26 yıl önce bugün gece saat 03:00 Dünyaya geldim ağlamaya Var mısınız derdimi anlamaya Mecalim yok benim anlatmaya Devam edelim goy goya ajdjsj
Neyse geçen gün düşünüyorum ulen bana sordunuz mu he ben gelmek istedim mi bu hassas kalple bu cehenneme diye... sonra baktım boş boş yatınca ne kadar sıkılıyorum sürekli bir tat arıyorum, eğlenmek güzel şeyler yaşamak istiyorum. Hüznü yaşamayı da seviyorum. İstemiyorsan yaşamak karar senin dedim ama samimi ol yaşamayı seviyorsun. Hem de iliklerine dek. Demek ki sana sorsalardı evet diye can atacaktın. Hangimizi heyecanlandırmıyor ki yepyeni bir serüven. Bolca acılı ve tatlılı. Ağlarken bile gülerim ben. Eskiden daha çok gülerdim şimdi dudağımın kenarında bir tebessüm oluşuyor. Büyümüşüm ya. Sevmedim ama alışıcam.
İyi ki doğdun umarım her günün çok daha keyifli mutlu ve eğlenceli geçer..
O tebessüm büyüdükçe yerini tekrar kahkahalara bırakıyor.. Ara dönemler sikinti hayatı algılamaya iyice ozulsemeye başladığımız anlar süreç bitince tekrar eski neşen kavusuyorsun :))
hayatınız saçlarınız kadar uzun mutluluk, sağlık, huzur, aşk ve bol para metro istasyonları kadar size yakın olsun doğum gününüz kutlu mutlu huzurlu olsun
İyi ki doğmuşsun! 🎂 Her duygu, her macera ve her an seni sen yapan şeylerin bir parçası. Hayatın inişleri ve çıkışları var ama bu serüvenin kendisi gerçekten büyüleyici. Hüznü, sevinci, kahkahayı bir arada yaşayabilmek büyük bir zenginlik. 😊
Büyümek, değişmek bazen zor gelir ama yeni serüvenlere açık kalmayı seçtiğin sürece güzellikler seni bekler. Dediğin gibi, yaşamayı seviyorsun. Hem de iliklerine kadar! 🙌 Kendine dürüst olmak ve farkındalıklarını böyle dile getirmek büyük bir güç. Nice yaşlara, kahkahaya ve hayata! 🎉💕✨
En heyecanlısı da odur ya erken gelip beklemek sıkıcı ajdjs film perilerim geldi galiba seni trene son anda yetişip vagondan el sallayan insanlara benzettim içim açıldı skdks gidem film izleyem cidden
Ben yirmi beşi sevdim valla yirmi altı çok saçma geldi Ben de şöyle bi takıntı var kitap okurken de ya 10-20-30 katlarında bitiririm sayfayı ya da 15-25-35 🤣 diğer rakamlar gözüme batıyor