Dedem ve anneannem ile aynı şehirde yaşıyorum. Sürekli tek yaşama bize gel diyorlar ama sürekli ısrar ediyorlar.
Neyse düşüneceğimi söyledim birkaç gün önce. Bu arada ev sahibim aradı ve kira fiyatını iki katına çıkardığını söyledi. Bende dün arayıp onlarla yaşamayı kabul ettiğimi kiraya vereceğim parayı dedemlere vereceğimi söyledim. Bugün dedem aradı yok iki katına çıkaramaz kafasına göre kirayı dava aç falan dedi durduk yere.
Kendileri onlara taşınmam için sürekli baskı yapıyorlardı şimdi böyle yaptı ben zaten onu tanıdığım için istemediğini hissettim sanki.
Biraz da kırıldım bu eve o parayı vereceğime hem onlara bakarım hem de o kadar parayı direk ona veririm diye düşünüyordum ev onların kira değil elleri bollaşır diye düşünüp kabul ettim teklifi.
Onlar bu kadar ısrar etmese inanın böyle bir işe kalkışmazdım çıkacağım dediğim için ev sahibim yeni kiracı bulmuş ne yapacağım bilmiyorum.
Çok kalbim kırıldı onlar benim büyüğüm küs değilim ama neden beni böyle yarı yolda bıraktılar bilmiyorum.
Neyse düşüneceğimi söyledim birkaç gün önce. Bu arada ev sahibim aradı ve kira fiyatını iki katına çıkardığını söyledi. Bende dün arayıp onlarla yaşamayı kabul ettiğimi kiraya vereceğim parayı dedemlere vereceğimi söyledim. Bugün dedem aradı yok iki katına çıkaramaz kafasına göre kirayı dava aç falan dedi durduk yere.
Kendileri onlara taşınmam için sürekli baskı yapıyorlardı şimdi böyle yaptı ben zaten onu tanıdığım için istemediğini hissettim sanki.
Biraz da kırıldım bu eve o parayı vereceğime hem onlara bakarım hem de o kadar parayı direk ona veririm diye düşünüyordum ev onların kira değil elleri bollaşır diye düşünüp kabul ettim teklifi.
Onlar bu kadar ısrar etmese inanın böyle bir işe kalkışmazdım çıkacağım dediğim için ev sahibim yeni kiracı bulmuş ne yapacağım bilmiyorum.
Çok kalbim kırıldı onlar benim büyüğüm küs değilim ama neden beni böyle yarı yolda bıraktılar bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 katı yapamaz bu arada kiranı gerçekten, kira kontratın var mı?
Kirayı veririm o problem değil hem kendileri yalvar yakar istedi onlarla yaşamamı hem de yok evinden çıkma davaya ver falan dedi dedemi tanıyorum gitmemi istemiyor anlayacağın buna alındım
Ya verme 2 katı yasal değil. Sen mecbur kaldın gibi düşünmüş olabilir ayrıca, hani mağdur olma diye fikir vermiş olabilir.
Yok cidden dedem büyüttü beni tanıyorum onu isteksiz isteksiz konuştu hissedersin ya bazen
O halde 2 kat kiraya razı olmadan oturmaya devam et, kimseye yük olma, herkes lafta gel der iş ciddiye binince bi içe sinmez.
Ben iki kat kirayı da veririm problem değil otururum oturduğum yerde.
Zoruma gitti işte ne bileyim.
Kendileri eve sürekli yatılı misafir alırlar gelen misafir bir iki ay gitmez onların adetidir bu ama el kadar kıymetim yokmuş. elektrik şu doğal mutfak hepsini hallederim hemde onlara bakarım diye düşündüm kirayı da onlara veririm dedim.
Mesela şu an oturduğum evde ısıtma sistemi Yok yerler parke değil taş bir gün olsun kimseye yük olmak istemedim kendi halimde yaşadım gittim.
Ne kadar canım ciğerim de olsa artık mesafe koymak istiyorum arama. Kimse beni evine almak zorunda değil yanlış anlaşılmasın ortada mal gibi bırakıldığım için ve bunu anne baba dediğim insanlar yaptığı için canım sıkkın
Ben de diyorum ki, sitem ediyorsun kırgınsın farkındayım, ama 2 kat kira da ödeme bunu yapamaz yani, kabullenme kızgınlıkla.
Yoksa çok kırılmışsın görebiliyorum ben onu.
Sen yanlış anlamışsın
Ama dedemi de çok iyi tanıyorum öyle isteksiz isteksiz konuştu ki anlatamam
Sana öyle gelmiş torun baldır derler yani deden babandan çok seni seviyordur
Beni dedem büyüttü baba derim ona annemi istiyor ama beni istemiyor bu zoruma gidiyor
Bak dede büyütmüş nasıl seni istemesin
Artık aklına bile gelmiyorum beni annemin baş belası olarak görüyor herkes.
Annemle babam son iki yıldır çekişmeli boşanma davası ile uğraşıyor beni hep anneme ayak bağı o adamdan olan çocuk olarak görüyorlar.
İki gün önce ameliyat oldum bana sadece annen yorgun görünüyor onu yorma dediler hiçbir şey de yapmıyorum.
Küçükken annem beyin kanaması geçirdiğinde beni sokağa attılar iki gün sokakta kaldım onu bile benden bildiler.
Büyüdü mecburiyetten de olsa onlar büyüttü insan beraber büyüdüğü kişileri seviyor elimde değil seviyorum ama kalbimi sürekli param parça yapıyorlar
Of Allah yardımcınız olsun kolay değilde bunları yapan dedemi
Yani bütün anne tarafı zaten babamla da ailesiyle de hiç görüşmedim
Üzme kendini bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek imtihandayiz sapret ve dua et
Sorum o değil neden zorla beni çağırıp sonra böyle ortada bıraktı beni ben şimdi nereye gideyim
Akraba falan yokmu ya da pansiyon öğretmen evi gibi
Yok zaten yeni ameliyat oldum yataktan zor kalkıyorum bu halde nasıl ev bulayım da ev taşıyayım stresten mideme ağrılar giriyor yardım edecek kimsem de yok
Geçmiş olsun anne ne durumda yanına gidemezmisin kimsem yok deme Allah var