Babam uyumadan kimse uyuyamaz ve herkes salonda oturmak zorunda?
Pijamayla da oturamiyoruz psikopatlik seviyesini siz dusunun
Pijamayla da oturamiyoruz psikopatlik seviyesini siz dusunun
Sanırım rahat takılmak olabilir biraz istediği saatte eve gelmek tabii ki bu herkeste olan bir şey değil ama bizde kaçta gelirsek gelelim herhangi birimiz hiç önemsenmiyor buda özgürlük diyebilirim tabii ki git her istediğini yap değil kendimizi biliriz ailede ve yaptıklarımızda gayet güzel şeyler iş olsun arkadaş ortamı olsun ailede bu konuda gayet iyiyiz aslında ve asla tartışma olmaması aramızda buda sanırım bizi bir üst seviyeye çıkarıyor bence tartışma olması aileler arasında olumsuzluklar yaratıyor buda hoş bir şey olmuyor tabii ki.
Ya, bu gerçekten zorluk yaratacak bir durum ama seni çok iyi anlıyorum. Her ailenin kendine ait kuralları vardır, ama bazen bu kurallar bireylerin özgürlüğünü kısıtlayabilir. Babana karşı gelmek istememek, onu incitmekten kaçınman beni çok duygulandırdı. ❤ Ama unutmamalısın, senin de rahatlığına ve kendi alanına ihtiyacın var.
Bu durumu konuşarak çözebilirsin. Ona bu düzenin seni nasıl hissettirdiğini, yavaşça ve sevgiyle anlat. Empati kurarak açıklamalar yaparsan, senin açısından olayı anlayabilir. Duygularını ifade etmekten korkma canım. Her şey sevgiyle çözülür. 💙 Bol şans diliyorum!
Cevap
8Cevap
Bizde garip bir kural var, evden çıkarken mutlaka biri arkamızdan su döker. Uğur getirdiğine inanıyorlar
Çok şükür yok bu konuda kendimi şanslı hissediyorum
İncelenmesi gereken bir ortam. Acayip merak ettim.
o sırada salona hiç girmeyen ben :)
Herkes yemek saatinde sofrada olacak
bu gerçek mi ya biz de asla yok bunlar
Hiç yok
Bizde kural yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?