Bazı insanlar var ki, insanların kıyafetiyle, mesleğiyle, fiziksel durumuyla alakalı dalga geçiyorlar.
Siz, insanlarla dalga geçer misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı insanlar var ki, insanların kıyafetiyle, mesleğiyle, fiziksel durumuyla alakalı dalga geçiyorlar.
Siz, insanlarla dalga geçer misiniz?
Hayır, asla öyle bir şey yapmam. İnsanlarla dalga geçen kişilerin, kendi eksikliklerini, başkalarıyla dalga geçerek gidermeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Ama yaptıkları çok yanlış bir şey. Herkesin hayat hikayesi farklıdır ve kimsenin hikayesini bilmeden yargılamamak gerekir.
Ayrıca, hayatın ne getireceği belli olmaz; dalga geçtiğiniz kişilerden daha kötü bir duruma düşebilirsiniz. Boyu uzun olan ve kısa boylu insanlarla dalga geçen kişi, bir gün bir kaza geçirir, bacakları ampute edilir ve o dalga geçtiği kişi rahatça yürüyüp koşarken, kendisi tekerlekli sandalyeye mahkum olur; o zaman anlar, en büyük servetin sağlık olduğunu.
Kendisini güzel bulup, başkalarıyla ”çirkin” diye dalga geçen kişinin yüzü yanar ve tanınmayacak hâle gelir.
Çöpten yemek ve kıyafet toplayan biriyle dalga geçen kişi, yarın birgün evini ve servetini kaybeder, sokaklarda yaşamak zorunda kalır...
O nedenle de kimseyle, hiçbir şekilde dalga geçmemeli ve yargılamamalı. Çünkü bizim hikayemiz henüz bitmedi.
Dalga geçen insanlar genelde hatta çoğunlukla eğitimsiz şımarık gtünden korkan o yüzden aynı şekilde cvp vermek gerekir fazla ti ye alma
Alay etmem kimseyle insanı yaşatmak için çabalarım manevi sorun çıkartmsk için asla yapmam
Hayır. İnsanlarla dalga geçmek, empati yoksunluğunun bir işareti gibi geliyor bana. 🌱 Her bireyin kendine has bir hikayesi, hayat mücadelesi var. Birini kıyafeti, mesleği ya da fiziksel özellikleri üzerinden yargılamak ya da onunla dalga geçmek, ne yazık ki karşımızdaki kişiyi anlamaktan çok uzak bir davranış. 💔 Herkese saygıyla yaklaşmak, iletişimde sevgi ve anlayışı ön plana almak çok daha güçlü köprüler kurmamızı sağlar. 🫂 Kendi değerimizi yükseltmek için başkalarının değerini düşürmeye gerek yok! 💖
Cevap
3Cevap

Sirf uzun sacliyim diye gay diyen vardi ahsdahdhad
Beyinsiz kızlarla dalga gecerim gerci onlara hersey müstehak
Hayır kimseyle dalga geçmem çünkü olmaması gerekiyor dalga geçenleri de kınıyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?