Ortaokulda kendim olamadim mini etek giyemedim 12 13 yaslarinda mini etek giymek istiyodum oje surmek istiyodum ailem izin vermedi 15 yasinda zorla basortu taktirdilar
Ondan sonra neden herseyi kafayi takiyosun oldu ozguvenimi zktiler ben olmama asla izin vermediler
Ergenken istedigiyle sevgili olup istedigini yapan istedigini giyenler cok sansli
Lanet olsun kac yil omrum varki zaten yetimhanede buyusem ozguvenli olurdum
#Dindar #muhafazakar lara evlenme yasagi gelsin
#ozguven
#kendinolmak
#kendineyetmek
#guclukadin
İnsan kendi gelecegini ergenlikte insa eder gelmisim 24 yasina hala kendime yetemiyorum
Madem o kadar zina yapmamdan korkuyodun evlendirecektin o zaman 10 yasinda kole miyim esya miyim
Ozguvensiz safim ailemin bana biraktigi hasari bi erkek irzima gecse birakamazdi
Ondan sonra neden herseyi kafayi takiyosun oldu ozguvenimi zktiler ben olmama asla izin vermediler
Ergenken istedigiyle sevgili olup istedigini yapan istedigini giyenler cok sansli
Lanet olsun kac yil omrum varki zaten yetimhanede buyusem ozguvenli olurdum
#Dindar #muhafazakar lara evlenme yasagi gelsin
#ozguven
#kendinolmak
#kendineyetmek
#guclukadin
İnsan kendi gelecegini ergenlikte insa eder gelmisim 24 yasina hala kendime yetemiyorum
Madem o kadar zina yapmamdan korkuyodun evlendirecektin o zaman 10 yasinda kole miyim esya miyim
Ozguvensiz safim ailemin bana biraktigi hasari bi erkek irzima gecse birakamazdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer