Gizli Üye(18-24)10 ayBende neden sevgilim olmuyor diye şikayet edip duruyordum? Tek sebebi gerçek hayatta hoşlandığın birinin yanına gidip senden hoşlandım tanışabilirmiyiz dememek. Karşı taraftan sürekli adım beklemek, ben karşı cinse ilk adımı atmayı karşı cinsle konuşmayı kemal sunal filmlerinden öğrendim, sana ve herkese öneririm. Birde erkeklerin ilk adımı atmasından çekinmesinin sebebi, bir ortamda ilk adım atınca vay abaza vay sapık, sende hızlısın He, yürümüyor koşuyor , gibi sözler. Garip bakışlar gibi birsürü faktör var. Ama mesela bana sapık deselerde ben bir kıza gidip hoşlandığımı nazik birşekilde söylerim. Eğer tanışmak isterse ister, istemezse istemez. Hayat kısa, doğru birini bekle derken kimseyle sevgili bile olamayacaksınız. Amerikan filmlerindeki gibi tanışma hikayesi hiçbirzaman olmayacak. Yaşınız belki 25 belki 22 belki 27, bak yaşlanmaya başlıyorsunuz ama 1 tane bile sevgilisi olmayan var. Şimdi bu adam ve kadının sürekli karşı cinse adım atması red yerse diğerine gitmesi ya da konuştuğu kişi bir süre sonra beğenmezse diğer kişiye geçmesi millet tarafından vay sapık herkese yürüyor, abaza, kardeşim falan diye tabir edilebilir ama millete bakmamak lazım, ve toplum olarak bu anlayışı kırmak bizim elimizde, bir başkasına sapık ya da yollu gözüyle bakmayarak bu anlayışı kırabiliriz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 10 ayMerhaba, bir şekilde ortak bir nokta, bulunma yeri vs. olması lazım ve biraz da akışına bırakmak derler ya bu iki unsur dengede gidince sağlıklı bir tanışma oluyor. Bu iki unsura ek olarak da iki taraf da birbirine vücut dili olarak da uzaktan o sıcaklığı verirse bu tanışma güzel bir şekilde taçlanır yani o şekilde düşünüyorum.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayevlilik tanışmak falan hikaye. sırf çiftleşmek için insan karşı cinsi istiyor uzatmaya gerek yok birbirimizi kandırmayalım. bana bu işler gerçekten çok saçma gelmeye başladı artık çünkü gereksiz yere uzuyor her şey. işin gücün yok bir de takıyla merasimle cart curtla uğraş. hepsi baş ağrısı.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani kız dünyası cok farklı. dün biriyle konustum 5 sene evli kalıp 2.5 senedir dulmus. bu bilgi dısında düşünceleri farklı idi senden. dertliydi erkekler yürüyor bakıyor vs diye. bende ona ne var bunda hatungilsin normal bu eğlen bunla sevin güzel bişey demiştim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tanışmak için aslında etrafındaki fırsatlara biraz daha açık olmak yeterli 😊. Günlük hayatta bir kafede, spor salonunda, iş yerinde ya da otobüs gibi toplu taşıma araçlarında bile yeni insanlarla tanışabilirsin. Ortak ilgi alanları üzerine diyalog başlatmak ya da birine yardım etmek sana doğal bir yol açabilir. Göz kontağı kur ve samimi bir şekilde iletişim başlat. Önemli olan doğal bir şekilde yaklaşmak ve beklentisiz bir sohbet başlatmak 🫶. Tanışmak için bu tip fırsatları fark etmeye çalış. Kendin gibi olman, en etkileyici halindir!🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Gizli Üye(30-35)10 ayBu işler nasip ya. Ya da karsi cinse karsi girisken mi olmak gerekiyor ne bilmiyorum. Yorumlarda, disarda, markettr kursta vs demislerde ben sosyal biriyim ama oyle tanisipta sevgili oldugum olmasi. Hic sevgilim olmadi. Kurslara da gittim, gidiyorum, workshoplara gidiyorum, calisma hayatim da oldu cogunluk erkekti yine olmadi. Otobus vs de demisler cogumuz otobus kullaniyoruz zaten. Markete de gidiyoruz. üniversiteye de gidiyoruz gittik. Iste ekstra olarak baska aktivitelere katilsan da olmuyor. Kimi ilk calistigi yerde bulup evleniyor kiminin ayagina geliyor. Ig te bir video vardi. Polis ihbar uzerine geliyor ama yanlis evin ziline basiyor. Polis memuruyla, evdeki kiz evlenmisler sonra. Tanismak, evlenmek nasip olunca evde yatarken de kapini calip buluyor yani demek ki.
99 Yorumla- 10 ay
Bir milyonda olacak birsey
- 10 ay
Nasipte yoksa çırpınsan da olmuyor hatun bütün mesele nasipte bitiyor
- 10 ay
BU işler nasip mı yoksa bizde mi hata var bilmiyorum. 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. çok istedim olmasını. hep bekledim doğru kişi gelicek diye ama ne kadar daha dayanabilirim bu duruma bilmiyorum
Cevap sahibi10 ay@Mavilibayanyy belki de boylesi daha iyidir? Bende 25 yasindayim ama hic olmadı. Erkeklerle yaşam, anlasmakta zor dunya iyisi degilse. Ulkemizde kadina verilen deger de az. Belki senin benim o sevgiliden dolayi basimiza bir sey gelecekti. Belki bir seylerden korunuyoruzdur bilemeyiz ki. Bazisi kocasiyla sevgilisiyle imtihan olur, bazisi olmamasiyla imtihan olur. Olmamasi bana daha iyi gibi geliyor bir yandan. Eger toksik, zehirli bir iliskidense. Ben co k sevip, sevgilisi olup, evli kadinlarin falanda cok yiprandigini goruyorum. Erkek kahri, egosu ceke ceke yipraniyorlar. Ha iyi adam denk gelir dunyalari yaşatır ama onda da bende koca olmasi daha iyi. Sevgili olupta sahsen cogu duyguyu tuketmek istemem. Bu cagin en buyuk sorunu da tuketmek. Diger yandan gunumuz erkeklerinin sevmeye, bir kadini masdi manevi tasimaya yuregi de, cesareti de yok. Ilk bulusma sebepleri malum olay zaten. Bu kadar degersiz hissettirilecegime sevgilim olmasa daha iyi mesela. Ya da gorucu olarak dahi gorussen kriterler arşa cikmis durumda. Adamlar maasa, paraya, memuriyete falan bakiyor. Sen ev islerinde sorumluluk alacak misin orada yoklar. Paraya gelince hayat musterek, diger seylere gelince ben erkegim anlamam. Sevgili olsan amaclari belli nie yonde. Evlensen sirket kurma derdindeler. Hem evde hem disarda calistirip eve bedava isci alma derdindeler. Kadinin etinden sutunden her seyiyle somurme derdindeler. Kimse kara kaş kara gözün hatirina, yuregiyle sevipte gelmiyor yani. Adamlar beni obje gibi gorup malum sey icin geleceklerse gelmesinler (acik giyinen vs degilim bu arada) benimle sirket gibi evlilik kuracaklarsa da gelmesinler. Biraz ahlaka, dine de önem veren biriyim ve ne kadar muhafazakarim dindarim deselerde cok buyuk eksikleri var ve cogu dine kadin gozuyle bakiyor. Kadin namusunu korusun bana gerek yok gibisinden. Hal boyle olunca da istediğin gibi bir erkek bulmak en azindan benim icin zorlasiyor.
- 10 ay
Çok güzel ve açıklayıcı yazmişsin 👏 belki de olmaması iyidir bilemeyiz ki
- 10 ay
Dediğin doğru kötü bı evlilik beni yıprattı ayrıldım mesela, evlilik sevgi saygı güven bitlik dirlik olması gereken bı şey aile olmak çok önemli özveri gerektiren isteyen durum erkekler çok değişti ve bende korkuyorum doğru kişi olması önemli
- 10 ay
Çok haklsn
- 10 ay
Dostlar aşk herkese uğrayan bir şey değildir. Filmlerden, dizilerden etkilenip de hayatta siz dışında herkesin sevgilisi var zannetmeyin. Ben de kafama çok takıyordum, koyverdim gitti. Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum. Ha bir hayat arkadaşı olursa ne ala, olmazsa da kendi yoluma bakarım.
Gizli Üye(36-45)10 ayBen artık görücü usulunden yanayım.
Dışarda bulduğum tanıştığım her kadının geçmiş ilişkilerinde aşırı erkek kayıtları dolu, hep yaralı ya da hayatına girmeyen erkek kalmamış.
Ablanın her tarafı ya da kolu dövme olmuş.
Ankara pavyonu özentili, motor ya da modifiyeli araba kullanan, lan lunlu erkek vari konuşup, küfür eden, sigara alkol madde bagımlılıgı bile olan, vucudu yatakta çarpışan otoya dönmüş, günün sonunda aşk sevgi aradığını söyleyen kadınlarda gördüm. ERKEKLER UZAK DURUN !
Şu an bi kaç teklifi degerlendiriyorum.
En güzeli bana göre bu olmaya başladı.
Ailenin, köylünün ve komşunun ya da çevremin tanıdığı biriyle konuşmak daha mantıklı.
Diğer türlü bu ülkede ne bir kadına ne bir erkeğe güvenmek çok zor.
88 Yorumla
Soran10 ayEbet öyledir
Cevap sahibi10 ayYani kime nasıl güveneceksin ki
Ülkede her gün bi kadın öldürülüyor erkekse aldatılıyor yads terk ediliyor
Böyle bir düzende nasıl güvenip tanışıp ilişki yaşayacaksın ki
Cevap sahibi10 ay@ShowKızı neden sordun 35 üstüyüm
Cevap sahibi10 ayYorumumda belirtmemişim ekleme yapayım
burada dövmeli derken her yerinden abartıdan bahsediyorum. Yani çatalında gögsünde özel yerlerinde olanlardan.
Birde açık kadın ve kapalı olayı var
Her kapalı namuslu diye bir kuralda yok.
Benim anlatmak istedigim tanıdıgınız insan olsun ailesi kendisi az cok arastırın evleneciginiz kişiyi görücü usulu bile olsa şak evlilik kararıda almayın
Sanırım anlaşılmıştır yorumum- 10 ay
Güzel.
- 10 ay
İyi de görücü usulünde de
" Ne takacaksınız?" diye soruyorlar.
"Pazarlığa mı tabi?" diyince kavga çıkıyor 😀
10 ayÇok kolay
1. Adım şahısı belirle belirli rutini olabbilir mesajla her sabah koşusu falan
2. Adım saki raslantıymıs gibi tesadüfler oluştur 3. Karşılaşmada selam vermeye başla
4. Adım artık kolayca sohbete girebildiğin için sosyal medya ile takipleşe bilirsin
5. Adım buluşma ayarla belki kabul eder
Bu kadar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayNasip kısmet bu işler bence. Yolda yürürken birisi tanışmak istemiş arkadaşla, tanıştılar sonra evlendiler mesela. Nasibinse hiçbir şey yapmana gerek kalmadan yolda ayağına bile gelebiliyor yani nasibin.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
10 ayEskiden hoşlandım mi git konuş kibar bı şekilde cevabını kibar bir şekilde al git olurdu şimdi insanlar korkar oldu terslermi sapik muamelesi yapar mı gibi gibi erkeklerin çekinceleri oluyor
10 Yorumla
10 ayAsosyal biriyim diye hep kendimde hata gördüm. belki sosyal olsam çoktan sevgilim olurdu. arkadaş ortamım olsa ortak arkadaşlardan bile sevgilim olabilirdi. belkide nasiptir bilmiyorum
11 Yorumla- 10 ay
Bende aynı durumdaym
Tuhaf rastlantilarla tanistigin insanlar yillardir tanidiklarindan daha iyi birer arkadas dost sirdas olabiliyor hayati dogal akisina birakmak gerek belkide
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBiraz sosyal olmam lazım yeni yerler yeni insanlar demek kurslar etkinlikler müze sergi kütüphanede bile tanısan var: )))
30 Yorumla Sosyallik önemli, etkinliklere katılmak bu konuda başı çeker mesela tabi sosyal beceri de etki ediyor. Konserler, cafeler en idealleri tabi kişiden kişiye değişir mesela bir arkadaşım RC oyuncak hobisi sayesinde bir etkinlikte tanışmıştı ortak bir hobiye ek fikirleri kafa yapıları aynı olunca da iş yürüdü gitti
00 YorumlaÇok fazla insanla karşılaşmanı sağlayacak bir hayat akışın olmalı. Spor aktiviteleri, dans, insanların bir arada bulunmasını gerektiren iş akışı vb.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 aySırf yeni arkadaşlıklar için dans kursuna spor salonuna ingilizce ve yüzme kursuna giden arkadaşım var 😉
00 Yorumla
10 ayİyi olduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmek için gittiğiniz kurslar güzel bir fikir olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayHer şey bir merhaba ile başlar
Tepki, eylem ve reaksiyon göstermeye üşenen birisi değilsen herkesle tanışman mümkün00 Yorumla
10 ayKalabalık sosyal ortamlarda bulunursunuz belli başlı arkadaş grupları var Onlara katılabilirsiniz tanışma siteleri var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Okulda otobüste trende minibüste iş yerinde market sırasında simit alırken kahvaltıya markette
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayNormal yaşamda derken sen şu anda öbür tarafta mısın ki
10 Yorumla Eski normal düzen gelmezse bu sorular dahada artacak, kolaylıklar diliyorum herkese.
10 YorumlaAklını kullan herkesten uzak dur şu devirde herkesten uzak duranın başı kalbi ağrımaz
10 Yorumlaİş hayatında ancak tanışılır öyle gidipte biriyle tanışmak çok zor
00 Yorumla
10 ayAdım atmadıkca, çabasına Ufak bir yanıt vermedikçe zordur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bnim normal yasamımda mumkun deıl çünki etrafımda insancıklar yok
00 Yorumla
10 ayNormal yaşam 😂😂
Günlük hayat mi demek istedin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aykızlar için biriyle tanışmak kolay bence bizim ülkede ama o kişinin asıl düşüncelerini bilmek zor. ben bir kızla tanışmada zorlanıyorum çünkü beni yanlış anlayacağından korkuyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bitti artık öyle tanışmalar her şey sosyal medyada başlayıp bitiyor ne acı..
00 YorumlaKader ya eğer o kişi varsa bir şekilde çıkar zaten evde yatsan bile 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Denk gelme meselesi, kimi istemese bile karşısına çıkar, kimi de deli gibi ister de çıkmaz...
00 Yorumla
10 ayKöy cesmesine git 😹 pardon onlar artık yok en iyisi online uygulamalar
00 YorumlaÇalıştığın yerden kıdemlinle yani üstünle fena olmaz😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayYaş aralığın doğru mu peki senin önce bunu sorayım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
10 ayNormal olarak gideceksin merhaba merhaba diye başlayacaksın gerisi gelir zaten 😅
00 Yorumla
10 ayBende bilmiyorum ahahshhd ve genelde karşıma takılmak isteyenler çıkıyor umursamaz tipler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
10 ayBakislar önemli, sen bakiyorsan oda bakiyorsa, gelip tanisalim mi der
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı.
10 ayİyi biriyse belli olur ve ona göre konuşulur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
10 ay"Merhaba ben bla bla "
diyerek
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. etkinlikşete katıl ekleyeyım seni oyurmkla olmaz yardım gerekli
00 YorumlaYapılan organizasyonlarda, sosyal gruplarda, arkadaş ortamlarında vs...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde çaba göstermeye gerek kalmıyor, doğal akışındayken tanışıyorsun.😄
00 Yorumla
10 ayKafe bar sosyal ortamlar ( kurs , dans , spor vb ) , arkadaş çevresi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
10 ayNezih nir cafe gidersin. Çevrende sana ilgi gösten olursa gülümsersin...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Cafe de olabilir günlük yaşamda karşılaştığın insanlardan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNormal yaşam normal şartlar demekse biraz zor bence ya bazı şeylerin bazı şeylere bir şekilde sebep olması lazım bence... 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBugünlerde cevabını aradığım hatta burada da sorduğum bir soru... Çok klişe cevaplar varrr kursa vs gitmek gibii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBir kafeye git, beğendiğin bir erkeğe dik dik bak, dana değilse tanışmaya gelecektir kendisi.
05 Yorumla
Soran10 ayÖyle değil birini bulduk diyelim de konuşamıyoruz
Cevap sahibi10 ayNiye konuşamıyorsunuz?
Soran10 ayÇünkü bana ilk başta abla dediği için
Cevap sahibi10 aySen bu sevdadan vazgeç
Soran10 ayBence de en iyisisi
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayadım atmak gerekiyor sanırım bir şekilde. bekleyerek olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBende bunu istiyorum ciddi evlilik istiyorum ama normaline denkgelmedim burdan
00 YorumlaBoş ver insanları tanıma tanımadan daha iyiler maalesef
00 Yorumla
10 ayrastgele tanışıp ikinizde birbirinizi sevmeye başlamak gerçekten bana çok garip geliyor
nasil oluyor harbi10 YorumlaAkrabakar vasitasiyla arkadas es dost gibilerinin sizi tanistirmasi lazim yani bir nevi görücü usülüyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİş ortamı spor salonu vs yerler aktivitelere katılabilirsin
00 Yorumla
10 ayBakislar yeterlidir karşı taraf öküz değilse gelip nazikce konuşmak istersin
10 Yorumla
10 ayMerhaba, ben kemal. Saçındaki soru işareti harika gözüküyor. Hangi şampuanı kullanıyorsun?
00 Yorumlayanlışıkla yürürken çarparsın. o da sana çarpar. ilk çarpışta aşk olur
00 YorumlaNormal yasam daha gormedim narsist borderline seytan kadin lar gordum hep
00 Yorumlaşu an bana özelden mesaj atarak başlayabilirsin :)
00 Yorumla
10 ayÜzerinde giydiği, taktığı vb. şeyler hakkında soru sorabilirsin. İlgini çektiğini belirtmiş olursun.
00 Yorumlaçok kasmaya gerek yok selam merhaba diyip gidebilirsin yanına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySizler için kolay benle gelip tanışmak isteyenler oldu. Ben güzelce reddetim ama sizler iftira atıp sapık dersiniz diye gidip bir kızla konuşamıyoruz.
01 Yorumla
10 ayAnormal yaşam ne?
02 Yorumla
Soran10 aySosyal medyayı kastediyorum
- 10 ay
O da normal yaşam :)
Haftasonları sabah koşuya çık. Tenise yazıl, benle tanışırsın.
similasyonda yaşıyor sanki
01 Yorumla
Soran10 aybirisini sevdik diyelim ya ne diyelim
Notmal yaşam formlarıyla tanışmakla
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih