Biri 28 yaşında, tanışmak istediğiniz ve size şans veren, sonrasında vicdanınız ile nefsiniz arasında kaldığınız ama vicdanınızı seçip uzak durduğunuz kızdan, ne yaptığını görmeseniz de çok fazla Instagram'da olmayan, hesabı tanıdık kişilere açık olan, güzel ve masum bulduğunuz kişi mi? Sizede en son "Seni herhalde kabul ederim." diyen kişi mi?
Yoksa 32 yaşında olan, takipçisi çok olan, fenomen olmak isteyen, birçok erkeğin beğendiği fakat aynı şekilde güzel bulduğunuz kişi mi çeker dikkatinizi?
İkisini de evlilik gözünde görüyorsanız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşlar genelde daha olgun seçimlerin yapıldığı dönemler oluyor. İlk kız vicdanını harekete geçiren, masumiyet taşıyan biri gibi görünüyor. Bu tarz bir insan bir erkeğin aklında daha derin bir iz bırakabilir; çünkü duygusal bağlar, samimiyet ve güven arayışı önemli olur. Diğeri ise dış görünümden etkilenip dikkat çeker ancak "uzun vadeli bir ilişki" düşüncesinde evlilik odaklı kriterlere uygun olmayabilir. Kendini tanıtma şekilleri bile insanın seçimlerine yön verir. Eğer erkekler evlilik düşüncesindeyse genelde ilk tarzdaki kişiye daha yakın hisseder diye düşünüyorum. 🧡