• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

En üzüldüğünüz olay nedir?

seda6868
seda6868 Takip Et
Xper 4 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hayatinizda şimdiye kadar sizi en üzen olay nedir ve neden böyle bişey yaşadınız?
En üzüldüğünüz olay nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• abttba
    abttba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

2006 senesinin Aralik ayinda, bir gun evde yemek yerken, telefon caldi. annem telefonu acti ve karsidaki adam "basiniz sagolsun" demis. annem "bu adam ne diyo ya, basiniz sagolsun filan?" deyince, ortanca dayim hemen telefonu kapti elinden. telefon acan adam, babamin calistigi sirkette muhendismis. tabi bizim o ara kafamiz bulanikken dayimlar, babamin trafik kazasi yaptigini ve hastanede oldugunu soylediler. uzlduk agladik. ertesi gun haber geldi, babam vefat etmis.

trafik kazasini bize babamin arasinin iyi oldugu bir tekniker anlatti. "isciler bir pazar gunu hayir isi yapmak icin, teknikerin yasadigi mahallenin camisinin yanina (bahcesine) oturak yapacaklarmis. babam da teknikere 'ben de gidiyim babani gormus olurum, uzun zamandir gorusmuyoruz, ozledim' demis. tekniker de kabul etmis. teknikerin mahallesine giderken araba kontrolden cikmis ve devrilmis. babam kazadan sag cikamamis."

Allah vergisi dedik ve kimseden sikayetci olmadik. bir bucuk yil sonra evimize bir adam geldi. babamin is yerinden arkadasi ve kazanin icinde kendinin de oldugunu soyledi. once sasirdik, sonra adam 'her seyi anlatiyim' dedi.

"kaza gunu (pazar gunu) biz teknikerin mahallesindeki camiye oturak yapmak istemedik. tekniker bizi zorla gonderdi. Mikail (babam) usta da o gun 'yorgunum ben gitmiyim.' dedi ama tekniker, "maasini nasil yukselttiysem, oyle dusururum." dedi. Mikail ustayi da zorla bizle beraber gonderdi. eger siz dava acarsaniz, ben de acacagim" dedi. bir bucuk sene gectigi icin, dava etme hakkimiz vardi. iki sene sonra zaman asimina dusuyormus.

en nihayetinde davayi baslattik. 2008de baslayan dava 2012de son buldu ve her sey, sonradan gelen adamin anlattigi gibi cikti ortaya. Avukatimiz (Allah razi olsun) cok pesine dustu davanin ve sonucu ortaya cikardi.

"babamin oldugunu ogrenme seklimiz" ve "babamin arasinin iyi oldugu teknikerin bize yalan soylemesi" beni cok uzmustu...

7
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Smokerx
    Smokerx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Can sıkıntısı iste... Ev birgun bostu aksama herkesten uzak tek basima bir gun gecirmek istedi. Aldim cipsleri kolalari aburlari cuburlari topladim eve geldim guzel bir kahve yaptim aksama dogru rahat rahat sicacik evimde kuruldum koltuga actim TVyi pek bilinmedik bir kanalda bir yayin vardi. Bir Filistinli cocuk "Bunlarin hepsini Allaha tek tek anlatacagim." diyordu. Ekrandada haberi resmi vardi. O an duygusal animami denk geldi bilmiyorum ama kendimi hic affedemedim. Masum cocuklarin katledildigi bir dunyada huzuru hayal ettigim icin...

52
    5 Yorumla
    • Smokerx
      Smokerx
      +1 yıl

Tesekkur ederim EİG icin...

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Rica ederim bir an dusundum bu olayi

Yorumla
    • kutaysu
      kutaysu
      +1 yıl

:))))))))))

Yorumla
    • lilium
      lilium
      +1 yıl

Duygulandirdn mq

Yorumla
    • aliozk
      aliozk
      +1 yıl

Buna- veren zihniyeti zkm

Yorumla
  • Naberbenfena
    Naberbenfena Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

5 senelik sevgilim 1 senedir de nişanlım olan adamin telefonunda iğrenç bir kızla bir gece once cekilmiş çıplak yatak fotograflarını yakaladım üstelik o gün arabam ondaydı kızı benim arabamla gezdirip eve götürmüş. o gün yüzükler atıldı ve akşamında alkol komasına girdim hastanelik oldum aileme ve arkadaşlarıma o halde rezil olmuştum hayatımın en kötü günüydü. Allah bildiği gibi yapsın onu.

2
    1 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Allha havele et aynen kardeşim bildiği gibi yapsın. ne pislik birisiymis

Yorumla
  • evrntnrıça
    evrntnrıça Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Oldukca basit tabi ama uzulmustum buna; en deger verdiigim arkadasimin tuberkuloz ve intahar etme sakalari yiyip kendimi rezil etmem. En kotusude sevdigim biri oldugundan kuser diye korkup, kizamamam ofkemi gosteremedm bile cok zoruma gitmisti cok uzuldum..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

87

Cevap

108

Cevap

• BLight
    BLight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Bir Pazar günüydü işte saati tarihi net hatırlayamam. Lanet olasıca babam her zamanki gibi aksi ve sinirli bir şekilde uyanıp sırf evi temizliyor, ses çıkıyor diye çenesinden tutup koltuğa itmişti ve annemin dişliği çıkmıştı. O an kolundan tutup ittim babamı, yere düştü. Küfür edip kovdum evden. Eğer bunu yapmasaydım düzelmeyecekti. Çalışmıyordu işe gitmiyordu hep yatıyordu. 2 gün sonra eve geldiğinde tamamen değişmiş, resmen arkadaş olmuştu hepimizle. Yeni bir iş bulmuş, düzenli olarak çalışmaya başlamıştı. Şu an dünyanın en iyi babasına sahip olduğum için o güne hep şükrederim. Kötü bir anı da olsa yaşamasaydık, babamı bu gün reddetmiştim.

4
    6 Yorumla
    • ruby_woo
      ruby_woo
      +1 yıl

Helal olsun sana. Keske babamızın yaptıgı yanlısları duzeltebilecek guce sahip olsaydık biz kızlar da..

Yorumla
    • Jenner
      Jenner
      +1 yıl

şans bana küsmüş yeminle

Yorumla
    • BLight
      BLight
      +1 yıl

@ruby_woo ve @

Yorumla
    • BLight
      BLight
      +1 yıl

@Jenner eğer benzer bir probleminiz varsa tüm gücünüzle çıldırın. Faydası olacaktır.

Yorumla
    • Jenner
      Jenner
      +1 yıl

Yok ne benzeri bizimkiler birbirini aldatıp boşandılar babacığımızda kalıyoruz sabah akşam pc oyunları

Yorumla
    • BLight
      BLight
      +1 yıl

Ne kadar garip ve kötü bir durum olduğunu anlayabiliyorum @Jenner
      Keşke elimden bir şey gelse de yapabilsem. Özellikle babaların yaptığı yanlışlar hiç affedilmeden üzerine yürünmeli.

Yorumla
  • Wakkum
    Wakkum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Babamin Vefati.

17 Yasinda Kafasi Laylaylom Olan Lise Ogrencisiydim. Taki Babamin Vefat Ettigi Zaman Hayata Bambaska Bir Gozle Bakmaya Basladim Sonucta Tek Erkek Cocuktum ve Bakmam Gereken 1 Kadin ve 2 kiz Vardi Okudum ve Calistim Ve şu an 2 Yil Gecti Tip Ogrencisiyim Ailemden Uzakta Olmama Ragmen Bakmam Gereken Ailem Var Ve Ben Ayaklarimin Uzerinde Durmayi Ogrendim Zor Oldu Ama Yokluguna Alistim Isin Ilginc Tarafi Ne Biliyormusun Bir Gun Baba Olacagimi ve vefat edecegimi biliyorum ama olmek istemiyorum...

3
    0 Yorumla
  • Ohatasmısın
    Ohatasmısın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Ben hergün üzülüyorum vatanımın tek tek topraklarının satılmasına bugün haberlerde gördüm suriyeli insanlara 5 milyar harcanmış tamam müslüman müslümana bakmak zorunda ama sen emekli insanın karnını doyuramıyorsan kendi açlık krizini sokakta yatanlara marındırcak biryer yapmıyor başkalarını düşünüyorsan ve topraklarını dağıtıyorsan acizlik içindesin demektir ben vatanımdan başka hiç bişeye üzülmem ecdadımın kemikleri sızlıyorken şehitlerin kemikleri sızlıyorken huzur içinde kalmak bence aptalca

0
    0 Yorumla
  • BenjaminDede
    BenjaminDede Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Birgün arabayla orta şeritte gidiyoruz. Sol taraftan yavru bir köpek fırladı. Bizim arabadan ürkünce geri dönmeye kalktı. Ama sol şeridimizde bir araba daha vardı.. Çarptığını gördüm. Ve köpek havada takla açarken gözlerini sımsıkı kapatmış bütün gücüyle ağladığını gördüm.. O birkaç saniye birkaç saat gibi geldi. Ve birkaç ay boyunca gözümün önünden gitmedi.. Bu arada köpeğin hayatta kalma imkanı yoktu. Bir dakika içinde öldü..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

16 yasımdayken supriz bir abim oldugunu ogrenmistim. babamın annemle evlenmeden 5 sene once evli bir kadınla (kocası yan odada ölüm döşeğindeyken) beraberlik yasadıgını ogrendim.
    Cok cok uzulmustum.. Zaten annem ben dogdugumda vefat etmisti, babamında guvenebilecegim bir insan olmadıgını anladıgımda cok acı cektin

4
    2 Yorumla
    • Aybiketunceli
      Aybiketunceli
      +1 yıl

Sonra ne yaptin :((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sonrası antidepresanlarla dolu gunler...

Yorumla
  • danshayattır
    danshayattır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Kaza geçirdim gecmisim yok zaten artik beynimde
    ameliyatimda saglik lisesinden 4. s4. sinif anestezide okuyan bir araarkadaşımda girmis ama cok asiri duygusal oldugundan tam doz anestezi vermemis ameliyatin ortasinda sefa yilmaz diye diye uyandim kim bilmiyorum ve onu bilmemek beni cok uzuyor

1
    0 Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Ortaokulda ev telefonuyla bir arkadaşın cep telefonunu her gün arayıpsaatlerce. Konuşup ay sonunda eve 500tl fatura getirmiştim. Hala vicdan azabını çekerim o sıkıntılı zamanda taksit yaptırıp ödemişlerdi :(

4
    0 Yorumla
  • iclalulu
    iclalulu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Ben sanki insanlar icin kendimi fazla paraliyorum. birak ne halleri varsa gorsunler diyemiyorum hic bir zaman.:(

2
    1 Yorumla
    • PlatonikDunyam3535
      PlatonikDunyam3535
      +1 yıl

Aynı ben ciddiyim.

Yorumla
  • intinaz
    intinaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 66%
    +1 yıl

en yakın arkadaşımın babası vefat etmişti haberini aldığı andan itibaren hep yanında oldum yastığa başımı koyup uyumaya çalışırken arkadaşımın yerine kendimi koydum babamı kaybettiğimi düşündüm sabaha kadar ağlamıştım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sevgilimi aşırı seviyordum hatta aşıktım ve ilk sevgilimdi.. bir gün aradım bir kız açtı bana hakaretler etmeye başladı o* falan dedi sevgilimin de kahkahalarını duymuştum hayatımda ilk defa o gün keşke ölseydim de bunları duymasaydım demiştim. neden yaşadım onu çok sevdiğim için yaşadım. böyle köpek gibi peşinden koşmasam bunlar olmazdı

2
    0 Yorumla
  • Tatlı-spangile1
    Tatlı-spangile1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Dünyada mutlu olunacak pek birşey kalmadı bence hani benim şu ana kadar Yaşadığım felaket bir olay kalmadı çok şükür ama insan Müslüman kardeşlerinin katledildiğini veya cinayetleri masum insanların acı çektiğini görünce bile ağlamaya yetiyor zaten

1
    0 Yorumla
  • sweetfireworld
    sweetfireworld Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Beni hayatta en çok üzen olay özgecan aslan oldu annesiz babasz yetiştim bu kadar zoruma gitmedi ama o şerefsizin özgecana yaptklarnnı düşündükçe çılgına dönüyorum ve ayrıca onun yüzünden erkek olmaktan utançlık hissine kapldm

1
    0 Yorumla
  • nehirgzl
    nehirgzl Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı.

Ne zaman birşeye en üzüldüğüm en kötü günüm desem daha kötüsünü yaşıyorum bu yzden söyleyemicem sadece başkaları benden biz kat daha kötü şeyler yaşıyorlar bu yzden şğkrediyorum halime. Allah beterinden korusun hepimizi

0
    1 Yorumla
    • Delikız_38
      Delikız_38
      +1 yıl

Âmin canım :/

Yorumla
  • mammamiaa
    mammamiaa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

8 kişi tek başına ve ailesinin yanında olan babamı yanımızdan aldı gözümüzün önünde dövdü sonrada bıçakladılar ölsem unutmam o görüntüyü küçücüktüm daha

2
    0 Yorumla
  • ViveLaLegion
    ViveLaLegion Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

iki yaka dağları. 3. görevimdi daha. kulak çınlatan bir patlama sesiyle kendime geldim. yanımda yerde kapıdan beraber girdiğim göreve beraber başladığım beraber yemin ettiğim arkadaşım yatıyordu. kafayı yememek işten bile değildi o an benim için.

0
    0 Yorumla
  • harungs
    harungs Takip Et
    +1 yıl

sokakta yürürken ayakkabılarım ne de güzel diye düşünüyordum. Taki ayakları olmayan adamı görene kadar işte o an kendimi çok kötü hissettim allah a bun şükürler olsun

2
    0 Yorumla
  • alcasar
    alcasar Takip Et
    Guru Yaş: 49
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı.

İlkokul arkadaşım kanserden ölmüştü. Yanımda artık neden oturmadığını çok sonradan anladım gizlemişlerdi.

3
    0 Yorumla
  • Sesung
    Sesung Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Annemle babamin iki kez buyuk kavgasi olmustu. Gözlerimin önünde. Herşey havada uçuşuyodu. Küçüktüm.. Unutamam yani her aklıma geldiğınde kötü olurum. Yazarken bile gözlerim doldu 😊

0
    0 Yorumla
  • eyupgokce29
    eyupgokce29 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

bır cok olmustur elbette ama yakın zamanda yasadıgım ve bır an once aklımdan sılınmesını ıstedıgım hayat arkadsım dedıgım kısıyı kaybetmem oldu

0
    3 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

BasinZ saolsn uzldum gerçekten:/

Yorumla
    • eyupgokce29
      eyupgokce29
      +1 yıl

beden olarak ölmedi ama manevi anlamda benım ıcın öldü sagolasın.

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Bu derce silmene mutlaka anlamlı bir neden vardir

Yorumla
  • HooliganMars
    HooliganMars Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Babam gibi gördüğüm dedemin vefatı. O günden beri hiç ağlamadım. Fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak acı çektim. Bir damla gözyaşım dökülmedi. Sanırım o sondu. Devamı gelmedi.

0
    0 Yorumla
  • Laqert
    Laqert Takip Et
    +1 yıl

Aşık olduğum kızın yanında beni dövmeleri aşşağılamaları hergün oluyor içim içimi parçalıyor bide utangaçım , tabiki onun beni reddetmesi , babaannemin vefatı , bide annemin beni psikolojikmen SORUNLU olduğumu söylemesi

1
    2 Yorumla
    • batulmoiselle
      batulmoiselle
      +1 yıl

peki sen sence piskolojikmen sorunlumusun? ayrica neden ve kim seni dovupde asagliyor sevdiginin yaninda?
      Merak ettim affima siginarak soruyorum?

Yorumla
    • Laqert
      Laqert
      +1 yıl

Şakasına mıymış neymiş diyip 2-3 kişi beni dövüyor tokat atıyor sırf bu olaylar yüzünden kafir oldum galiba sonrada müslüman Yüce Rabbimize sinirden küfrettim ; kaç yıldır psikoloğa gittiğimi bile hatırlamıyorum annem benim öfke nöbetlerimden ötürü öyle diyor galiba neyse ki intihar ettiğimde ölmedim o da iyi neyse kafanı yordum k. b

Yorumla
  • aassdd666
    aassdd666 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

annemin vefatı. ben doğarken ölmüş... hiç göremedim. kokusunu bilmiyorum. boynuna sarılıp öpemedim. neyse...

2
    0 Yorumla
  • Eliffffffff54
    Eliffffffff54 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Sevdiğim evlendi daha acı bsey yasamadım suana dek..

1
    0 Yorumla
  • thexxxxxxx
    thexxxxxxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Çok güzel hayallerim vardı. Önyargılarla hepsini teker teker mahvettiler.

2
    0 Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

her gün üzgünüm diyecem inanmayacaklar. iyiyim iyi :)

1
    0 Yorumla
  • YalnızBerduş
    YalnızBerduş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

valla beni hayatım en çok üzen üniversiteye gitmem ha bide yükseltmek için girdiğim dersten FF ile kalmam :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Geçmişim keşke o hataları yapmasaydım. 2 sevdiğim erkekten sebepsiz ayrıldım çünkü kendi geçmişleri çok temizmiş gibi temiz geçmiş istiyorlar.

1
    3 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Evet ya bide diyolar ya kimseyle sevgili olmamış kizla evleneceğim diye sen yapmicaksin ki oyle kişileri bulacaksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesinlikle.

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Senin temiz bir geçmişin olmalı ki karsindakide oyle olsun.

Yorumla
  • aliozk
    aliozk Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Ben küçükken 1 2 gün çalışıp 1 2 hafta calismayiz sanardim tatile flan giderim büyüyünce hep sanardim is hayatına atildigim ilk gün gerçeği öğrendiğimde içime tas oturdu sanki. d

0
    0 Yorumla
  • bidüşünür
    bidüşünür Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Savaşlar, Masumların ölümleri. Vahşi kadın cinayetleri, adaletsizlikler...

1
    0 Yorumla
  • cansukhj
    cansukhj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

annemle dalga gevildigi an cok uzulmustum sinirlenmistim iste

1
    0 Yorumla
  • husso
    husso Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Dünya gezegeninde ki bütün insanların içinde bulunduğu aptallık çağı...

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

boşver mutluluğu düşünelim olumlu şeyleri düşünelim

0
    0 Yorumla
  • GivenUp
    GivenUp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 60%
    +1 yıl

Yakın arkadaşım dediğim insanın hala sevdiğimi bilmesine rağmen eski erkek arkadaşımla çıkması...

0
    0 Yorumla
  • Sigyy
    Sigyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Çuvala rağmen amerikan sevicisi olmamız. diğer üzüldüğüm olaylar zaten bu olaylar bir getirisi.

0
    2 Yorumla
    • Sitedenbiri
      Sitedenbiri
      +1 yıl

waaoow sen bayagi eskileri hatirliyorsun bizim genclerde cuval gecirdi biz hukumetde yalakalik olsun diye 10 yil ceza verecek

Yorumla
    • Sigyy
      Sigyy
      +1 yıl

Evet Ben Unutmam Asla. İntikamcıyımdır Akrep burcuyum degerlerimi asla unutmam zaten ondan böyleyim. Aferin la bitek sen hatırladın

Yorumla
  • parsksk
    parsksk Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

somadakı maden facıası hayatımda en cok uzuldugum bır olaydı

0
    0 Yorumla
  • cooll-chocu9
    cooll-chocu9 Takip Et
    +1 yıl

Annemin kanser olması ama iyi olucak inşallah düzelsin tek isteğim bu hayatta başka bir isteğim yok hatta.

1
    1 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

insallh duzelir Allh bol sifa versin

Yorumla
  • olmasın34
    olmasın34 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.

araba kullanırken sıgara ıcıyorum genelde camdan dısarı kül atarken sigaranında yanında gitmesi cok koydu bana :D

0
    32 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Buyuk uzucu bir Olay cok uzuldum senin icin:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

cok büyük olay çünkü son dalımdı :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

tuh tuh:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

inşallah sanada olur :)

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Haha:) Ben sigara kullanmadigim icin olmaz Hih yani istedigin sey olmiyacak:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

ozaman dur hani yemek ya da corba fark etmez bır kasık alıp agzına tam goturucekken bırısı carpar ya o yuzune bulasır sonrada kıyafete akar inşallah basına bu gelir. d yemek yıyosundur heralde. d

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Yuh ya bu nasil bir beddua insaf insaf:):)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:D :D oldugunda yaz buraya bende sana tüh tüh yazmak ıstıyorum :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Yemeek yedim simdi olmadiii sansina kus dualarin tutmadiiii:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

elbet olacak temiz kalpliyim tutar yanı :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Bende temiz kalpliyimdir insallh hep o sigaralarin duserde icemezsin:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

hemen denıyorum bır sanıye. D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Ukâla:-)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

ukalayım emme sigara bende :D düşmedi :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Ne yani senin dualarinda Kabul olmadi Hih:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

ozaman bizim kalp pekte temiz değil :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Ha şunu anlayaydin:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:D anladım pis şey. . p

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Hih:-

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:) sana hıııhhhhh

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Tamam sen haklisin:):)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:D haklısın mı dedın sen :D ilk defa bır kızdan haklısın kelimesini duydum :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Haha ilk duydun git kutla:):)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

bunun şerefine bir sigra yakıyorum hemen :D

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Allhim azcik Akil ver suna:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

allaha sukur bolca var :P

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Pek sanmiyorumm:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

senınle konusurken fazla kullanmıyorum ;) ama kırıcı olmayalım durduk yere ::))

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Tamm al bida haklisin Tamam haklisin :)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:D :D tamam az önce söyledigim sey içinde özür :)

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Onemli degil:)

Yorumla
    • olmasın34
      olmasın34
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Can dostumun ölüm haberini aldığımda üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmedim.

3
    0 Yorumla
  • rmysozdmr
    rmysozdmr Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Yakin arkadasim zannettigim kisiye sevdigim çocuğu soylemek :(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Enistemin kanser oldugunu kabullenemeyip kendini balkondan aşağı atıp ölmesi.. Ilk defa bu kadar yakinim olan birisini kaybetmistim

1
    0 Yorumla
  • atarlıgrl
    atarlıgrl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevdiğim kişinin başkasıyla evlenmesiydi. Amaan sağlıktan gerisi yalan be :)

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

içim parçalana parçalana sevdiğime
    -yeter artık senin yüzünü görmek istemiyorum
    -ölüm dahi olsa birdaha beni rahatsız etmee... demem oldu

0
    15 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Neden sevdiğin halde böyle oldu peki geçerli bir nedeni vardır mutlaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onu çok sevdiğimi bildiği halde evlilik teklifimi red edip
      eski sevgilisinin aniden (benle arkadaşlık ederken) evlenme teklifini kabul etmesi
      ama ailelerin anlaşamayıp evliliğin olmaması
      tekrar bana dönmesi
      (birçok gelişme var arada uzun hikaye anlatarak sizi sıkmak istemiyorum)

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

İnsanın canı yanması bunun gibi bişey galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet
      uğrunda intihara dahi kalkıştığın birinin
      gözünün önünde başkasının olma ihtimali çok yıprattı
      yemeden içmeden kesilirsin
      uyuyamassın
      karnın tam ortasında nerden çıktığı belli olmayan bir ağrı başlar
      herşey bir yana da
      çok sevmiştim ve hala acı çekiyorum

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

İnsanın gözünün önünde sevdiği başkasının olunca cok kotu oluyor insan sabret derlerse dayanılmaz nefes alman bile zorlaşır uyumazsin uayninca kalbinde bir ağrı oluşur daha neler neler:/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu acıyı bitirmek için yaşadığım şehri dahi değiştim
      ama olmuyor
      bitmiyor tükenmiyor

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Yaşadığın şehri degil aklında kalbinde bitirmen gerekiyor buda cok zor bir mesele

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

her şeyin ilacı zaman derler ya
      tam tersi
      zaman a bıraktıkça bu acı daha çok artıyor

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Zamn geçirmiyor daha bir acitiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ikiniz için bestelenmiş sandığınız şarkının bir anda
      radyodan pat diye çıkıpda sizi farklı alemlere götürmesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o alemden çıktığınız da
      gözünüzden süzülen yaşları bile fark edememek nasıl birşey
      kimse kolay kolay bilemez

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Yardimcin olsun Allh ne diyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sizide böyle rahatsız ettim sanırım
      kusura bakmayın
      özür diliyorum

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Hayir ne rahatsızlığı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anlayışınız için teşekkürler
      tekrar kusura bakmayın..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşık olmuştum galiba aşktı o. Çok alışmıştım varlığına karşılıksız seviyordum sadece var olsun hayatımda olsun istiyordum. Tekrar konusmayalim dedikten sonra 3 gün boyunca agladım. Hala seviyorum ama onunla paylaşacak kadar değil.

1
    0 Yorumla
  • emre3558
    emre3558 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

eski sevgilimin 10 tane erkeği aldattığını ve baskasıyla cinsel içerikli muhabbet yaptığını öğrenince bu olay beni çok üzmüştü =(

1
    0 Yorumla
  • Melo_
    Melo_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

5 senelik en yakin arkadasimin yanlis bir insan oldugunu ögrendim ve cok sevdiklerimin ölüm haberlerini aldim

0
    0 Yorumla
  • tufan3812
    tufan3812 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yok bildiğim annemi bulup reddetmesi ve babamin bana git DNA testi yaptir demesi bunlardan cöktüm resmen

0
    0 Yorumla
  • MUTLUYILLARA
    MUTLUYILLARA Takip Et
    Xper 4 Yaş: 57
    +1 yıl

birini çok seversiniz evlenmek istersiniz onla yaşamak onu mutlu etmek ama araya bir sürü engel girer hangi engeli aşacağını bilemiyor insan sevdiğinle evlenmek için sevdiğinle evlenememek çok kötü

0
    0 Yorumla
  • Blondeist
    Blondeist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

birisinin ağlaması o ağlayınca üzüldüm sadece başka bir şey için üzülmedim ben ya :D

0
    0 Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Kendimi sahipsiz hissetiğim yatığım hastahane koridorları

0
    0 Yorumla
  • nurlee
    nurlee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben okuldayken herşeyim dedemin veft ettğini bana soylememleri

0
    0 Yorumla
  • Gil-Galad
    Gil-Galad Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Küçükken soba vardı onun altındaki demire serçe parmagimi çok pis vurdum :'(

0
    0 Yorumla
  • kizlarriajainam
    kizlarriajainam Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Geercek aski buldugumuz zannettigimde o kisiden kazik yememm

1
    0 Yorumla
  • Aybiketunceli
    Aybiketunceli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Büyükannem öldüğünde çok üzüldüm Yalan.. dünyada ölümden başkası yalan..

1
    0 Yorumla
  • headexpert06
    headexpert06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

16.06.2013 de annem öldü 37 yasindayimdaydim boyle bir aci yasamamistim halen kalbimi acıtıyor.

0
    0 Yorumla
  • bygokce
    bygokce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Nerdeyse ölümüme sebep olabikcek bir kaza sonucu kaçan taksi şöförünü şikayet etmemiş olmam.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Babaannemin vefatı ve ilk göz ağrımın beni engelli olmam nedeniyle terketmesi.

0
    6 Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Bsiniz saolsn uzldm:/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Hayat işte. Birileri ölüyor, birileri doğuyor. Kendi halinde bir düzen içinde...

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Tabikide böyle olması gerekiyor. ama sevdiklerimizide kaybedince üzülüyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O yüzden her gece Allah'a yalvarıyorum, anne babamın canını benim canımdan önce almasın diye.

Yorumla
    • seda6868
      seda6868
      +1 yıl

Bende hep soyle dua ederim sevdiklerimin ölümünü görmeyim diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok zor bir durum aslında. Ben ailemden önce ölsem onlar benim yokluğumla imtihan olacak, onlar benden önce ölse ben onların yokluğyla imtihan olacam. İki ucu b*klu değnek derler ya afedersin, aynen öyle bir durum =((

Yorumla
  • theater
    theater Takip Et
    +1 yıl

Annem çok üzülmüştü o zaman. Annelerin ağlamıyıcağı gibi bir duygu mu oluşmuş ne. O ağlayınca çok üzülüyorum

0
    0 Yorumla
  • moen5
    moen5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Surekli degisebilecek bir sey, simdiye kadar ki her sey gecti, buyuk bir uzuntu duymuyorum hicbir seyin ardindan

0
    0 Yorumla
  • serdar779
    serdar779 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Kixim bana dediki baba bana satranc ogretirmisin bende bilmiyorum dedim cevap cok gecikmedi ve babalar herseyi bilir bittigim andi

1
    0 Yorumla
  • yalnizcuneyt
    yalnizcuneyt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

aldatılmak evlendiğim kadının hırsız dolandırıcı çıkması neden yaşadım saflıgım ve sevdiğimden ağızdan çıkan söze güvendğimden araştırmadımdan

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > En üzüldüğünüz olay nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En üzüldüğünüz olay nedir? 24 cevap verildi
En çok üzüldüğünüz olay nedir? 18 cevap verildi
En üzüldüğünüz olay? 4 cevap verildi
Sizi en üzen şey? 12 cevap verildi
En çok üzüldüğünüz şey neydi? 33 cevap verildi
En çok üzüldüğünüz şey neydi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨