AİLE BASKISI VE ŞÜPHE?

ben 20 yaşındayım. her yaz tatili anneannemde kalıyorum. daha önce yaz tatillerinde çok dışarı çıkan biri değildim sadece anneannemle aynı binada olan çocukluk arkadaşlarımla çıkardım ayda bir iki kez de kendi arkadaşlarımla. ama bu yaz Temmuz gibi bir erkek arkadaşım oldu. birbirimizi daha iyi tanımak için doğal olarak buluşmamız lazım. ama çocuk çalıştığı için ya akşamları ya da haftasonu buluşmamız lazımdı. bir kaç kere bir bahaneyle akşam çıktım ama anneannemle aynı binaya taşınan dayımla yengemin bu durum gözüne battı. ondan sonra akşam çıkmalarını bıraktım. sevgilimle gündüz buluşmaya başladık ama her gün de değil iki üç gündr bir bazen buluştuktan bir hsfta sonra falan buluşuyoruz. ama dayımın kafasındaki bu şüphe silinmiyor. daha önceden bu kadar çıkmazdı diyormuş. tabi yüzüme karşı demiyor şüphesini bir kere anneanneme deniş bu akşam da kuzenime karşı demiş. bende şehir dışında üniversite okuduğum için bu yaz daha fazla vakit geçiriyorum arkadaşlarımla diyorum. ama yengemin kafasında sevgilim olduğu o kadar kesin ki kuzenim ne yapsa inanmıyor dayım da hiç çıkmasam bile gözüne battığımı söylüyor. bişi sorunca hemen cevap verip konuyu kapatıyormuşum gözlerimi kaçırıyormuşum cart curt. şimdi gerçekten arkadaşlarımla buluşmak için bile çıksam aynı şüphe kafalarında kalacak. sevgilimle de en son çarşamba akşam buluştuk onda da akşam çıktım ama şüphe etmeyecekleri bir şey söyledim ve 1 saat çıktım zaten. bir da cumartesi buluşmak istiyorum ama onların kafasındaki şüphe beni strese sokuyor. bir de benim hissettiklerim genelde çıkar diyormuş. her nr kadar dayım olsa bile hayatım onu ilgilendirmiyor ama evet hissi gerçek. 2 hafta sonra da üniversiteye geri döneceğim için doğal olarak sevgilimi daha çok görmek istiyorum ama bu şüphelerini nasıl azaltabilirim ya da ne yapmalıyım imdat!!!

AİLE BASKISI VE ŞÜPHE?