Ekmek ve kemik büyüsü nedir?

Arkadaşlar merhaba. Bu işlerle pek bir bilgim yok. Anlayanlar lütfen yardım etsin. Aracımı aldıktan 8 ay sonra kaputu her açmama lokma şeklinde ekmek parçası düşmeye başladı, resimde olduğu gibi. İlk önce kuşların falan koyduğunu düşünürdüm kaput kenarına. Daha sonra kaputu her açmama tekrarlandığı için artık işkillenmeye başladım ve kaputun keçesine elimi attığımda ekmekleri farkettim ve keçeninin kenarına baktığımda keçenin bir kaç vidası açılmış durumdaydı. Oradan içeri elimi soktuğumda ekmek lokmaları ve küçük kemik taneleriyle karşılaştım. Bu işlerden anlayan bir kaç kişiye sorduğumda ise büyü yapıldığını söylediler. Bağlama veyahut aile birliğini bozmak için kötü niyetli olacak şekilde. Şüphelendiğim biri var tamir için aracımı sürekli ona verirdim. Ama onun daha sonrasında bana karşı duyguları olduğunu öğrendim ve konuşmayı kesmek istediğim zaman bana çok büyük tepki verdi ve beddualar etti. Adam evliydi. Ve kendisine "eşine ulaşırım benden uzak dur" dedim ve daha sonra bir daha konuşmadık. O bir ara kendisine bir tane kadının muska yaptırdığını, kadına karşı bağlandığını falan anlatmıştı. Arabayı ilk aldığımda böyle bir şey yoktu. Sonradan oldu ve arabanın anahtarını verdiğim tek kişide o. Kaputu açmadan asla ekmekler oraya konulamaz. Bu bilinçli bir şekilde yapılmış. Ona karşı asla bağlılık falan olmadı fakat aile içinde şiddetli huzursuzluk ve kavgalar başladı. Babam ve annem karakolluk oldular ve boşanma derecesine geldiler. Bizim psikolojimiz baya bozulmuştu. 25 yaşında bir kadınım. Karşı cinle hiç konuşasım gelmiyor. Evliliğe dair de hiç bir beklentim kalmadı.
Ekmek ve kemik büyüsü nedir?