Cok dua etmistim?

Sevdigim adama kavusmak icin cok cok cok fazla dua ettim, cok sevdim cok istedim karsiginda bana hep zulm etti kalbimi kirdi duygularimi kullandi en son gorustukten 3 ay sonrada aniden nisanlandiginin haberini aldim. O gun hayatinda biri olduguna dair bir his vardi icimde ama emin degildim. Bu kadar kisa surede birini bulup Nisan yapmis olmasi imkansiz geliyor. O son gorustugumuz gun de beni sevdigini her sey icin tamam oldugunu gelip beni isteyecegini soyledi ertesi gun ne aradi ne sordu her gun aglaya aglaya dua ettim geri donsun gelsin evlenelim diye ama baskasina yar oldu. O kadar saf ve temiz istedim ki onu Rabbimden yine de bana nasip etmedi onu. Simdi ne uzulebiliyorum ne aglayabiliyorum. O gun o kadini benimle aldattigina da eminim. Bunca pisligin goz yasinin uzerine kurdugu ve ihanet ettigi kadinla kuracagi yuvada mutlu olabilecek mi bilmiyorum. Ayrilsinlar istiyorum icten ice ama ne beddua ettim ne ah. Ne sevebiliyorum ne nefret edebiliyorum. Ne gulebiliyorum ne aglayabiliyorum. Ne hareket edebiliyorum be icim icime sigiyor. Sadece cok kirginim nasil toparlanicam bilmiyorum. Isyan etmiyorum vardir bunda da bir hayir. Belki bende birilerinin ahini aldim ondan oldu bunlar bilmiyorum. Nolur bana dua edin. En azindan karsisindaki kadin da gorsun gercek yuzunu evet demeden nikah masasinda ogrensin aldatildigini ki o garibinde basi yanmasin. Ben bu kadar mutsuzken o mutlu olamasin istiyorum ama bunu dusunmek dilemek bile canimi yakiyor, o da mutlu olsun istiyorum icten ice bende birlikte mutlu olmayi diledim ondan bi kiz cocuk diledim Rabbimden olmadi. Hayirlisi buymus demek ki...
Cok dua etmistim?