Akşam eltim markete giderken görünce muz almasını rica etmiş. Çocuklarının beslenmesine koyacakmış. Neyse eşim de bulamamış bizde var istersen verelim demiş. Emre yi ( 6 yaşında) gönder alsın demiş. Diğer oğlu da 4 yaşında. İkisi de beni gerçekten severler. Hani geldiklerinde ben onlarla oyun oynarım ilgilenirim. Bende çocukları severim zaten. Ha bu arada aynı binada yaşıyoruz. Neyse onlar da aşağı inecekleri zaman hemen bizde oturmak vakit geçirmek istiyorlar. Eltim genelde izin vermese de bunalttıkları için sorar müsaitseniz çocuklar size gelcek der.
ya da bir işi varsa falan bana yazar sende dursunlar olur mu der. Bende hiçbir zaman öyle kırmadım evdeysem işim yoksa hep olur abla gelsinler dedim.
neyse bugün de eşim maç izliyordu kendisi koyu fenerli. Baya böğüre böğüre izliyor. Birasını koydu önüne, sigarasını bile kapıda içen adam onu da yanına aldı. Güzel güzel maçını izliyordu.
neyse bende mutfak çekmecelerimi düzenliyordum başka işlerimi hallediyordum. Cumartesi günü de mide krampları geçirdim hastaneye gittim serum yedim hâlâ da biraz kötüydüm ama işleri öyle yavaştan hallediyordum.
neyse konuya dönersek; eltim mesaj atmış bana
işte canım müsaitseniz size oturmaya gelebilir miyiz , çocukları ayrı gönderince yukarı gelmiyorlar tekrar falan yazmış. Sende temizlik yapıyormuşsun herhalde hani mola vermek istersen falan yazıp emoji koymuştu
bende şöyle yazdım” abla Mehmet maç izliyor şu an bende çekmecelerimi düzenliyordum
İstersen sen müsaitsen ben geleyim” dedim.
O da ben böyle yazınca “ biz zaten yarım saat falan ancak duracaktık çocuklar sizin eve gelmek istiyor farklı ortam görmek istiyor zaten çocukları banyo yaptırıp yatırcam yarın okul var malum falan yazmış”
“neyse başka zaman görüşürüz o zaman yazıp muzu da almayacağını evde elma var onu koyarım yazıp teşekkür etmiş bana da kolay gelsin” yazmıştı..
Bende bu mesajı eşime okudum eşim de demez mi aa kırıldı galiba gelsinler madem öyle üstümü giyerim ortalığı toparlarız falan yaptı..
o böyle diyince ben bu sefer kadına şey yazdım
“Abla ben maç izliyor diye yukarı geleyim dedim buyrun gelin o zaman hem çocukların gönlü olsun” dedim
kadın da “ yok canım biz rahatsız etmeyelim “
“banyo yaptırcam zaten şimdii “ yazdı
eşim tabii durmadı gitti bir de kendisi yazdı.
yani baştan ben tamam abla evet sonra görüşelim deseydim bitmişti bu konuşma.
neyine kırıldı diye düşündü anlamadım. Kadın zaten müsaitseniz demiş.. ben de o an eşimin durumunu anlatmışım evimin müsait olmadığını dile getirmişim yani eşim ille de ısrar ettirdi bana..
kadın da haliyle istemedi. Ben yine de gel abla buyur desem de umursamaz bir tavırla bana “ nooo” yazmış geçmişti.
ben yine bu mesajına da ılımlı yaklaşıp “ o zaman başka zaman abla” yazıp emoji koydum kadın görüldü atmayı tercih etti.
eşim de bıraksam şey yazacaktı “ eşimin temizlik takıntısı bitmiyor falan” dedim beni ne katıyorsun iyi misin sen ya dedim.
maç izliyorsun görmüyor musun dedim bağırıyosun yüksek sesle izliyorsun oturacak başka oda da yok ayrıca dedim. Gelip ne yapacaklar burada dedim.
her yer duman altı olmuş ayrıca… insanların müsait zamanları kadar müsait olmadığı zamanları da olabilir yani.. ayrıca her defasında çocuklarıyla ilgileniyorum hakkımı da yiyemez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer