Aldatan babamı affetmeli miyim?

Bu soruyu aslında buraya sormam çok saçma ama derdimi paylaşacak arkadaşım yok. Ben babama küçükken hayrandım, çok seviyordum onu o uzağa işe gittiğinde çok özlüyordum dört gözle bekliyordum onu. Çok iyi bir babaydı, hep şımartırdı, barbie, oyuncak alırdı. Beraber çizgi film izlerdik, film izlerdik. Eve geç geldiğinde odama uğramadan yatmazdı. Beraber kayağa gitmiştik. Kısacası çok iyi bir babaydı ve çok düşkündü bana ve ben de ona çok düşkündüm. Güzel bir çocukluk geçirdim. Ergenlik dönemimde de ilişkimiz hep iyiydi. Sonra ben evlendikten sonra maalesef babam annemi aldattı. Ben çok sinirlendim, kabullenemedim. Çok üzüldüm nasıl yapar diye anlam veremedim çünkü babam gözümde her şeyimdi. Çok seviyordum onnu gerçekten çok seviyordum. Annemi aldattıktan sonra çok zor da olsa gururuma yediremediğim için onunla iletişimi kestim, kopardım. Babamın şu an o kadınla birlikte bir çocuğu daha var. Babam bana onunla iletişimi kestiğim günden beri yalvarıyor barışalım diye. Bana nolursun böyle gönül koyma diyor. Eskisi gibi olalım nolursun diyor. Yanlış anlaşılmasın, anneme demiyor bunları bana diyor. Ben, babam annemi aldattıktan sonra babamla iletişimi kesmiştim çünkü beni çok üzmüştü. Şu an sizce ne yapmalıyım gerçekten çok kafam karışık. Çok seviyorum, çok düşkünüm ama ona çok kızgınım sinirliyim...
Güncellemeler
+1 yıl
Affetmeli*
Aldatan babamı affetmeli miyim?