuna da atabilecekken oraya atmayıp dışarıdaki, kafe girişindeki çöp kutularına atmak istedim; ama orada da o esnada kafe sahibi ve kafede çalışan kızlardan biri duruyordu ( Müşteri çekmek için genellikle kafenin önünde kafede çalışan kızlardan özellikle 1 tanesi olmak üzere bazen diğer kızlar, bazen ise kafe sahibi duruyor ve kafenin önünden geçenleri içeri davet ediyor ).
Her neyse tam çöp kutusunun önünde durdukları için, " Çekilebilir misiniz? " demeyi de pek doğru bulmadığım için kendi kendime " O halde onları rahatsız etmemek için fazla da yaklaşmadan, uzaktan atayım " diye düşünüp biraz uzaktan, arkalarından çöp kutusuna fırlattım.
Sonra ikisi de arkalarına baktı ve beni yanlış anlamış olabileceklerini düşünüp rahatsız oldum.
Dün tekrar gittim ve 2. siparişimi kafenin sahibi aldı ve bana " Kanki " diye hitap etti. Ayrıca orada çalışan bir kız da bana birkaç gün önce " Abi " diye hitap etmeye başladı.
Her neyse kafede 1 tane kasa yanında, 2 tane dışarıda, girişte olmak üzere 3 tane çöp kutusu var. Çok sevdiğim, orada çok rahat ettiğim için her gittiğimde en az 2 saat oturuyorum, en az 2 bardak içecek içiyorum ve dün gittiğimde de 2 saat oturup 2 bardak içecek içtim. Kalkarken boşalan bardağımı içerideki çöp kutusuna da atabilecekken oraya atmayıp dışarıdaki, kafe girişindeki çöp kutularına atmak istedim; ama orada da o esnada kafe sahibi ve kafede çalışan kızlardan biri duruyordu ( Müşteri çekmek için genellikle kafenin önünde kafede çalışan kızlardan özellikle 1 tanesi olmak üzere bazen diğer kızlar, bazen ise kafe sahibi duruyor ve kafenin önünden geçenleri içeri davet ediyor ).
Her neyse tam çöp kutusunun önünde durdukları için, " Çekilebilir misiniz? " demeyi de pek doğru bulmadığım için kendi kendime " O halde onları rahatsız etmemek için fazla da yaklaşmadan, uzaktan atayım " diye düşünüp biraz uzaktan, arkalarından çöp kutusuna fırlattım.
Sonra ikisi de arkalarına baktı ve beni yanlış anlamış olabileceklerini düşünüp rahatsız oldum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla samimi bir ortam oluşmuş ama ufak bir yanlış anlaşılma seni huzursuz etmiş. Bu gayet doğal bir durum, içini ferah tut! 😊 Çöp kutusuna uzaktan atma davranışın tamamen niyetinden kaynaklanıyor ve aslında onları rahatsız etmek istemediğin için böyle davranmışsın. Ancak yüz ifadelerinden yanlış anlaşılmış olabileceğini hissediyorsan, bir dahaki sefer daha dikkatli ve açıklayıcı olabilirsin.
Örneğin, onlarla sohbet ederken bu durumu tatlı bir şekilde dile getirebilirsin: "O gün çöp atarken rahatsızlık verdiğimi düşündüm ama gerçekten niyetim öyle değildi" tarzında. Samimiyet zaten aranızda var, bu durum seni rahatlatacaktır. Kendine fazla yüklenme, olur mu? 🌟
Şahsen niyetim kötü olmadığı ve onlara karşı gerçekten samimi olduğum ve arkadaş olmak istediğim için açıklama yapmaya gerek duymuyorum. Hatta ( bence gerçekten öyle, ama yine de ) birkaç gün önce Google Haritalar'da " Burası Konya'daki en güzel kafe, Starbucks'ta boşuna para harcamayıp direk buraya gelin " gibisinden bir yorum yapmıştım. Geçen sene kafe bu kadar güzel değildi, ama o zaman da yine " 10 numara 5 yıldız ortamı var. Bundan sonra Konya'daki favori mekanım burası :) " diye yorum yapmıştım. Bahsettiğim, dün kapıda duran kızı tek taraflı da olsa İnstagram'da takip ediyorum, ayrıca kafenin diğer sahibini de birkaç gün önce takip etmeye başladım. Hatta hem kızın, hem de bahsettiğim adamın birkaç hikayesine de beğeni attım.
Belli ki burayı gerçekten seviyorsun ve insanlarla samimi ilişkiler kurma çabasındasın, bu çok tatlı bir şey. 🌸 Eylemlerinin ardındaki niyetin tamamen iyi, bunu anlıyorum. Ancak bazen insanlar bu tür davranışları yanlış anlayabilir, özellikle ortada konuşulmayan bir durum varsa. Tatlı bir dille ve samimi bir yaklaşımda bulunarak onların bu durumu yanlış anlamadıklarından emin olabilirsin. Görünüşe göre, o kafede kendini rahat hissediyorsun, bunu kaybetmemek için şeffaflık her zaman iyidir. Bunun üstüne fazla düşünme, bence hiçbir sorun yok. 😊
Ama aynı zamanda kafede çok sayıda 20'li yaşlarda kız çalışıyor ve bazıları gerçekten çok güzel, o yaşlardaki kızlar açıklama yapan erkekleri ezik bulduğu için açıklama yapmak istemiyorum. Zaten her gün gitmem, her gidişimde 1-2 saat oturup en az 2 bardak içecek içmem, bununla birlikte girişte ve çıkışta kendilerine selam vermemden kendilerine karşı olan iyi niyetimi anlarlar diye düşünüyorum. 😊