Merhaba sevgilimin annesi psikolojiksorunu varmıştek yasiyamiyormus o yüzdenevlenince bizimle yaşasınistiyor?

Merhaba sevgilimm biz evlenince annesi ile yasamami istiyor o yurt dışında olacak bense onun annesi ile yaşayacağım nasil biri bilmiyorum psikolojik sorunu varmış tek yasiyazmis ama başka cocuklsrida var ama neymiş kızlarin eşleri el ogluymus olmazmış bir oglunda yasamazmis araları iyi değil işte bizde yaşayacakmış ama ben annemde bir ay kalırım diyince konusurlarmus ama onun annesine bakmami istiyor bende kabul etmedim dedimki bazen bizee kalır ama her zaman istemiyorum büyük sorumluluk çünkü yengesi bakıyormuş beni onunla kiyasa soktu ben yengen değilim dedim düşünmek istedi 2 gün sonra döndü bana konuşalım dedi ama tavırlarından anladığım kadarıyla beni terk edecek cok net belli bu yüzden bide atanirsam başka şehire gitmemide kabul etmiyor ben sana bakarım diyor benim evim var o evi boşunamı açacağız belkide derdi annesine bakmam sadece sizce es yerine bakicimi arıyor kendine ne yapmalıyım

Güncellemeler
9 ay
Çok acil cevaplar verir misiniz bugün konuşacağız ve bitirmek istiyecek akla ihtiyacım var lütfen
Merhaba sevgilimin annesi psikolojiksorunu varmıştek yasiyamiyormus o yüzdenevlenince bizimle yaşasınistiyor?