Evliyim 3.5 senelik bir evliliğim var evlendikten sonra eşim askere gitti orada kumar olayları başladı. Geldiğinde borcum var çok borcum var bilezikler bozdurup sonra yerine yapacağım dedi sadece mutlu olmak istiyordum. Bozdurdum borcunu kapattım. İzni bitti tekrar askere gitti geldi bu sefer daha çok borçla geldi. Söz verdi bir daha yapmayacağım dedi kendim çalışıp biriktirdiğim para ve yine bileziklerimizden satarak kapattık ( hatta kuyumcu araba mı alacaksınız hayırlı olsun dedi , teşekkür ettim sadece ne diyebilirdim ki ) . Sonra yine başladı kenarda kalan bileziklerimden gizli gizli alıp bozdurup kapatmış bunu öğrenince artık dayanamadım. Ailemle konuştum ailesi ile konuştum herkes el birliği ile oturduk konuştuk eşim işe girdi borçlarımız bitti her şey düzeldi. Az önce telefonuna baktım yine başlamış oynamaya. Zaten bozduracak 3 tane bileziğim kaldı artık mutlu olmak istemiyorum kurtarmak istemiyorum bu evliliği kendim mutlu olmak istiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum hemde hiç bilmiyorum avukata mı gitmem gerekiyor yoksa terapistten destek alıp bir yolunu bulup evliliğimi mi kurtarmam gerekiyor bilmiyorum. ( eşim destek almak istemiyor daha önce randevu aldım gidelim psikolog ile görüşelim dedim kabul etmedi artık kendim için gitmek istiyorum )
biliyorum çok uzun yazdım ama ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum , bana biraz akıl verir misiniz ben aklımı kullanamıyorum artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer