- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç çocuğu olmayan biri, çocuğu olan birini tam anlamıyla anlayamaz. Çünkü çocuk demek, hayatın her anında ekstra sorumluluk, öncelik ve fedakarlık demek. Bu gerçekler ortadayken, çocukla ilgili meselelerde anlaşmazlık çıkması neredeyse kaçınılmazdır. Bu yüzden, böyle bir ilişki kolay olmaz; anlayış ve sabır olmazsa büyük sorunlar yaşanır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla olmaz diyemeyiz ama sağlıklı Bir evlilik olur mu muamma. Eşşekten düşmüşüm halini eşekten düşmüş anlar. Baba olmamış evlenmemiş biri sana karşı ne kadar empatiyle yaklaşır tartışılır. Bekar erkek kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor tecrubeyle sabit kadın evlenmiş diye hor bakiyor bu da seni incitir.. Kadın secer. denginle olgun görmüş gecirmisle daha mutlu olursun..
02 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir neden olmasın. Ama iyi bir abi veya baba olabilir mi onu iyi ölçmek lazım. Çocuğunu herhangi bir konuda istismar etmemesine güveneceksen neden olmasın. Kafaların uyuşması lazım. Ayrıca hiç evlenmediyse bir çocuk isteyebilir, öyle olursa çocuklarına yetemeyebilirsin duygusal olarak. Hakkında hayırlısı olsun 🌸
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir ama şu var. Erkekler kendi çocuğu olmayan bir çocuğa maddi yatırım yapmak istemezler. O yüzden senin çalışman şart ya da çocuğun ihtiyaçlarını kendi babasının karşılaması lazım. Üvey anne olsa o kadar problem değil. Kadının şefkati geniştir. Üvey çocuğuna da bakabilir ama erkekte bu çok mümkün değil.
03 Yorumla- 1 yıl
Başkasının çocuğuna yatırım yapmak değil mesele...
O çocuktan ötürü çocuğun babası sürekli gelip gidecek..
Kıskançlıklar vs olacak..
Yani ülkem insanının o kadar da medeni olduğunu düşünmüyorum - 1 yıl
@Frankenstein16 gelsin nolcak eskide kalmış birinin önemi yoktur kadın bitirmiş boşanmış
- 1 yıl
@KelebekBlossom evet normalde öyle ama ne hikmetse Türk erkeği bir türlü kafasında bitiremiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette evlenebilir! ❤️ İnsanların geçmişi değil, birbirlerine olan sevgisi ve uyumu önemlidir. Hiç evlenmemiş biriyle evlenmek, doğru kişi olduğunda eski deneyimleri göz ardı edilebilir. Karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı varsa hiçbir şey problem olmaz. 😊 Önemli olan birbirinizi olduğu gibi kabul edebilmek ve önyargılardan uzak durmaktır. Kendin için yeniden mutlu olmayı seçeceğin bir hayat oluşturabilirsin. Herkes ikinci bir şansı hak eder. 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Bu düşünce yapısı çok geride kaldı bence yaşadığımız dönemde bi çok çift artık evlilik yürütemediği için ayrılığı tercih ediyor çokta yıpranmadan. Kendimde boşanmış biriyim ve anneyim bekar kişiler hayatımda kalmak için çabaladı, evlilik teklifide aldım sadece kafamda oturmadığı için hep korkarak adım attım. Çevremde arkadaşlarımda benzer şeyler yaşadı ve daha cesur yaklaşıyorlar bekar veya evlenip ayrılmış olmasına bakmıyorlar karakter analizi ve hayat şartları birbirine uyumlu mu ona bakıyor artık çoğunluk. şu an hayatımda ki kişide çok iyi birisi her anlamda uyumlu benimle, evlenip ayrılmış çocuklu biri ben tırsak olan kişilerdenim maalesef onun kadar cesaretli olmadığım için bir senedir evlenmemizi bekliyor garibim bende hep bi kendimi cesaretlendirip R yapıyorum maalesef 😂😅
11 Yorumla- 1 yıl
Olmaz olmaz diye bişi yok uyum varsa olur gibime geliyor ama ne diyim sağlık mutluluk herkesin hakkı Allah hayırlısını versin
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir ama adamdan emin olmak gerekir.
çocuğun adamı sevecek mi?
O çocuğunu sevebilecek mi?
İkinizin çocuğu olunca ayrım yapacak mı?
İnsanlık hali çocuğunun yaramazlıkları karşısında sabırlı olacak mı?
Olmazsa sen nasıl bi tepki vereceksin? Böyle uzar gider liste
30 Yorumla benim 2 çocuklu boşanmış arkadasm bekar bir erkekle evlendi smdi ikizleri oldu toplam 4 çocukları var yani ve çok mutlular. İnsanın karakteri ahlaki önemli böyle gereksz şeylere takilanlar mutlilugn m sini görmüyorlar ya da esraya konu olacak şeyler yasiyorlar ki senin ne farkn var bosandn die cocugn var die farklı dglsn önemli olan iyi niyetn ahlakn düzgün karaktern
20 YorumlaÇocuğu olan olmayan farketmez boşanmış insanlarda yeniden evlenebilir. Hatta hiç evlenmemiş insanlara göre avantajları bile var. Geçmiş evliliklerinde ki sorunları teşhis edip aynı hataları yapmazlar. Çoğu insan evlenip boşanıyor günümüzde ve ikinci hatta üçüncü evlilikte aradigini bulalup mutlu olanlarda var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbizim toplumumuz için zor bir soru ama dünya genelinde hatta İslamiyet'te ise çok doğru ve sevabı olan bir karar
Ayrıca, "Kur'an-ı Kerim ve hadislere göre, dünya hayatında kurulan aile hayatları, eşlerin her ikisi de cennete layık olmaları halinde, ebediyen sürecek ve karı-koca münasebetleri cennette devam edecektir " der016 Yorumla- 1 yıl
@nedersem0 istemesiyle olmuyor karar mekanziması belirliyor
- 1 yıl
@nedersem0 :D :D :D zorla olur mu sadece hakedene bu ayrıcalık
- 1 yıl
@nedersem0 :D :D yer ayırtlım mı? deniz gören bir mevkii senin onun istemesiyle değil karar mekanziması veriyor bu kararı
- 1 yıl
@nedersem0 bana kimse söylemedi yukarıda belirttiğim gibi kuran böyle emrediyor emreden kim? kuran Allah'ın kelamları olduğuna göre elbette Allah emrediyor
- 1 yıl
@nedersem0 ben senin katibin değilim merak eden sensin ben yazdım bitti git araştır bana laga luga yapma inançsızım dersin ben de susarım
- 1 yıl
@nedersem0 1 yaşında oğlu olan bir kadın hiç evlenmemiş biriyle evlenebilir mi?
soru bu sen nereye geldin soru sahibi bile senin gibi saçmalamıyor - 1 yıl
@nedersem0 ama yine de sana sonb mesajım olsun yazma yazarsan engellerim zira senin niyetin belli
Zuhruf Suresi 70. ayettir: "Haydi siz ve eşleriniz cennete girin; (orada) sevinç içinde ağırlanacaksınız
herkes değil sadece Allah2ın izin verdikleri şimdi girdimi o kafana - 1 yıl
@nedersem0 senin sorma şeklin öğrenmek merak vs değil resmen itişmek kavga arıyorsun da o kişi ben değilim haddini aşıp ahlaksızlaşmana gerek yok bir ahlaksızlaşırsam kalkamazsın altından
- 1 yıl
@nedersem0 aksine ben ahlakçılık yapmam tamamen çok ahlaksızım ama soruya yanıtı doğru vermem gerekiyordu
bak yazdıklarına sikrgit aklınca ksıaltmalarla yazdın ben de ergneim anlamadım
ve yazıların tamamen emirvaki bana hiç uymaz al bu da senin yazın
Açık ayet yaz bakim ayette ne dio
kendin araştıramıyormusun? başka bir bilinmeyen için google amcanıza kpşuyorsunuz da neden ayeti aramıyorsun?
neyse ne boşverdim bak dalgana sen
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenebilir tabii neden evlenmesin karşı taraf ilgili ve alakalı ise bunu sorun etmeyecekse olabilir sizinle de alakalı olabilir neden böyle düşünüyorsunuz.. sonuçta ayrılmış olabilirsiniz ayrıldınız diye her şeyden uzak kalmak zorunda değilsiniz.. hayat devam ediyor Rabbim en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin 🤲😊
00 Yorumla
1 yılİleride sorun çıkar. İlk zamanlar mutlu vs olur ama. Sana sürekli boşanmış gözüyle bakar gibi geliyor. Bir de çocuk var. Babası ile konuşsan. Ya da başka sorunlar olsa. Hep göz önünde olur. Üzülürsün. Benim fikrim.
13 Yorumla- 1 yıl
Aklın yolu bir 👍
- 1 yıl
@kralkobrax21 🙏🏻🙏🏻
- 1 yıl
🌹☕️
Şu sıfatlarınızdan Allah aşkına kurtulun. İnsan insanla evlenebilir. Bir çocuk, hiç çocuk, boşanmış bilmem ne. Hayatın olağan akışında bunlar son derece doğal.
20 Yorumla
1 yılBide adam çocuğunda seninde hayatını zehir ederse çocuğa da sana da yazık olur, üvey baba travması mı yaşasın çocuk, güvenme bacım her gün ne haberler izliyoruz, ha illa ki evlenmek istiyorsan da ani karar verme uzun bir süre tanı adamı, çocuklara hayvanlara yaklaşımı insanlara yaklaşımı nasıl gözlemle, bu işler çocuk oyuncağı değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı. Boşanır boşanmaz yeniden evlenme fikri? üstelik 1 yaşında bebeği var? Hangi akılla evlenecekmiş? Uçkurunun derdine düşmesinler derim. Her şey koca demek değil.
10 YorumlaKadınların boşanmış bir erkeği istememelerini çok iyi anlıyorum çünkü boşanmış bir erkek sorunlu oluyor. Ancak şöylede düşünmeni isterim. Hiç evlenmemiş bir erkekte sorunlu olabilir narsist olma ihtimali var mukemmelliyetcidir sana hayatı dar edebilir böylede düşünmeni isterim. Tercih etmediğin boşanmış bir erkek bile çocuğunu sorun edebilirken sadece evlenmemiş bir erkek kriteri düşünerek kendini riske atabilirsin. O yüzden herşeyden önce vicdanı olan bir insanla karşılaşmanızı dilerim.
01 Yorumla
1 yılBence adam açık kapı diye yanaşıyor olabilir dikkatli olmalisin
Ayrıca çocuğun var diye kendini ikinci sınıf olarak görme
Bekar demek eli kadın veya erkek eline değmemiş demek günümüzde dini ya da resmi nikah yapmadan zina eden erkekler bekar değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenir de ama uygun bulmuyorum Nadiren vardır kimse bekar biri ayrılmış beş kadınla evlilik düşünmez hele ki çocuk var ise ancak ve ancak aşık olursa o da sana denk gelecek mi ki
30 Yorumla
1 yılSorun çıkar adam gezmek ister vakit geçirmek ister eşiyle ama eşi çocuk bakıyor hemde babası başkası sıkıntı olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl1 yaşında oğlu olan kadın ne ara boşandıda 2. kocayı düşünüyor yangın mı var
20 Yorumla
1 yılYa senden daha güzel annelik yaparım. Çocugunu bana vermek istiyor musun? Yetinhaneye bırakmak yerine bana verebilirsin. Vercek misin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elbette evlenebilir kaderin insana ne getireceği, ne götüreceği belli olmaz , hayat sürprizlerle dolu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılkendi kaşındığına göre neden olmasın. lakin ailesi arıza çıkarabilir o yüzden işini sağlama al ekonomik garantileri cebe almadan bib ok yeme
00 Yorumla Neden olmasın önemli olan anlasmaktir benim kuzenimde de öyle ama anlaşarak evlendi şu an 3 çocuğu var
00 YorumlaNıe boşandın nıe anlaşamadın nıe bekar arıyon nıe dul değil de bekar bunu cevapla
02 Yorumla
Soran1 yılBekar aramıyorum ki olur mu acaba dedim
1 yılTanıdığımız var erkek bekar 2 çocuklu kadın ile evlendi şimdi onlarında çocukları var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk başlarda sorun olmasa da sonra sorunlar baş gösterir
11 Yorumla- 1 yıl
Onlarca örnek var hatta çocuklara işkence edenler ve öldürenler bile oldu
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenir o bile evlenir de ben evlenebilir miyim bilmiyorum
00 Yorumla Kanka evlenmek istediğine emin misin bence tek derdi yatak
00 Yorumla
1 yılKorkutucu geliyor ama insan mutlu da olmak istiyor.. İnşallah çok güzel olur senin için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTercih edeceği kişinin nasıl bir ilişki istediğine bağlı olarak değişir.
00 Yorumla
1 yılolması gereken o zaten erkeği gözü açılmamış alıp terbiye edicen
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın? evlenmeden neler neler yapıyolar sanki evlenip boşanmış olunca sorun ediyolar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılPekte güvenme her şey alacagını aldıktan sonra fikri değişir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenir evlenmesine ama niyeti tam olarak evlenmek mi değil mi onu iyi analiz etmek lazım 🙃
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir neden olmasın her iki taraf anlaşırsa evlenebilirler.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir neden evlenemesin? Bu kişilerin tercihleri ve kabul etmeleriyle alakalı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. bu ülkede kaynanasıyla ilişki yaşayn kaçn var bçdefigin dogal bi drum
01 Yorumla- 1 yıl
En isabetli yorum🤣
1 yılErkeğe bağlı biraz. Evlenen var. Evlenmek istemeyen var.
00 Yorumla
1 yılOlur aslında, aması çocuğuna sahip çıkacak mı onu çocuğu gibi sevecekmi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olabilir ama bence çocuğun olduğu için uyum zor olur gibi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim Bi akrabanın kızının eşi öldü çocuğu vardı evlendi. Evlendiği adamdan da 2 çocuğu oldu boşandı şimdi hiç evlenmemiyor biri ile evlendi 😂 ayrıca evlenir niye evlenmesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılİki taraf aileler vs anlıyor kabul ediyorsa neden evlenemesin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Her insan istediğiyle evlenebilir, bu kalıpları yaratmaya gerek yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılya olabilir ama hani bence bi ara illaki sorun cikar
00 Yorumla oğul oldu mu daha kolay oluyor gibi. Bence şartlar sağlanıyor ise evlenilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Bunu eş olacak kişi belirler o kişi isterse evlenirller.
00 Yorumla
1 yılKabul eden adamla evlenebilirsin mümkün ya da değil konu bu değil
00 YorumlaNeden evlenemesin bu bir sorun degil kusur hiç degil hayat insana her şeyi yaşatır ...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok zor ama yine belli olmaz sonucu yine aileye bakar anneci biriyse
00 Yorumladaha dur hemen evliliği düşünmeye başlamışsın onun niyeti bumu emin bile değilsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenir ben evlendim iki çocuklu kadın ile ama pişman oldum
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılGitti adam gitti :)
Sen yeni birini bul kendine00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz. çocuktan kurtul ya da kocana itele çocuğu... Zaten günümüzde pırtlatıp pub diskolarda vuruşmaya gidiliyor evde erkekler bakıyo çocuklara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenebilir tabii ama çocuğun yabancı bir kadın/erkekle aynı evde büyümesini doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla bu kadar yüzsüz müsün o kadar bekar kız varken enayi mi bu adam çocuğu olan biriyle evlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlense de sıkıntı çıkar herkes dengine bakmalı uygun olan bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam peşinde ise evlenilebilir bence. Ama adamın ailesi ne diyecek önemli olan o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenir neden evlenemezsin böyle genelleme yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki oğlunu emzirirken etkilenme yapıyordu sende
00 YorumlaEvlenir neden evlenmesin ki
Kendimden örnek vereyim ben hiç evlenmedim ama çocuğu olan biriylede evlenirim yani neden olmasın yeter ki anlaşayım ve beni sevdiğini bana göstersin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur ama yatmak daha cazip olabilir bilgin olsun 😉
00 YorumlaEvlenir tabiki neden evlenmesin insanların doğru yanlış verdiği/vereceği bir sürü yanlış karar olabilir. Önemli olan o insanın bunu nasıl bir olgunluk ile karşılaşacağıdır.
00 YorumlaBazı sorular sadece sorulmak için sorurmuş gibi geliyor
Neden olmasın bize niye soruyorsun ki iki taraf içinde problem yoksa olabilir adamda ona göre düşünsün biz niye konusuyoz00 YorumlaKarşı taraf bir sorun görmüyorsa evlenilir ama iyi tanı sonradan başına kakmasın eski eşinle çocuk için illaki iletişim kuracaksın bunları falan otur konuş okeyse neden olmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat