• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Normal yaşamda birisiyle nasıl tanışabiliriz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
816
Yapay Zekaya Sor
Normal yaşamda birisiyle nasıl tanışabiliriz?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Bende neden sevgilim olmuyor diye şikayet edip duruyordum? Tek sebebi gerçek hayatta hoşlandığın birinin yanına gidip senden hoşlandım tanışabilirmiyiz dememek. Karşı taraftan sürekli adım beklemek, ben karşı cinse ilk adımı atmayı karşı cinsle konuşmayı kemal sunal filmlerinden öğrendim, sana ve herkese öneririm. Birde erkeklerin ilk adımı atmasından çekinmesinin sebebi, bir ortamda ilk adım atınca vay abaza vay sapık, sende hızlısın He, yürümüyor koşuyor , gibi sözler. Garip bakışlar gibi birsürü faktör var. Ama mesela bana sapık deselerde ben bir kıza gidip hoşlandığımı nazik birşekilde söylerim. Eğer tanışmak isterse ister, istemezse istemez. Hayat kısa, doğru birini bekle derken kimseyle sevgili bile olamayacaksınız. Amerikan filmlerindeki gibi tanışma hikayesi hiçbirzaman olmayacak. Yaşınız belki 25 belki 22 belki 27, bak yaşlanmaya başlıyorsunuz ama 1 tane bile sevgilisi olmayan var. Şimdi bu adam ve kadının sürekli karşı cinse adım atması red yerse diğerine gitmesi ya da konuştuğu kişi bir süre sonra beğenmezse diğer kişiye geçmesi millet tarafından vay sapık herkese yürüyor, abaza, kardeşim falan diye tabir edilebilir ama millete bakmamak lazım, ve toplum olarak bu anlayışı kırmak bizim elimizde, bir başkasına sapık ya da yollu gözüyle bakmayarak bu anlayışı kırabiliriz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 69%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Merhaba, bir şekilde ortak bir nokta, bulunma yeri vs. olması lazım ve biraz da akışına bırakmak derler ya bu iki unsur dengede gidince sağlıklı bir tanışma oluyor. Bu iki unsura ek olarak da iki taraf da birbirine vücut dili olarak da uzaktan o sıcaklığı verirse bu tanışma güzel bir şekilde taçlanır yani o şekilde düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

evlilik tanışmak falan hikaye. sırf çiftleşmek için insan karşı cinsi istiyor uzatmaya gerek yok birbirimizi kandırmayalım. bana bu işler gerçekten çok saçma gelmeye başladı artık çünkü gereksiz yere uzuyor her şey. işin gücün yok bir de takıyla merasimle cart curtla uğraş. hepsi baş ağrısı.

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yani kız dünyası cok farklı. dün biriyle konustum 5 sene evli kalıp 2.5 senedir dulmus. bu bilgi dısında düşünceleri farklı idi senden. dertliydi erkekler yürüyor bakıyor vs diye. bende ona ne var bunda hatungilsin normal bu eğlen bunla sevin güzel bişey demiştim.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Tanışmak için aslında etrafındaki fırsatlara biraz daha açık olmak yeterli 😊. Günlük hayatta bir kafede, spor salonunda, iş yerinde ya da otobüs gibi toplu taşıma araçlarında bile yeni insanlarla tanışabilirsin. Ortak ilgi alanları üzerine diyalog başlatmak ya da birine yardım etmek sana doğal bir yol açabilir. Göz kontağı kur ve samimi bir şekilde iletişim başlat. Önemli olan doğal bir şekilde yaklaşmak ve beklentisiz bir sohbet başlatmak 🫶. Tanışmak için bu tip fırsatları fark etmeye çalış. Kendin gibi olman, en etkileyici halindir!🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

97

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Bu işler nasip ya. Ya da karsi cinse karsi girisken mi olmak gerekiyor ne bilmiyorum. Yorumlarda, disarda, markettr kursta vs demislerde ben sosyal biriyim ama oyle tanisipta sevgili oldugum olmasi. Hic sevgilim olmadi. Kurslara da gittim, gidiyorum, workshoplara gidiyorum, calisma hayatim da oldu cogunluk erkekti yine olmadi. Otobus vs de demisler cogumuz otobus kullaniyoruz zaten. Markete de gidiyoruz. üniversiteye de gidiyoruz gittik. Iste ekstra olarak baska aktivitelere katilsan da olmuyor. Kimi ilk calistigi yerde bulup evleniyor kiminin ayagina geliyor. Ig te bir video vardi. Polis ihbar uzerine geliyor ama yanlis evin ziline basiyor. Polis memuruyla, evdeki kiz evlenmisler sonra. Tanismak, evlenmek nasip olunca evde yatarken de kapini calip buluyor yani demek ki.

9
    9 Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      9 ay

Bir milyonda olacak birsey

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      9 ay

Nasipte yoksa çırpınsan da olmuyor hatun bütün mesele nasipte bitiyor

Yorumla
    • Mavilibayanyy
      Mavilibayanyy
      9 ay

BU işler nasip mı yoksa bizde mi hata var bilmiyorum. 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. çok istedim olmasını. hep bekledim doğru kişi gelicek diye ama ne kadar daha dayanabilirim bu duruma bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@Mavilibayanyy belki de boylesi daha iyidir? Bende 25 yasindayim ama hic olmadı. Erkeklerle yaşam, anlasmakta zor dunya iyisi degilse. Ulkemizde kadina verilen deger de az. Belki senin benim o sevgiliden dolayi basimiza bir sey gelecekti. Belki bir seylerden korunuyoruzdur bilemeyiz ki. Bazisi kocasiyla sevgilisiyle imtihan olur, bazisi olmamasiyla imtihan olur. Olmamasi bana daha iyi gibi geliyor bir yandan. Eger toksik, zehirli bir iliskidense. Ben co k sevip, sevgilisi olup, evli kadinlarin falanda cok yiprandigini goruyorum. Erkek kahri, egosu ceke ceke yipraniyorlar. Ha iyi adam denk gelir dunyalari yaşatır ama onda da bende koca olmasi daha iyi. Sevgili olupta sahsen cogu duyguyu tuketmek istemem. Bu cagin en buyuk sorunu da tuketmek. Diger yandan gunumuz erkeklerinin sevmeye, bir kadini masdi manevi tasimaya yuregi de, cesareti de yok. Ilk bulusma sebepleri malum olay zaten. Bu kadar degersiz hissettirilecegime sevgilim olmasa daha iyi mesela. Ya da gorucu olarak dahi gorussen kriterler arşa cikmis durumda. Adamlar maasa, paraya, memuriyete falan bakiyor. Sen ev islerinde sorumluluk alacak misin orada yoklar. Paraya gelince hayat musterek, diger seylere gelince ben erkegim anlamam. Sevgili olsan amaclari belli nie yonde. Evlensen sirket kurma derdindeler. Hem evde hem disarda calistirip eve bedava isci alma derdindeler. Kadinin etinden sutunden her seyiyle somurme derdindeler. Kimse kara kaş kara gözün hatirina, yuregiyle sevipte gelmiyor yani. Adamlar beni obje gibi gorup malum sey icin geleceklerse gelmesinler (acik giyinen vs degilim bu arada) benimle sirket gibi evlilik kuracaklarsa da gelmesinler. Biraz ahlaka, dine de önem veren biriyim ve ne kadar muhafazakarim dindarim deselerde cok buyuk eksikleri var ve cogu dine kadin gozuyle bakiyor. Kadin namusunu korusun bana gerek yok gibisinden. Hal boyle olunca da istediğin gibi bir erkek bulmak en azindan benim icin zorlasiyor.

Yorumla
    • Mavilibayanyy
      Mavilibayanyy
      9 ay

Çok güzel ve açıklayıcı yazmişsin 👏 belki de olmaması iyidir bilemeyiz ki

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      9 ay

Dediğin doğru kötü bı evlilik beni yıprattı ayrıldım mesela, evlilik sevgi saygı güven bitlik dirlik olması gereken bı şey aile olmak çok önemli özveri gerektiren isteyen durum erkekler çok değişti ve bende korkuyorum doğru kişi olması önemli

Yorumla
    • beyzos1616
      beyzos1616
      9 ay

Çok haklsn

Yorumla
    • H6335dem
      H6335dem
      9 ay

Oyle bir yazmissin ki ben erkekligimden utandim bu ciniletine tukurduklerim size hemcinslerinize ne yasatmislar nasil iz birakmislae boyle ya

Yorumla
    • FawkesS98
      FawkesS98
      9 ay

Dostlar aşk herkese uğrayan bir şey değildir. Filmlerden, dizilerden etkilenip de hayatta siz dışında herkesin sevgilisi var zannetmeyin. Ben de kafama çok takıyordum, koyverdim gitti. Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum. Ha bir hayat arkadaşı olursa ne ala, olmazsa da kendi yoluma bakarım.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Ben artık görücü usulunden yanayım.

Dışarda bulduğum tanıştığım her kadının geçmiş ilişkilerinde aşırı erkek kayıtları dolu, hep yaralı ya da hayatına girmeyen erkek kalmamış.

Ablanın her tarafı ya da kolu dövme olmuş.

Ankara pavyonu özentili, motor ya da modifiyeli araba kullanan, lan lunlu erkek vari konuşup, küfür eden, sigara alkol madde bagımlılıgı bile olan, vucudu yatakta çarpışan otoya dönmüş, günün sonunda aşk sevgi aradığını söyleyen kadınlarda gördüm. ERKEKLER UZAK DURUN !

Şu an bi kaç teklifi degerlendiriyorum.

En güzeli bana göre bu olmaya başladı.

Ailenin, köylünün ve komşunun ya da çevremin tanıdığı biriyle konuşmak daha mantıklı.

Diğer türlü bu ülkede ne bir kadına ne bir erkeğe güvenmek çok zor.

8
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ebet öyledir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Yani kime nasıl güveneceksin ki
      Ülkede her gün bi kadın öldürülüyor erkekse aldatılıyor yads terk ediliyor
      Böyle bir düzende nasıl güvenip tanışıp ilişki yaşayacaksın ki

Yorumla
    • ShowKızı
      ShowKızı
      9 ay

Kaç yaşındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@ShowKızı neden sordun 35 üstüyüm

Yorumla
    • ShowKızı
      ShowKızı
      9 ay

Bana yaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Yorumumda belirtmemişim ekleme yapayım
      burada dövmeli derken her yerinden abartıdan bahsediyorum. Yani çatalında gögsünde özel yerlerinde olanlardan.
      Birde açık kadın ve kapalı olayı var
      Her kapalı namuslu diye bir kuralda yok.
      Benim anlatmak istedigim tanıdıgınız insan olsun ailesi kendisi az cok arastırın evleneciginiz kişiyi görücü usulu bile olsa şak evlilik kararıda almayın
      Sanırım anlaşılmıştır yorumum

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      9 ay

Güzel.

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      9 ay

İyi de görücü usulünde de
      " Ne takacaksınız?" diye soruyorlar.
      "Pazarlığa mı tabi?" diyince kavga çıkıyor 😀

Yorumla
  • Nate_jacops
    Nate_jacops Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    9 ay

Çok kolay

1. Adım şahısı belirle belirli rutini olabbilir mesajla her sabah koşusu falan

2. Adım saki raslantıymıs gibi tesadüfler oluştur 3. Karşılaşmada selam vermeye başla

4. Adım artık kolayca sohbete girebildiğin için sosyal medya ile takipleşe bilirsin

5. Adım buluşma ayarla belki kabul eder

Bu kadar

1
    0 Yorumla
  • Yarennihal
    Yarennihal Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 78%
    9 ay

Nasip kısmet bu işler bence. Yolda yürürken birisi tanışmak istemiş arkadaşla, tanıştılar sonra evlendiler mesela. Nasibinse hiçbir şey yapmana gerek kalmadan yolda ayağına bile gelebiliyor yani nasibin.

1
    0 Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.

Eskiden hoşlandım mi git konuş kibar bı şekilde cevabını kibar bir şekilde al git olurdu şimdi insanlar korkar oldu terslermi sapik muamelesi yapar mı gibi gibi erkeklerin çekinceleri oluyor

1
    0 Yorumla
  • Mavilibayanyy
    Mavilibayanyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Asosyal biriyim diye hep kendimde hata gördüm. belki sosyal olsam çoktan sevgilim olurdu. arkadaş ortamım olsa ortak arkadaşlardan bile sevgilim olabilirdi. belkide nasiptir bilmiyorum

1
    1 Yorumla
    • beyzos1616
      beyzos1616
      9 ay

Bende aynı durumdaym

Yorumla
  • Irisxx
    Irisxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Tuhaf rastlantilarla tanistigin insanlar yillardir tanidiklarindan daha iyi birer arkadas dost sirdas olabiliyor hayati dogal akisina birakmak gerek belkide

1
    0 Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    9 ay

Biraz sosyal olmam lazım yeni yerler yeni insanlar demek kurslar etkinlikler müze sergi kütüphanede bile tanısan var: )))

3
    0 Yorumla
  • SercioV
    SercioV Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    9 ay

Sosyallik önemli, etkinliklere katılmak bu konuda başı çeker mesela tabi sosyal beceri de etki ediyor. Konserler, cafeler en idealleri tabi kişiden kişiye değişir mesela bir arkadaşım RC oyuncak hobisi sayesinde bir etkinlikte tanışmıştı ortak bir hobiye ek fikirleri kafa yapıları aynı olunca da iş yürüdü gitti

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    9 ay

Çok fazla insanla karşılaşmanı sağlayacak bir hayat akışın olmalı. Spor aktiviteleri, dans, insanların bir arada bulunmasını gerektiren iş akışı vb.

0
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sırf yeni arkadaşlıklar için dans kursuna spor salonuna ingilizce ve yüzme kursuna giden arkadaşım var 😉

0
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    9 ay

İyi olduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmek için gittiğiniz kurslar güzel bir fikir olabilir

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Her şey bir merhaba ile başlar
    Tepki, eylem ve reaksiyon göstermeye üşenen birisi değilsen herkesle tanışman mümkün

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    9 ay

Kalabalık sosyal ortamlarda bulunursunuz belli başlı arkadaş grupları var Onlara katılabilirsiniz tanışma siteleri var

0
    0 Yorumla
  • FakBadi48
    FakBadi48 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 95%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.

Okulda otobüste trende minibüste iş yerinde market sırasında simit alırken kahvaltıya markette

0
    0 Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Normal yaşamda derken sen şu anda öbür tarafta mısın ki

1
    0 Yorumla
  • Oguuzzhan
    Oguuzzhan Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay

Eski normal düzen gelmezse bu sorular dahada artacak, kolaylıklar diliyorum herkese.

1
    0 Yorumla
  • kratlı
    kratlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Aklını kullan herkesten uzak dur şu devirde herkesten uzak duranın başı kalbi ağrımaz

1
    0 Yorumla
  • evdymevde
    evdymevde Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

İş hayatında ancak tanışılır öyle gidipte biriyle tanışmak çok zor

0
    0 Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    9 ay

Adım atmadıkca, çabasına Ufak bir yanıt vermedikçe zordur

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.

Bnim normal yasamımda mumkun deıl çünki etrafımda insancıklar yok

0
    0 Yorumla
  • Falim1sakiz
    Falim1sakiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay

Normal yaşam 😂😂

Günlük hayat mi demek istedin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

kızlar için biriyle tanışmak kolay bence bizim ülkede ama o kişinin asıl düşüncelerini bilmek zor. ben bir kızla tanışmada zorlanıyorum çünkü beni yanlış anlayacağından korkuyorum.

0
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Bitti artık öyle tanışmalar her şey sosyal medyada başlayıp bitiyor ne acı..

0
    0 Yorumla
  • qwer5689t
    qwer5689t Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Kader ya eğer o kişi varsa bir şekilde çıkar zaten evde yatsan bile 😅

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Denk gelme meselesi, kimi istemese bile karşısına çıkar, kimi de deli gibi ister de çıkmaz...

0
    0 Yorumla
  • Ex-Seraphim
    Ex-Seraphim Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 100%
    9 ay

Köy cesmesine git 😹 pardon onlar artık yok en iyisi online uygulamalar

0
    0 Yorumla
  • juıpiter
    juıpiter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Çalıştığın yerden kıdemlinle yani üstünle fena olmaz😉

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Yaş aralığın doğru mu peki senin önce bunu sorayım

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.

Normal olarak gideceksin merhaba merhaba diye başlayacaksın gerisi gelir zaten 😅

0
    0 Yorumla
  • ilsuanlathadi
    ilsuanlathadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Bende bilmiyorum ahahshhd ve genelde karşıma takılmak isteyenler çıkıyor umursamaz tipler

0
    0 Yorumla
  • BirRüyaOlsam
    BirRüyaOlsam Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 53%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.

Bakislar önemli, sen bakiyorsan oda bakiyorsa, gelip tanisalim mi der

0
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.

İyi biriyse belli olur ve ona göre konuşulur

0
    0 Yorumla
  • Freddy1616
    Freddy1616 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 623 cevap paylaştı.

"Merhaba ben bla bla "

diyerek

0
    0 Yorumla
  • Srknköse
    Srknköse Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 87%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.

etkinlikşete katıl ekleyeyım seni oyurmkla olmaz yardım gerekli

0
    0 Yorumla
  • Kosbishow
    Kosbishow Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Yapılan organizasyonlarda, sosyal gruplarda, arkadaş ortamlarında vs...

0
    0 Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Genelde çaba göstermeye gerek kalmıyor, doğal akışındayken tanışıyorsun.😄

0
    0 Yorumla
  • MonkeyDDragon
    MonkeyDDragon Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Kafe bar sosyal ortamlar ( kurs , dans , spor vb ) , arkadaş çevresi

0
    0 Yorumla
  • casper2025
    casper2025 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı.

Nezih nir cafe gidersin. Çevrende sana ilgi gösten olursa gülümsersin...

0
    0 Yorumla
  • Carerra
    Carerra Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.

Cafe de olabilir günlük yaşamda karşılaştığın insanlardan olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Normal yaşam normal şartlar demekse biraz zor bence ya bazı şeylerin bazı şeylere bir şekilde sebep olması lazım bence... 🙄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bugünlerde cevabını aradığım hatta burada da sorduğum bir soru... Çok klişe cevaplar varrr kursa vs gitmek gibii

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Bir kafeye git, beğendiğin bir erkeğe dik dik bak, dana değilse tanışmaya gelecektir kendisi.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Öyle değil birini bulduk diyelim de konuşamıyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Niye konuşamıyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Çünkü bana ilk başta abla dediği için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sen bu sevdadan vazgeç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bence de en iyisisi

Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

adım atmak gerekiyor sanırım bir şekilde. bekleyerek olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bende bunu istiyorum ciddi evlilik istiyorum ama normaline denkgelmedim burdan

0
    0 Yorumla
  • pla55
    pla55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    9 ay

Boş ver insanları tanıma tanımadan daha iyiler maalesef

0
    0 Yorumla
  • Denisssss100
    Denisssss100 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    9 ay

rastgele tanışıp ikinizde birbirinizi sevmeye başlamak gerçekten bana çok garip geliyor
    nasil oluyor harbi

1
    0 Yorumla
  • mertky27
    mertky27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    9 ay

Akrabakar vasitasiyla arkadas es dost gibilerinin sizi tanistirmasi lazim yani bir nevi görücü usülüyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

İş ortamı spor salonu vs yerler aktivitelere katılabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Suskun6868
    Suskun6868 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    9 ay

Bakislar yeterlidir karşı taraf öküz değilse gelip nazikce konuşmak istersin

1
    0 Yorumla
  • Alikemalyılmaz
    Alikemalyılmaz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    9 ay

Merhaba, ben kemal. Saçındaki soru işareti harika gözüküyor. Hangi şampuanı kullanıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • cython
    cython Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    9 ay

yanlışıkla yürürken çarparsın. o da sana çarpar. ilk çarpışta aşk olur

0
    0 Yorumla
  • pocomec
    pocomec Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    9 ay

Normal yasam daha gormedim narsist borderline seytan kadin lar gordum hep

0
    0 Yorumla
  • 1Tlgaaa1
    1Tlgaaa1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    9 ay

şu an bana özelden mesaj atarak başlayabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • answered123
    answered123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    9 ay

Üzerinde giydiği, taktığı vb. şeyler hakkında soru sorabilirsin. İlgini çektiğini belirtmiş olursun.

0
    0 Yorumla
  • 3mre38
    3mre38 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    9 ay

çok kasmaya gerek yok selam merhaba diyip gidebilirsin yanına

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Sizler için kolay benle gelip tanışmak isteyenler oldu. Ben güzelce reddetim ama sizler iftira atıp sapık dersiniz diye gidip bir kızla konuşamıyoruz.

0
    1 Yorumla
    • Yaniir
      Yaniir
      9 ay

Ne alaka bende güzelce red ettim

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    9 ay

Anormal yaşam ne?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Sosyal medyayı kastediyorum

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      9 ay

O da normal yaşam :)
      Haftasonları sabah koşuya çık. Tenise yazıl, benle tanışırsın.

Yorumla
  • jjokeface
    jjokeface Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    9 ay

similasyonda yaşıyor sanki

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

birisini sevdik diyelim ya ne diyelim

Yorumla
  • Ayayyçaaa
    Ayayyçaaa Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    9 ay

Notmal yaşam formlarıyla tanışmakla

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Normal yaşamda birisiyle nasıl tanışabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Düzgün biriyle nasıl tanışacağım? 12 cevap verildi
Biriyle tanışmanın yolu neler olabilir? 58 cevap verildi
Biriyle nasıl tanışacağız? 28 cevap verildi
Biriyle tanışmanın yolları nelerdir? 11 cevap verildi
İnsanlarla nasıl tanışabiliriz? 9 cevap verildi
Biriyle tanışma yolları neler? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨