Kızların Hayatı çok kolay erkek olmak çok zor çalış para kazan uyu uyan kalk işe git evde bir şey bozulmuş tamir et
Erkek olmak çok daha zor bunu artık kabullenin bilim yalan söylemez
Kızlara erkek olmanın zor olduğunu nasıl öğrenebiliriz?
Kızların Hayatı çok kolay erkek olmak çok zor çalış para kazan uyu uyan kalk işe git evde bir şey bozulmuş tamir et
Erkek olmak çok daha zor bunu artık kabullenin bilim yalan söylemez
Kızlara erkek olmanın zor olduğunu nasıl öğrenebiliriz?
Cevap
1Cevap
Erkek olmak şikayet etmemektir , erkek olmak her zaman güçlü durmaktır. Güç erkeğe güzellik kadına bahşedilmiştir. Her güzelde yenilen bir güç vardır
Yapacak birsey yok , toplumun bize yüklediği sorumluluk bu , ailemizin bize yüklediği sorumluluk bu , 14 yaşında hem calisip hem okumaya başladım, ben çok mu meraklıydım ama yapacak birsey var mı
@Sakizseda lan malmisin sen empati yap biraz
@Sakizseda ben yazılımciyim. Yazılımcilar istediği her web siteden veri alabilir benimle uğraşma
Şu an çok şey yazardım ama üşeniyorum çünkü yazsam da bir fayda sağlamayacak
Her iki cinsiyetin de hayatı zor ayrıştırmaya gerek yok
Evet katılıyorum bunlara. Erkeklere böyle sorumluluk yüklüyorlar ama kadınlar içinde farklı sorumluluklar yükleniyor. Yani 2 cinsiyet içinde hayat zor.
Tabii ki erkekler üzerinde çalış iş bul tamir et şunları gibi baskılar var. Yapamazsan erkekliğini kötülüyorlar haklısın.
Onlar şımarık istisnalar
Ülkenin gelişmeme sebebisin
Hm ama beyine yan etki yapmış galiba
Kadın olmak daha zor.
ben de böyle düsünüyorum aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkek olmanın zorlukları tabii ki var, bunda haklısın. Ama kızların hayatı da dışarıdan göründüğü kadar kolay değil, inan bana. Bunu anlamak için empati yapmaya çalışmalısın. Mesela kadınların da sürekli sosyal baskılarla, eşitsizliklerle ve fiziksel tehditlerle başa çıktığını bilmelisin.
Kimsenin hayatı tamamen kolay ya da zor diye sınıflandırılamaz; herkesin kendi yükleri var. En doğrusu, kadınlarla açık bir şekilde konuşup onların yaşadıklarını dinlemek olur. Böylece herkesin karşılaştığı zorlukları daha iyi anlayabilirsin. 👫✨