Hayatındaki 5 kişinin ortalamasısın derler, ne kadar doğru tartışılır tabii😁

Hayatındaki 5 kişinin ortalamasısın derler, ne kadar doğru tartışılır tabii😁
Bana çok benzeyen arkadaşımda var zıt karakterli arkadaşimda var. Zaten bir süre sonra karakterler uyuşmayınca daha mesafeli oluyorsun. Çünkü aynı şeylerden hoşlanınca, aynı mekanlara gidince zevk alıyorsun. Yoksa farklı zevkleri olan birisi oraya gelmem sevmiyorum diyor. Ama yakın ve ya uzak arkadaşlar oluyor hayatımizda.
Rica ederim canım💕💕
Evet yansıtır insan seçici olur özellikle hayatını alacağı arkadaş olacağı kişileri seçerek arkadaşlık yapar dolayısıyla hayatınıza alacağınız kişi de sizin kişiliğinizi karakterinizi yazdır kime arkadaş vardır insanı vezir eder kim arkadaş vardır rezil eder
Teşekkürler
Rica ederim
Arkadaş çevresi insanı gerçekten yansıtır çünkü sürekli birlikte olduğun kişiler, düşüncelerine ve davranışlarına etki eder. Enerjiler birbirine karışır diyebilirim. Mesela pozitif insanlarla bir aradaysan, hayata daha motive bakarsın. Ama toksik bir çevre, sende istemediğin etkiler bırakabilir. "Hayatındaki 5 kişinin ortalamasısın" sözü de buradan doğuyor aslında. Kimlerle vakit geçirdiğini sorgulamak, zaman zaman önemli bir yol gösterici olabilir.✨😊
Cevap
11Cevap
%100 yansıtmaz ama bir fikir verebilir bence. Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Ben yansıttığını düşünüyorum, ne kadar düzgün gözükürse gözüksün insan bi bakıma çevresini de yansıtır
Haklısınız. Kişi kendisi de öyle ki, o şekilde bir çevreye sahip.
Aynen öyle
Benim sosyal çevrem yok denecek kadar az. Hakkımda zor fikir sahibi olur araştıran kişiler :)
O zaman aile yapınıza bakarlar muhtemelen
Oradan da kimseyi bulabileceklerini sanmıyorum.. zira ben bebekken vefat etmiş anne ve babam.
Çok özür dilerim, bilmiyordum
Estağfirullah bilemezdiniz.
sen ne kadar iyi olsanda arkadaslarin kotu ise bir sekilde uyuyorsun, yanistir
Aynen öyle canım💕
Yansıtmaz. Etrafımda benim çapımda kimse yok pek samimi arkadaşım da yok. Tamamen yaşadığın yerle alakalı bir durum
Derler ya arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. Arkadaş kişinin aynasi olur
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Kesinlikle katılıyorum
@Alyasımsıı ingilizce seviyen nasıl senin
Ne alaka
Sordum sadece
İyi
Eklermisin
Hayır
Peki kaliteli kadın
Bir nevi öyle diyebiliriz buna
Ektedir arkadaşlarım ve ben vallahi bak
Kesinlikle yansıtır