Güncellemeler
+1 yıl
canım Yerine Koyuyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Mal yerjne koyuyorlsr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin için gerçekten zor olmalı aile içinde sana bunların yapılması ailede herkes mi sana karşı böyle
Maalesef Beni Mal Yerine Koyuyorlar Kendileri Hep Akıllı Ya😔
Üzülme demek istiyorum ama çok boş olacak seni neden mal yerine koyuyorlar bir sebebi olmalı yani
Sevmiyorlar Çünkü
Tamam ama bir sebebi olmalı insan kendi doğurduğuna böyle yapar mı yani ailesine ne kadar garipler ya senin o evde psikoloji falan da bitmiştir duygusal olarak çökmüşsündür ya 😔
Allah'a Her Gün Dua Ediyorum Canımı Al Diye Çok Başımda Dert Var Böyle Aile Olmaz Olsun
Öyle deme bunların hepsi bir imtihan Allah en çok sevdiği kullarını sınarmış Allah izin verirse bunu da atlatacaksınıx inanıyorum
Vallahi Bilemiyorum Artık 80 Yaşındaki Bir Adam Gibi Çöktüm Artık Ağlamaktan Gözlerim Şişti
Bak lütfen ağlama kendini yalnız hissetme insanin ailesi böyle yapınca kimse olmaz gibi geliyor yanında çok yalnız hissediyor ağlamayın her gece benimle konuşabilirsiniz iyi gelecekse ama ben biliyorum ki sen bunu er ya da geç atlatırsın bu senin ilk zorladığın şeyler değil ki sen çok şey yaşadın ve hepsinin üstesinden geldin
İntihar Etsemmmi Diye Düşünüyorum Kendimi Bıçaklayarak Belki Ozaman Üzülürler
Emin ol bunu yapman hiçbiri şeyi değiştirmeyecek olan sana olacak ayrıca intihar çözüm değil sen ölmek istemiyorsum sen sadece bu son bulsun istiyorsun iş bulup para biriktirip ayrı eve çıkamaz mısın arkadaşla veya yalnız ya da akraba arkadaşın yanında kalamz mısın bir süre
Kalmasına Kalırımda Kimseyi Rahatsız Etmek İstemem
Bak en kötü şey yaparsın iş ararsin sonra iş verenle konuşursun ne bilim bu berber olur kahve olur burada sakince kalırım usta falan dersin durumunu Güzelce anlatırsın eminim biri anlayışla karşılar bana göre birkaç gün evden uzaklaş bir kafanı topla kendine gel ne yapacağına karar ver eminim o evden çıkınca daha iyi hissedeceksin
Ablamın Eşi Varda Ablamda Şehit Olunca Yani Bilemedim Orayamı Gitsem mi acaba
Bence git zaten ablan yani temelli mi birkaç gün mü dedin anlamadım ama git yani o ev senin hayatını çok kötü etkiliyor
Yarın Ben Gideyim Ozaman Burada Kalırsam Kafayı Yemek Üzereyim
Temmelli Gidemem Ablam 15 Temmuz 2016 Da Ankara Gölbaşında Şehit Oldu Anca Bir Kaç Günlüğüne Gidebilirim
Tamam bence çok iyi olur orada kalırken ne yapacağına karar verirsin ha bu arada evden mani olmak isteyen ya da nereye gidiyorsun gidemezsin gibi bir şey söyleyen olursa resti çekin derim öyle bir aile zaten sözünün dinlemesini hak etmiyor onlar sana karışabilecek en son kişi bence hem zaten birkaç gün gidin gelin çok iyi gelir umarım
İnşallah Bakalım Sanada Çok Teşekkür Ediyorum Moral Verdin Allah Razı Olsun
Rica ederim ne demek moralini bozma sen neler yaşadın bir başına da kimseler bilmez bununda üstesinden geleceksin yeter ki bırakma sen kendini Allah hepimizden razı olsun
Paran varsa özgür sun. Paran varsa bir ev al. Evine eşya al. Altına araba al. Yoksa bunları çekmeye devam edersin.
18 yaşındaki çocuğa paran varsa ev mi al diyorsunuz? Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz acaba? Sonra da araba mı alsın? Ayaklarınız yere bassın biraz ya.
Ya da 20 yaşında ne fark eder..
Kendileri Zengin Herhalde Bana Para Nerden Gelsin
@Suuuuuuuuuuuuuu yürümekten önce koşman gerektiğini öğermen gerekir. Bu ülkede
Ben ne yürüyorum ne koşuyorum ben uçuyorum. Fakat ben bu 20 yaşındaki kişiye verdiğin saçma öğüt için söyledim. 2 yaşında bir insan nasıl ev alsın? Nasıl araba alsın saçma saçma konuşup fikir verdiğinizi zannediyorsunuz da. Ne yapsın sence? Nasıl bir yoldan alsın bunları fikir versene!
*20
@Suuuuuuuuuuuuuu bende senin yaşadığın ı yaşadım. Benim de senin istetiğini istedim. Sende benim yaşadığımı yaşayacak ve anlayacak sin.
Benim yaşadığımı yaşamadın çünkü ben empati yaparak konuşuyorum. Sizler ya da buralardaki kişiler gibi birisi değilim ben. Her neyse iyi geceler.
Benim ailem de hep böyle her gün kavga ediyoruz, evde asla sessizlik olmuyor, büyümüş olmama rağmen her şeyim kısıtlanıyor, hayat çok zor gerçekten...
vallahi artık kurtulmak istiyorum vallahi billahi intihar edicem bıktım
Bir şekilde iş bul para biriktir sonra da git diyeceğim ama bunlar da yapması zor şeyler elin kolun bağlı durumda olmak da gerçekten zor
Askere Gideceğim Yakın Zamanda orada Mesleğimi Devam Ettireceğim Jandarma Uzman Çavuş Olarak Bunlardan Bıktım Artık Bıktım En Azından orada Vatana Millette Hayırlı Bir İş Yapmış Olurum Allah Nasip Ederse de Şehit Olsam Keşke
Uzaklaşmak gerçekten senin için iyi olacak gibi umarım hakkında hayırlısı olur.
İnşallah Artık Kendi Hayatımı Kurtarmak İstiyorum