Sizce Babamı Affetmelimiyim? Lütfen okuyun?

Arkadaşlar en kısa haliyle anlatıyorum.
Anne Babam Ayrı ikiside evlendi, velayeti babam aldı evlendiği kadınında bir kızı vardı, birtane daha çocukları oldu üvey annemin yaşlı anneside bizde kalıyordu
Bana hiç bakmadılar odam kıyafet dolabım bile yoktu üvey kardeşime her imkan sundular aynı evde iki farklı hayat yaşadık
Bana yıllarca psikolojik şiddet uyguladılar
Eziyet ettiler resmen
Bakmadılar bana çok kötülük yaptılar
Derslerim mükemmeldi hedeflerim vardı
Liseye geçince dayanamadım çünkü artık fiziksel şiddete başlamıştı üvey annem
Babama anneannemin yanına gideceğimi dedim beni tehdit etti dövdü göndermedi
intihara bile kalkıştım ölüm bile benim için kurtuluştu
Sonunda anneannemin yanına geldim
Amcam ve ailesi öldü cenazede mecbur görüştük cenazede beni herkese rezil ediyordu okulu bıraktı okulu zorsudu anneannesi aklını çeldi diye kendi karısının kaynanasını savunuyordu
Sanki cenazeye değilde afedersiniz popo yıkamaya gelmişti özür dileyeceği yerde ve ondan sonra onu hiç affetmedim
Hiç görüşmedik 4 yıl sesini bile duymadım

Babam herkese aracı olun diyormuş bizi barıştırın ona dört dörtlük bakacağız vs vs diyormuş
Yine üvey annem öyle, çok pişmanım diyip ağlıyormuş bir çocuğu görüyormuş acaba beni kastederek o da büyüdü mü ben böyle olacağını bilemedim gelsin vs vs diyormuş

Zaten küçük kardeşim beni çok severdi özlüyor bana yalvarıyor

AMA BANA YAPILANLARI UNUTAMIYORUM SÖYLENENLER MAHRUM KALDIKLARIM EZİYETLERİ VS VS
BİDE 4 YIL GEÇMİŞ 4 YIL BEN ÇOK REZİL OLDUM HEM MADDİ HEM MANEVİ HEM HERKESE KARŞI UTANIYORUM İNSAN İÇİNE ÇIKAMIYORUM
BİDE BEN SIRF ONLARIN YÜZÜNE OKUL HAYATIMI KISACA HAYATIM BİTİRDİM VELAYET BABAMDA OLDUĞU İÇİN OKULA ANNEANNEMİN YANINDA DEVAM EDEMEDİM MESLEK 2 TANE ÖĞRENDİM AMA MALLESEF OKULUM OLMADIĞI İÇİN DÜKKAN AÇAMAYACAĞIMI ÖĞRENDİM
BİDE ONUN KIZI OKULA GİDECEK BEN İŞE GİDECEĞİM ÇOK ZORUMA GELECEK
KISACASI HAYATIMI BİTİRDİLER PSİKOLOJİK OLARAK MADDİ MANEVİ OLARAK BİTİRDİLER

SİZCE NE YAPMALIYIM
Sizce Babamı Affetmelimiyim? Lütfen okuyun?