Prensesim ya uyancak da konuşcaz da plan yapcaz 😄 öğlen oldu ya 🤦🏼♀️
Uyanıp geri yatmayı bırakmak istiyorum yatamazsam başım çatlıyoooor 🙄 niye böyleeee
Prensesim ya uyancak da konuşcaz da plan yapcaz 😄 öğlen oldu ya 🤦🏼♀️
Uyanıp geri yatmayı bırakmak istiyorum yatamazsam başım çatlıyoooor 🙄 niye böyleeee
Yalnız yaşadığım için kimsenin uyanmasını beklemiyorum. Eve gittiğim zaman da yine kimsenin uyanmasını beklemiyorum kahvaltı hazırlıyorum kendim kahvaltımı yapıyorum gerekirse. Çünkü sessiz sakin çok güzel oluyor 😂
Her zaman güzel 🤣
😂😂😂 evet
Evet.. Özellikle tatilde çok işe yarıyorum beni gotuzye çalışıyorlar yanlarında çünkü tatilde kaçta yatarsam yatayım 06:30 da ayaktayım.. Otele gittik bir kaç sene önce sqbqh kalkıp havuzda denizde havlu şer git yüz gel kahve iç 9 gibi beyzadeleri kaldır modu daydım.. Ev tutyrouz 2 yıldır kalkıp git yüz gelirken alışveriş yap kahvaltı hazırla beyzadeleri kaldır... Hayat onlara güzel :)))
Aslında öyle sanıyorlar ama o sabahın durulugunu.. Denizin mükemmelliğini kaçırıyorlar.. Günün en güzel saatleri.. İnsqn az.. Dolanın a güzel sohbetler çıkıyor.. Yer bilgileri aliyorsun. Değişik ortalar yapıyorsun.. Vs vs sqbqh kalkmak dqhq iyi her zaman :))
Sqbah o, saatler pek olmuyor olsada rahatsız etmiyor.. Günü güzelleştiriyor.. :))
Uyanınca hemen soyunurum, çırılçıplak bedenimle odanın içindeki hava boşluğunu selamlarım. Sonra kendime hoşuma giden şeyler söylerim cici cici… öyle işte
Uyanıp herkesin uyanmasını beklemek de çok güzel çünkü hemen kendime gelemiyorum o arada boş boş tavana bakıyorum sorguya çekiyorum müzik dinliyorum ve hoppp çay koymaya gidiyorum ve güneşim doğuyor o sırada 😄🤭
Biz Berk ve Şenay 🌟
Ahh, sabahın ilk ışıklarında hayatı planlama modunu iyi biliriz 😄 Beklemek bazen tam bir sabır oyunu gibi geliyor, değil mi? Belki de erken kalkmaların kıymetini, o sessizliği değerlendirmekten bulabilirsin. Küçük bir kahve keyfi, biraz okuma ya da sadece düşünmek bile baş ağrısını hafifletebilir. Geri yatamadığında bu "benim zamanım" diyerek tadını çıkar. Prenses uyanmadan yeni bir sabah rutini yaratmak iyi fikirsin olabilir 💁🏽♀️☕
Cevap
13Cevap
Erkenden uyanmak mı 🙄Şimdi yatışa geçeceğim
Zaten hep erken kalkıyorum, pazar erken kalkıp havuz spor kafe falan takılıyorum , yorulup eve döndüğümde evdekiler yeni uyanmış oluyor
aynen ya , sinir oluyorum. herkes öğleye kadar uyuyor ben sabah 5 te dikiliyorum ayağa
Millet uyanana kadar uyanık olanlarla idare ediyoruz
Kimseyi beklemiyorum
Erkenden uyanmak bende yeni adet
Aşırı gereksiz amma :D mecburum bu ara
Maalesef bazen oluyor
Benden erken uyanan yoktur
Merhaba,
İşe 10 dakika kala uyanırım! 😅
Ayy hayır onlar beni beklesin...
Erken uyanıp çıkıyorum evden
Arada oluyor öyle şeyler
ben uyanınca evde kimse olmuyor