Biri saldıracak diye korkmak normal mi?

Artık psikolojimiz bozuldu. Geçen haberde gördüm, bir kadının yüzüne eski sevgilisi tarafından uyurken kezzap dökülmüş. Gerçekten yapmaz dediğimiz insanlar yapıyor galiba. Ben de yakın zamanda biriyle görüşmeyi kestim. Çünkü hayatı hakkında yeterince açık ve net olmadı. Ya evli olduğundan ya da suç kaydı olduğundan şüphelendim. Şimdi benim yaşadığım yeri de biliyor, yani bilmiyorum, ya sokakta yürürken durduk yere saldırıya uğrarsam diye korkuyorum biraz. Sanırım tedbirsiz davrandım. Ona da bana yazma vs demedim ama İnstadan çıkardım.

Güncellemeler
9 ay
Dün akşam mesajlastik, numaranı siliyorum dedi. Tamam dedim. Yani sanki benimle anlaşmak için hiç çaba göstermemiş gibi, benim buradaki cekincelerimi anlamaya çalışmamış gibi hissediyorum. İlişkimiz sadece o nasıl istiyorsa öyle olacak gibi hissettim. Yani benim burada varlığım isteklerim sanki yok sayıldı. Açık olmanı istiyorum diyorum ne açıklığı diyor.. günlerdir bundan bahsediyorum ve açık olmadığını düşünüyorum diye yazdığımda o zaman boşuna konuşuyoruz diye numarnı siliyorum dedi.
Güncellemeler
9 ay
Yani sanki yeni bir şey miydi bu? Günlerdir diyorum açık olmadığını. Geçen akşam da neyden bahsettiğini bilmiyorum bile demişti. Geçmiş mesajlara bakabilirsin dedim. Yani bir soruyu bir kere sormak yeterli olmalı. Çok acayip bir şey de sormadım. Bana güvenmiyor diye de düşünmüş olabilir tabi ki ama bir ay önce tanıştığım birine hemen güvenmemem ve bazı şeyler sormam cevap istemem normaldir diye düşünüyorum. Bir şey saklıyor olmasa bu kadar lafı dolandırmazdi? Biraz üzüldüm ama hayırlısı olmuştur
Biri saldıracak diye korkmak normal mi?