Kocam bi süre işsiz kaldı 2 aylık kiramızı borç alıp ödedi ailem durumumuzu biliyo. Kocam 2 aydır bana git annenlerde kal durumu tiparlayım öyle gel gerçekten hiç param kalmadı artık tüm gün işte sizi düşünüyorum napıcamı bilmiyorum herkesten borç aldım para bulmam imkansız lütfen annenlerde kal fatura erzak masraflarını alamicam dedi. En son çocuk hasta oldu elde para kalmadl ilaçları için altın takımı sattım. Ailem bunuda biliyo. Bu gün annemle konuşurken kocam böyle söylüyo dedim annem bana gel istersen gelmesine gelme demiyorum ama benim beyin kan dolaşımımda sorun varmış tedavi oluyorum ses falan kaldırmamam gerek dedi sinirlerim bozuk benim dedi yo ben geliyorum demedim sadece kocam böyle söylüyo bana dedim kapattım telefonumu çok kırıldım. Eşimin ailesinin yanınada gidemiyorum çok kötü insanlar ve kalmaya yerimde yok orada. 1 sene önce kuzenim annemlerde kalmıştı bi kaç gün. Benim kirada kaldığım evde banyo giderleri her şey bozuldu eşim tamir ettiremedi sen annenlere git ben evi ev sahibine teslim ediyim sen gelince başka ev bakarım birazda maddi durumumuz düzelir dedi. anneme söyledim annem, şu an misafirim var onlar gittikten sonra gelirsin dedi. Halbuki durumumuzun kötü olduğunu biliyodu.
Bi kaç ay önce annem 2 3 ay bizde kaldı. Giderken bende geliyim seninle değişiklik olur dedim. Ustalara yemek falan hazırlicaz bizde durumlar karışık falan dedi ısrarla sen gelme dedi bana. Ustalarda kaldıkları evden çok uzakta ev yapıyolar evde usta çalışmıyodu sadece yemek yapıcakmış. 2 yıl öncede 1 ay hasta yattım kocam en son dedi git biraz annenlerde kal dinlen annemler gelme bizede bulaştırırsın dedi ama bulaştırıcak evreyi çoktan geçmiştim 1 ay olmuştu.
Bi kaç ay önce annem 2 3 ay bizde kaldı. Giderken bende geliyim seninle değişiklik olur dedim. Ustalara yemek falan hazırlicaz bizde durumlar karışık falan dedi ısrarla sen gelme dedi bana. Ustalarda kaldıkları evden çok uzakta ev yapıyolar evde usta çalışmıyodu sadece yemek yapıcakmış. 2 yıl öncede 1 ay hasta yattım kocam en son dedi git biraz annenlerde kal dinlen annemler gelme bizede bulaştırırsın dedi ama bulaştırıcak evreyi çoktan geçmiştim 1 ay olmuştu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer