İstemiyorum galiba bu cocukla evlenmeyi. uyumlu gibi duruyor muyuz?

Benden 2 yaş küçük. Ben 31 yaşındayım o 29. Kendimi güçlü hissediyorum, birçok şeyi kendim halleden biriyim. İş hayatına iş sorunlarına genel hayat sorunlarına alışmış biriyim. Parasal yönetimimi yaparım vs. İyi kötü bir ev ve araba aldım. Neyse, karsımda da osuruktan seylere surat düşüren bir erkek görmek istemiyorum mesela, çocuk sorumlulugu alabilecek basında birkaç tane iş olunca panik yapıp afallicak bir erkek istemiyorum ama o öyle biri degil gibi geliyor. Daha iş hayatında panige kapılıyor bir de çocuk sorumlulugunu beceremez gibi geliyor, sıkıntıya gelemiyor. Annesi sürekli ensesinde. Arayıp duruyor annesigille yaşadıgı halde. Benim ailem beni zırt pırt arayıp durmaz. Evden çalısıyoruz ikimiz de mesela ben düzenli insanımdır , yemeğimi falan hazırlarım. Bu evde kahvaltısını bile yapamıyor. Sürekli sigara içiyor annesi önüne koyarsa öyle. Yemek becerisi hiç yok, yedigimiz yemekler uyusmuyor kültürümüz farklı. Ben basit şeylerle doyuyorum o doymuyor. Göbekli kilolu, hareket etmeyi sevmiyor. Ufak bi sıcakta foşur foşur terliyor siinirleniyor terleyince. İki adım atmaya gelemiyor tavırlara giriyor hemen, suratı degişiyor. Bana faydası hiç yok gibi geliyor ya. Para hiç biriktirememiş, yarınları umursamıyor. Bol keeseden orada burada para harcıyor. Kücük hb i vardı ben suv alınca gitti komplekse girdi arabayı degiştirdi. Öyle işte…..😣ben de istiyorum karizmatik olgun bir erkek ama hiç öyle degil gibi geliyor. Aynı boydayız, ikimizi görenler beni övüyor ya da beni tanıyanlar ne işin var bununla diyor aşırı moralim bozuluyor artık.
İstemiyorum galiba bu cocukla evlenmeyi. uyumlu gibi duruyor muyuz?