Sevdiğiniz adamla evlenip, birde çoluk çocuğa kavuştunuz.. Ev işi, yemek, çamaşır, çocuk büyütme derken; adeta saçınızı süpürge ettiniz sevdiğiniz adam için..
Peki değdi mi tüm bunlara? Ne getirisi oldu, ne götürüsü oldu sizden?
Sevdiğiniz adamla evlenip, birde çoluk çocuğa kavuştunuz.. Ev işi, yemek, çamaşır, çocuk büyütme derken; adeta saçınızı süpürge ettiniz sevdiğiniz adam için..
Peki değdi mi tüm bunlara? Ne getirisi oldu, ne götürüsü oldu sizden?
Kadınlara ithafen açılmış bir soruda, gelen bütün görüşlerin erkek görüşü olması dikkatimi çekti.
Hanım efendiler ise muhtemelen hala saçlarını süpürge etmekle meşgul oldukları için soruyu görmediler.
(Bana sorulmadığı için yanıtlamayacağım.)
Sanırım😪
Allah iyilerle karşılaştırsın
zengin koca da çözüm değil 🤣
şaka bi yana erkek hanımına yardımcı olmalı, hanım da erkeğe karşı anlayışlı olmalı. İki taraf da iyi niyeti suistimal etmemeli
yoksa evlilik çekilmez bir hal alır
Kadınlar dedim hep erkekler cevap veriyor 😮💨
Evli kadınlar gurbetçi Türkler gibi 🤣 verdikleri cevaba inanma 🤣
Öyle mi dersin🙄
Valla öyle
Çoğu aman nazar değmesin, aman kocama kimse göz koymasın, aman koca dırdırı aile dırdırından beter
Bence bi iyi bak çevrendeki yakınan evli kadınlara
Hepsi dertli🙄
eski hatun beni bitirdi resmen
iyi ki kurtulmuşum
hehehe :)
eski müdürüm şey derdi,
oğlummmm, onları dinle ve yap..
yoksa önce bizi öldürüyorlar, kedileri uzun yaşıyor (gitti adam valla)
hehehheeh :)
🙄
Umarım herkes her kadın bu durumun farkında olan adam gibi adamlara denk gelir o emege okadar zahmete değer,
Hayat birbirimizin yükünü omuzlayıp paylaştıkça güzeldir,
Tabiki coğu insan bunun farkında değil...
Umarım
Umuyoruz sadece fakat genel olarak paylaşmayı ya da sorumluluk almayı bilmeyen insanlar denk geliyor , ben merkezci, narsist tipler en kötüsü de ilk zamanlar o heycana kapıldımı insan, o heycanı bastıramayıp Aşk zannetmesi cogu ilişki bu sebepten bititor cünkü kimse sonsuza dek rol kesemez...
Peki bir öneriniz var mı?
Hayatınızdaki insan ile kendinizi aynı tartıda karşılıklı koymamak gerekiyor, arada sevgi bagı var ise mücadele etmeye deger yok ise zaten çoktan bitmiştir, terazinin bir ucuna sorunlar, diger tarafına hayatınızdaki insanla beraber kendimizi koymamız gerekir ve açık açık konuşulmalı, düşükte olsa en iyi ihtimalle farkına varmamış olabilir herkes anlayamaz , görüp yaşayıp farkına varıp umursamıyorsa iplerin koptugu nokta orası ve tekrar düğüm atmaya gerek yok, ben genelde ilk etapta aceleci davranmayıp o ilk heycanı kontrol edebiliyorum terazi var tartı var eleyip dokuyorum , bu sayede kaybederken'de kazanıyorum cünkü asla yanlış bir ilişkiye göre göre başlayamam bu her iki tarafada çık agır bir yük olur en önemlisi boşa zaman kaybı
Bir ilişki zaten başından belli etmez mi az çok kendini.
Maalesef öyle
Cevap
11Cevap
evlenmedim maalesef
Güzel kadınları dedim zaten Barış :)) bu arada soru etiketimi değiştirebiliriz misin 🙏
@KızlarSoruyor etiketi değiştirebilir misiniz?
Teşekkürler 💐
🌺
Kadın olmaya gerek yok ki ben hayatımı adadım her şeyden vaz geçtim sonunda hep ben zararlı çıktım. Kimseye hayatınızı adamayın önce kendiniz için yaşayın.
İnsanın temel önceliği kendisi olmalı zaten.
İşte bu olmadı yahu bu asla öldürmezzz bizi füze atsaydın öldürmez ama süründürür
:D :D :D
Gerçekler acıdır :))
olsun pul acı biberde acı ama seviyorum ne yapalım
:))
Mükemmel kızlar sorusuna bile en çok biz zipladik 😀😀
:))
şimdi bu olayın ortalaması bu kadına erkek erkeğe kadın daha çok cevaplar
maalesef öyle
Maaleesef de değil ya :)
Herkes için saçını süpürge edilmez bence kimse bu kadar fedakarlıgı hak etmiyor
Kesinlikle
Dabi dabi bir nisa taifesi saçını süpürge ediyor, hiç karı yer yapmıyorlar demi?😏
Kariyer de yapar, çocuk da büyütür💁♀️
sen bekar olduğundan saçlar bakımlı duruyor resimde boş ver.
Tüm hemcinslerimi bakımlı görmek arzum🙃
adamlar ne halde mahfoluyor gören yok
kuş uçmayan evde huzur olmaz.
Tabi efendim
Zarardayim desemde Rabbim biliyor hissi ve huzuru yetiyor elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak çok güzel..
Pek bi artısı yok gibi güzelse napalım kendine güzel
Beni kazandilar jdjdjdjd
vbkljk
😂😂
Güzel kızları görmeye geldim
Gjfj
saçsız kalırsınız yapmayın :D
Dimi :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?