Ilk defa geliyor bizim evde uyucak evlenecez de her şey de anlaştık imam nikahı resmi nikah burada kiyacaz. Ben uzakta yaşıyorum ilk defa evinize geliyor. İlk buluşmamız da ozaman olacak heyecan mutluluk yasiyorum bir andan da üzülüyorum. Ailem kabul eti istediği kadar kalsin dediler 1 ay dan fazla kalmasını düşünmüştük, fakat ev biraz çirkin pis biraz da ailem falan maddi durumumuz pek iyi değil ama çalışıyoruz diye iyi oldu. Evi yaptiramadik daha ama sevdigim bunu bildiği halde benden ona ev cekmemi istedi cektim evi bileti zaten almış birkaç gun sonra geliyor. Fakat sözleri beni çok incitmis ev pişmiş bilmem ne temizle orada kalamam ben, temizledim yine temizlerim dedim yeni halilari nevresim takimlari Alaçam sana özel sadece senin icin güzel sicacik yatakta yatasin diye... Neyse kimle kalcaz dedi kardesimle aynı odada başka yok dediki senin kardeşin cok havlıyor bazen görüntülü duyuyorum odayi da pis eder küçük diye demiş dedim ki başka yatacak yeri yok neyse ev çok kötü halı ben orada kalamam bir ev kiralarim orada dedi falan filan. Uzulfum açıkçası oksdar cabalamama rağmen okadar endiseli olmama rağmen, düşünsenize ilk bulusmamiz. Mutlu olacağım halde endiseliyim ya aileme deseki ev pis ya da öyle bir şey Ailem bide yabancı Türkçe bilmiyorlar o konuda iyiyim ama gene de çok kötü hidefiyorum endişeleniyorum. Ev eski... Ne diyelim. Cok kez gonlumu kırdı son günlerde ev pis diyerek temiz olsun falan... Bilmiyorum ne diyeceğim. Ben çok sevinmiştim geliyor diye ama içimde endişe var xa begenđeyip hemen dönmek istese ve begenmesem geri donecez hemen Türkiye'ye dedi. aileme çok saygısızlık olur bu tavsiyeleriniz var mı ne yapayım temizlik tuylari da yazın ne yapsam laminata ki eski lekeler çıkmıyor yinede halıyı takacam
Güncellemeler
9 ay
1 yildan fazla beraberiz hep bu ani bekledik
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar