Kiyafet ozgurlugu diye birsey vardirki herkesin niyeti boylemidir bilemem ama ben etek veya sort giyiyorken amacim birileri baksin tahrik olsun laf atsin degil bu yuzden babamin yanindada oyle gezebilirim cunku kendim icin giyiniyorum bir erkek nasil istedigini giyebiliyorsa kizlarda bunu yapabilir bunu genislikle bir alakasi yok bunlari astik yani biz gencler okuyoruz gelisiyoruz belli bir kulture medeniyete ulasiyoruz bu yuzden durusun vasfn varsa cevrendeki bellirli egitim duzeyindeki insanlarda bunlara aldirmiyor etek var etek var tabii ama etek giymek genislik degildir bunu bu sekilde gormek sig goruslulukdur ne kadae dar vizyona sahip oldugunun gostergesidir
57 Yorumla
Soran+1 yılEtek giymek genişlik demiyorum zaten ama dediğim gibi etek var etek var (hatta yok o etek o derece :D )
Soran+1 yılE o zaman ben 95 kiloyum 180 boyum var adonis kas baklava ne ararsan var afedersin 20 cm den büyük cinsel organımda var ben sadece boxerla dolaşayım sokakta hiç bir kadın beni ayıplamasın o zaman?
- +1 yıl
Karismaya hakkin yok napalim yani etrafda cok dar pantolonlar biraz kas yapmis cok dar tisortlerle gezenler var biz birsey diyormuyuz hoslanmadigina bakmiycaksin cirkinlesmemelisin ayrica kimseye karisamazsin begenmediginede bakmiycaksin edebi herkes gormuyor gorsede kisiye kalmis seyler..
Soran+1 yıle tamam o zaman ben bütün seksi gözüken yerlerimi açıp binicem metroya otobüse bakan kızlara da oha sapık diyip tokat atıcam
- +1 yıl
Keyfin bilir... Kimse bir taraflarini acip agzinizin icine sokmuyor oyleleri pek bulunmaz sen sıkıntılı yerlerde geziyosan yapicak birsey yok birilerine tokat falan diyorsunda gercekten saygisiz ve seviyesizlesiyorsun konusmasini bilmeyen insanlar bu tarz seylere basvurur en kisa donemde kendini egitmeye baslamalisin bunlari kendine dert edinicek kadar issizsen tehlikeyi farkina var ve kendini topluma kazindir ;)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabasının yanında giyemez tabiki saygı göstermesi lazım onu büyüten adam aynı şekil bir öğretmeninin yanında da giyemez ona ders vermiş emeği geçmiş değer verdiği biri, sayı duyduğu biri, o insanlar daha değerliler saygı göstermek isterler oysaki sokaktan geçen herhangi bir adamla bir muhattabı yok ki o noktada adam nefsine hakim olduğu sürece iki tarafın da birbirine bir etkisi yok. Senin anan bacın var derken senin bacın giyse o eteği bakar mıydın, bakmaları rahatsız etmez miydi demek istiyorlardır çünkü senin bakman yanlış herkes özgür dilediğini giyer ama kimse kimseyi bakışla dahi taciz edeme o noktada empati kurmanız için ananız bacınız demişlerdir...
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte sizde sokağa babanız varmış gibi çıksanız ortada sorun kalmicak
Cevap sahibi+1 yılNe alaka zeki, sokaktaki adamdan bana ne diyorum benim üzerimde bir emeği geçmiş mi yoo kimin nesiyse nesi beni ne alakadar eder nefsine hakim olsun çok zor bir şeymiş gibi bir de lafını yaparsınız...
Soran+1 yılzaten senin üzerine ekmeği geçmediği için o adamın umrunda olmazsın sütü bozuksa sende çok açık giyindiysen adam " haaaa bu kız istiyor " der ve sana tecavüz edebilir ben kimseyi savunmuyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılAH zeki, :D onun yaptığı yanlış benim yaptığım doğru senin sorduğun sorunun cevabı bu... Var mı başka sorun varsa cevaplayayım kendini haklı çıkarmaya çalışma sana veremeyeceğim cevap yok! Önce Kuranı sonra bilimi koyar uygun olmayan şekilde hareket etmem ben o yüzden boşuna aşık atma...
Soran+1 yılYa açıkçası özgüveni olmayan biriyle burada tartışmam ben gelebilcek tüm eleştri oklarını göze aldım da gizli yapmadım bu sokağa götümü gösteren mini etekle çıkmam gibi tepkileri göze aldım ve tepkiler geldi bundan rahatsız mıyım değilim çünkü göze aldım ağlamaya hakkım yok
- +1 yıl
İyi o zaman seninde anana bacına tecacüz etsinler vajinaları var sonuçta isteseler ederlee
Mini etek giyerler tayt vs giyerler sorsan hepsi rahat diye öyle böyle diye ama tek amaçları erkeklerin dikkatini çekmektir dekolte kıyafet giyerler sırf baksınlar diye ama halbuki bakan olursada laf ederler bu kızlar sadece konuşur hiç birşey bilmezler bu konu hakkında bende birşeyler soracam bakalım ne diyecekler
23 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bişey diyim mi sen ben baksak oha sapık derler kıvanç tatlıtuğ gibi adamlar baksa oha taş derler daha da açarlar
- +1 yıl
Seninde annene bacına taciz tecavüz eden biri çıkar merak etme
Kızların yorumlarına simdi baktımda çoğu komedi ya. Eğer soran arkadaşın dediği gibi dürüst cevap vermişler ise Allah beni sabah yatağımdan sağ çıkarmasın. Hala bakan suçlu diyenler var. Bakana zihniyetsiz diyenler var. Bende böyle diyenlere şeref yoksunu diyorum. Topunuzun...
01 Yorumla- +1 yıl
İyi o zaman sokaktan geçen adamlar annene ağzının suyu aka aka baksın ama sakın ha sesini çıkarayım deme annen tahrik ediyor onları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBen kapalıyım bu halimle bile öküz gibi bakan var. yüzüme de peçe mi takayım. Şimdi soruyorum sana senin anan bacın karın kızın yok mu. mini etekliye laf buldun bana ne laf bulacaksin. Edebimle huzur içinde sokakta yolda yürüyemeyecek miyim ben? Şimdi bunu cevapla.
76 Yorumla- +1 yıl
laf atacak olan acigada kapaliyada atar. o insanin kendi zihniyeti kisiligidir
- +1 yıl
Helal olsun !!
Soran+1 yılHaklısınız ama burada ki sorum sizle alakalı değil laf atcak olan çuval giyene bile atar
- +1 yıl
Zihniyeti bozuk olan herseyi yapar ama sizin insanların tercihlerini sorgulamaya hakkınız yok. Ben dindar biriyim bana göre mini etek yanlış ama bikini giyen arkadaşım var. ne yapayım tercihi bu. başına bir şey gelirse hakettin mi diyeyim. milletin karısına kızına erkeklik taslamak burdaki kimsenin haddine değil.
Soran+1 yılMini giyen bir kadına siz kadınlar bile bakıyorsunuz yapma şimdi gözünü seveyim
- +1 yıl
Zaten bana göre de yanlış ben doğru demiyorum ama o kızlar öyle giydi diye bakmak zorunda değilsiniz.
Kimsenin genisligi, tutuculugu seni ilgilendirmez. Kimsenin giydigi seyde seni ilgilendirmez. bir erkegin sapikligina bahane olamaz kizin giydigi kiyafet. Sen tutucusundur baskasi degildir. Kimseyi bu yuzden elestiremezsin. Tacizdeki tek suclu tacizi yapan insandir. Insanlar cinsel icgudulerine sahip olmak zorundadir.
25 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle cümlelerinizde "Tacizdeki tek suclu tacizi yapan insandir." tabiriniz için teşekkür ederim en azından tacizi sadece erkeğin yapmadığını kabul etmişsiniz demektir. Haklısınız kıyafet tacize bahane olamaz olmamalı ama malesef ülkemiz böyle değil
- +1 yıl
Tabiki tacizi yalnizca erkek yapmaz. Ulkemizde cogunluk erkek ama erkegin oldugu kadar kadininda cinsel icgudusu var kadinlarda taciz edIyor malesef. Yani tecavuz ve taciz konularinda sadece erkege sanki cinsel icgudusu varmis gibi davranmak yanlis. Ama deginmek istedigim konu su: ulkemizde kapali insan sayisiyle acik insan sayisi birbirini tamamliyor Yari yariya gibi birsey sokaga ciktigimizda ikisinden de goruyoruz. Ve biz bir toplumuz birbirimize saygi duymaliyiz. Bunu siz bu sekilde dile getirdiginizde mini giyinen kadinlar tacizi hakediyor gibi bir sey anlasiliyor. Bakin mini etege karsi olabilirsiniz ama saygi duyun lutfen. Cunku bunu sizin gibi dile getiren cok insan var ve tecavuze yatkin psikolojide olan insanlar ulkemizdeki bu "mini etek giyen tahrik ediyor" anlayisindan cesaret aliyor. ayrica bu tur sapkinliklarda erkekleri suclayan insanlar yuzunden Kendinizi savunmak icin "ama kizlarda.." ile baslayan cumleler kurmayin. Tecavuzu hicbir bahane aklamaz.
- +1 yıl
Sonucta sapkinligin kizi erkegi yok. Insan ve egitimsizlikle alakali bir durum. Sadece ulkemizde bayanlara soddet daha fazla oldugu icin bazi insanlar tum erkekleri sucluyor. Ama gaza gelip insanlarin kiyafetlerine bu sekilde yorum yapayin lutfen. tacize meyilli insanlara meydan vermeyelim toplum olarak.
Soran+1 yılAynen işte bunu diyorum tacize meyilli insanlara o fırsatı vermeyelim verdikten sonra da ağlamayalım lütfen
Ahahahahha al işte bir zihniyetsiz daha :) bu aileye bağlıdır canım. Ailesi izin veriyorsa kız öyle giyiniyordur. Benim ailem açık giymeme izin verir ben giyerim. Sokakta giydiğim kıyafetleri ailemin yanında da giyiyorum. Milletin ne yaptığına bakıcanıza ben nerde yanlış yapıyorum diye kendi hatalarınıza yoğunlaşın aartık.
47 Yorumla
Soran+1 yılSen açık giydiğin zaman laf atılma ihtimalini bilerek giyiyorsun kalkıpta atıldığı zaman ağlama çünkü sen evden çıkarken o ihtimali bilerek çıkıyorsun bu ülkede şerefsiz çok aç kurt çok ve sen bir kuzu olarak onların arasına giriyorsun yem olma ihtimalini göze alarak ben kimseye ne laf atarım ne tecavüz ederim ama herkes ben değil!
Soran+1 yılOnu bizde biliyoruz ancak sen lokal davet vb yerlerde giyelecek kıyafetleri gezmeye giderken giyersen malesef atarlar laf fazlasını da yaparlar siz önleminizi alsanız ne kaybedersiniz mini etek giymeyin demiyorum ama şimdi öyle etekler var ki bakmasak bile gözüküyor yani her yanınız
- +1 yıl
Kıyafetle alakası yok ki bu olayın hayvanlara tecavüz bile ediliyor
Soran+1 yılTamam ama tecavüze meyili şerefsizleri kışkırtabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak ben ne mini ne sort giyerim sade bir paltolon ve gomlek giyince de kac kisinin bana sozlu tacizine ugradim vucut hatlarim belli bile degilken peki bu neden yinemi biz sucluyuz? peki niye ozaman aylardir rus kizi muhabbeti yapiyorsunuz madem namuslu kapali kuz istiyorsunuz da rus kizlari yok soyle guzel uzun etek giyen kezbandir kiz dedigin sevismeyi bilmeli bunlara nedemeli sizde bir karar verin ne istediginize?
63 Yorumla
Soran+1 yılBak sen şu an genelleme yapıyorsun ben bu dediklerini yapmıyorum ki benim rahatsız olduğum konuda yapılan genelleme zaten
Cevap sahibi+1 yıltamam anladim nedemek istedigini ana sende genelleme yapiyorsun her kiz ve her erkek bir degildir kizlarin cogu rahat ve iyi hissetigi icin giyer ama erkekler ne hikmetse ustlerine alinirlar biz laik bir ulkede yasiyoruz seriatla yonetilmiyoruz aramizda yabanci uyruklu insanlarda var hepsi turk degil...
Eee zaten giydiğinde babası. abise felan görmuyor mu? ya tabi her gün görüşmeselerde birgün görmezse ikinci gün görür ikinci gün görmezse üçüncü gün.. hem ben çok gördüm babasının yanında mini etek, bikini giyen. bir raddeden sonra kimse kimseye karışamaz
11 Yorumla
Soran+1 yıloda onların genişliği bişey diyemem
Ben yeri geldiğinde mini olmasada açık kıyafetler giyiyorum ayrıca ailemin yanında da giydiğim kıyafetler bunlar. Biri bana baktı zaman, vay efendim bana ne diye baktı diyip cingar çıkartmıyorum. Giyediysem böyle bakmaları göze alıyorum demektir.
Ancak sözlü taciz ederse ağzına sıçarım. Bu, bu kadar basit. Ne giydiğim kimsenin ağzına laf olamaz, götün biri benim uzuvlarımı ağzına alamaz !34 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her kız sizin gibi olsa işte ben etek giymesinler demiyorum ki giysinler tabi ki ama etek var etek var şimdi siz benden daha iyi biliyorsunuz ben pek anlamam kıyafet işlerinden :D
- +1 yıl
Ne münasebet !
Adam kalkıp bana; "o dudakları yalarım, tam avcuma göre, keşke bir üstüme oturtsam, maşallah " gibi, gibi laf edecek. Etmezse saldıracak ha? Ne münasebet? Bu cahil aptal cesareti nereden alıyor, o beyinsiz? Ben dekolte ya da mini giyindim diye sebebi de bu oluyor öyle mi? (Yerine göre giyinmek var bide bunu kastetmiyorum, giyilmesi uygun bir ortamdan bahsediyorum) İçlerindeki azgınlığı dizginleyemiyorsa bir zahmet elini s. ksin !
Soran+1 yılBir lokalde mini giyerseniz kimse size mini giydiğiniz için bakmaz ama bir belediye otobüsünde biraz sıkıntı olabilir tabi yerine göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok haklısın aynen katılıyorum. Kendini korumayı bilmezsen başına çok işler gelir. Hergün saatlerce makyaj yapıp nasıl daha güzel gorunebilirim diye uğraşırsin üstüne bir şişe parfüm sıkıp çıkarsın sonra da Ayy bana laf attı pis sapık dersin. Madem laf atmasını istemiyosun ne için bu çaba? Genelleme yapıyosun diye hemen atlamayın ben böyle yapanlar için diyorum. Hepimiz neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bakmak var bakmak var sapık gibi bakarsa ne yapalım teşekkür mü edelim kaldıki kadın çarşaf giyse dahi laf atan var bu ülkede ayrıca küçük çocuklarda kısa giyiyor onlarada mı baksın sizin bu paşa erkekleriniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılmini etek giymem giyen giysin ama önce mini giyip sonra bir erkeğe sırf baktı diye senin anan bacın yok mu diyen bir kız seni yeterince zengin bulmamıştır.
26 Yorumla- +1 yıl
Bu cok iyiydi... Kesinlikle katiliyorum
Soran+1 yılAah ah keşke herkes böyle düşünse :D
Cevap sahibi+1 yıltamam kimse yalan söylemesin şimdi mini giyersen herkes bakar tabi ben de tekirdağda büyüdüm yazlıkta kimse bakmıyor zaten de. şimdi istanbulun esenyurtunda gaziosmanpaşasında giyersen bakarlar allah akıl vermiş kullansınlar
Soran+1 yılAkılla olcak iş değil ki penis dediğiniz organın bir açma kapama tuşu yok ki
Cevap sahibi+1 yılhayır hem erkekler hem de kızlar biraz akıllı olsunlar. yani açsınız abazasınız ama ben yine de mini giyerim demek saçmalık
Soran+1 yılKesinlikle
Bu kadar geri kafalılık ve aşağılayıcı bir yazı olamaz, 40 derece hissedilen sıcaklarda insanlar şort da giyer etek de, sizin zihniyetinizle alakalı bişey o, ve bir insan kendine değer verdiği, saygı duyduğu için iyi görünmek ister, cidden çok yazık
13 Yorumla
Soran+1 yılBende sıcaklıyorum boxerla gezeyim?
Soran+1 yılŞortla benim hiç bir yerim gözükmüyor
+1 yılKonu aslında acizlikten ibaret. Açıkta giysen kapalı da giysen aynı. Ailenin yanında giymediğimi dışardada giymem zaten ama ben kapaşıyım kapalı olduğumda halde laf atandan tut peşime takılana kadar var. Tek suçu biz kızlara atmayın. Sizin cinsel açlığınız en büyük problem biz kızlar için..
32 Yorumla
Soran+1 yılSize suç atmıyorum ama dikkatli olmakta fayda var ve cinsel açlığın çözümünü söyleyinde bizde kurtulalım sizde :)
- +1 yıl
Kendine hakim olma diyorum ben ona kısaca irade:)
+1 yılZaten dinimizce kapanmak emredilmis bence hem laf yememek hem kendini rahat hissetmek icin kapanmak iyi bisey
22 Yorumla
Soran+1 yılya o tercih meselesi ben kimseye kapanın demiyorum ama en azından mini giyildiği zaman MALESEF bu taciz ihtimali artıyor en azından kızlarımız önlemini alsın ki böyle taciz vakaları olduğu zaman bazıları çıkıp mini giymiş tecavüz haktır diyemesin biz zatne her türlü bulur döveriz teker teker
- +1 yıl
Tabiki tercih meselesi yapacak olan kapali da olsa farketmez ama mini etege kadinlar bile bakiyor erkekler nasil bakmasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunla onun ne alakasi var. Iki tarafta birbirinden bagimsiz olarak yanlis hareket ediyor. Kiz açtı diye erkek bakmak zorunda degil, kiz da daha korumaci giyinerek kendini koruyabilir tabi. Zaten cok acik giyinen begenilmek icin disari cikiyor ama yinede bu bakip laf atip taciz etmek icin bir bahane degil, okuzlugun luzumu yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılBiz bakıyorsak beğendiğimizden bakıyoruz ama kalkıpta tecavüz etmiyoruz vaay kıza bak ne güzel l*n diyoruz en fazla bu şimdi tacize girer mi bence girmez kız duymuyor bile duysa bile hoşuna gidecektir kalkıpta namusuna laf etmiyoruz ki ama herkes biz değil
- +1 yıl
Bak bunu yapıyorsan tamam zaten ama sapık gibi bakıyorsa bir erkek tabi rahatsız olur
+1 yılBu ülkede sadece kadınlara değil , hayvanlara , erkeklerede tecavüz ediliyor.
İş cinsiyette değil zihindedir. Hayvan veya erkek minikot mu giyiyor?
Bilmem anlatabildimmi24 Yorumla
Soran+1 yılTecavüzcü dendiği zaman akla ilk erkeklerin gelmesi de ayrı bir konu 2008 den beri bir sürü tecavüzcü kadın içeri atıldı 2008 de tecavüzcü kadın yasası yürürlüğe girdi
- +1 yıl
Ben sadece erkekler demedim Yazdiklarimi iyi okuyun
+1 yılo babanin genis olup olmadigi insanina gore degisir herkesin bakis acisi farklidir disarda giyiyorsam abiminde babaminda yaninda giyebilirim. herkesin yasam bicimi aile yasantisi farklidir yuzeysel bu kadar kisitli bakma bu olaya.
28 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle yetiştim ben anamın babamın yanında yatamam bacak bacak üstüne atamam atsam bişey dfemezler ama saygım var
- +1 yıl
canim kardesim bacak bacak ustune atmanin neresinde yanlis bir davranis var neyse onuda anliyorum madem oyle yetistin niye diger insanlarin giyim tarzini hayat bicimini elestiriyorsun? isteyen istedigini giyer giydigi seyde sadece kendisini baglar herkese ayni kefeye koyma rica ediyorum. giyinmesini bildikten sonra herkes giyer
Soran+1 yılBabanın yanında afedersin tanga gibi bir şort giyebilir misin
- +1 yıl
tanga gibi bir sort yok guzel kardesim. sadece tanga var onuda ic camasiri olarak adlandiriyoruz. abartmalarindan baska anlam cikartma bence
Soran+1 yılwww.magazinsel.com/uploads/images/15317_1.jpg
bu ne o zaman- +1 yıl
bu fotograf gosteris kızın kendi gotnu gosterme amacıyla cekilmis zaten tumblrdan falan mı nerden bulduysan bunu giyen bir insan goremezsin sokakta abarttıkca abart tamam mı :D biz zaten bazı seylerin onlemini alıyoruz. bunu yargılamak sana dusmez. ben avrupalıyım dogdugum yerde dahi musluman olmamasına ragmen boyle şort giyen gormedim. gordugun fotograflara aldanma sorsak 1 kisi bile gormemissindir boyle. insanların giyimleri yuzunden namuslarına DİL UZATAMAZSIN SEN.
Soran+1 yılBunu giyen var sokakta sanki bilmiyoruz saçmalamayı kes artık git gide rezil oluyorsun
- +1 yıl
bu ulkede senin gibi insanlar oldugu surece TÜRKİYE GERİLEMEYE MAHKUM. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. HADİ EYVALLAH
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın kardeşim ben türbanlıyım ve türbana girmeden yine açık giyinmezdim ama yine pantolon giydigimde laf atan taciz eden oluyodu bende tesettüre girdim dışarda bol parduse giyiyorum ne laf atan kaldı ne taciz bence kıyafetle alakası var sonuçta açık olunca bir taraflar tahrik edebiliyo ama adam gibi kapanınca gözüken de olmayınca kimse kimseye bişey yapmıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBu demek değil ki tüm kızlar kapansın böyle bir şey demek istemiyorum ben isteyen açılır isteyen kapanır ama önlem almakta fayda var
Cevap sahibi+1 yılBen herkes kapansın demedim zaten dediğin gibi önlem almak lazım biraz dikkat lazım
+1 yılPeki sence dediklerin mantikli mi? Disarda giyen bir insan abisinin veya babasinin yaninda niye giyemesin? Yani disarda rahatlikla giyen bir insan ailesinden neden utansin veya cekinsinki?
44 Yorumla
Soran+1 yılSaygı otorite örf adet daha sayayım mı?
- +1 yıl
Tamamda saydiklarin seyler bazi insanlar icin önemli olabilir ama bazilari icinde önemli degildir
Soran+1 yılİşte oda onların genişliği yani. Genişlikten kastım da bana göre ben mesela nispeten dar görüşşlü biriyim isteyen istediğini giysin ama benim kızım giyemez
- +1 yıl
Tercih meselesidir isteyen istedigi gibi giyinebilir
+1 yılHerkez istedigi gibi giyinebilir baska kisileri ilgilendirmez hep su etektir dekoltedir beylo seyler tacize \ tecavuze ugradigimizi dusunuyosunuz lakin tecavuz edilerek oldurulen mert temi etek giydi he?
14 Yorumla
Soran+1 yıl2009 da tecavüz edilen 13 yaşında ki hakan da mı etek giydi? Hayır. Kim tecavüz etti peki? Neslihan adında bakıcısı!
- +1 yıl
O zman tecavuz edilen kimsenin sucu yok ! Sadece karsisindakiler hayvan
Soran+1 yılAynen öyle bunun kadını erkeği olmaz
- +1 yıl
Aynen giyimlede alakasi yok
Ben giymem ama giydigimi dusunursem bakana diyecek biseyim yoktur cunku bunu bilerek tahmin ederek giymisimdir cok rahatsiz oluyosan giymeyeceksin bakanlarin onune gecemicegine gore
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bakmak isteyen isterseniz eşofman giyin yine bakar tabi ki ama tabi insanları kışkırtmaya da gerek yok toplumumuz erkeği çok yanlış yetiştiyor zaten ateşe körükle gitmeye gerek yok
+1 yılBen alışverişe babamla çıkıyorum, babam benim şort, etek giymeme karışmıyorsa kimseye de beni eleştirmek düşmez.!
33 Yorumla
Soran+1 yılSorumun son cümlesi size gelsin o zaman
- +1 yıl
Burada babamın genişliği değil senin geri kafaliligin acizligin görülüyor. Bir parça bacak gördüğünüzde kalkan 5 santim organınızı indiremeyecek iradeye sahip değilseniz yazık size.
Soran+1 yılİşte siz şu an ne kadar aciz ve geri kafalı olduğunuzu kanıtladınız cinsel organ dediğiniz şeyin üstünde erkeğin hiç bir kontrolü yok penis dediğiniz organ tamamiyle kendi kafasına göre hareket ediyor biz her ne kadar yapma etme kalkma desekte o yine kafasına estiğini yapıyor ereksiyon olmamız demek sizle yatmak istediğimiz anlamına da gelmez ayrıca kaldı ki biz penisi kaldırabiliyoruz ancak indiremiyoruz kendi kendine kalkada biliyor bir penisiniz olmadan böyle bir şey hakkında yorum yapmak zaten dar görüşlülüktür sizden rica ediyorum birde böyle düşünün sizden bağımsız takılan bir organınız var
+1 yılYusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.
-NFK.21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel sözmüş :D
+1 yılKimsenin kimseyi tahrik ettigi yok siz sadece cinsel aclik yasayan insanlarsiniz;)
42 Yorumla
Soran+1 yılHa siz sanki yaşamıyorsunuz :D
- +1 yıl
aclik falan yasamiyorum yoldan gecen erkeklere cinsel bir gozle bakmiyorum sizleede bize dişi degilde kişi gozuyle baktiginiz zaman hersey degisecek.
peki bakmayan erkekler bakmamayı nasıl beceriyor? demek bakmamayı becerebilirsnz.
36 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmıyorum şahsen utanıyorum sevgilim var yakıştıramıyorum kendime
Soran+1 yıl@yaofya bak sana yemin ediyorum mini etekli böyle çok seksi bir kızı sağa koy birde sola böyle salaş gömlekli bol paça pantolon converse saçlar kalemle felan tutturulmuş hangisi desen conversliyi alır giderim
- +1 yıl
birilerinin beğenisine, uydurulmuş ve oluşturulmuş namus-edep kavramına uymak zorunda degl hiç bir kız. özellikle de kendi kafasıyla yaşamaya tercih eden kızlar. merak etme ben sizin kafanızn nasıl çalıştıgnı biliyorum. mini etekli kıza nasıl baktığınızı da. ama o sadece sizle ilgili bir sorun. ! asıl anormal olan sizsiniz. yanınızda sevgiliniz olduğu halde başkalarını da gözü görebilenlerdir. ha bu normal mi diyorsun? o zaman dürüst delgsinz demektir. neden mi? git bu durumu sevgiline anlat. anlataiblir misin? ben etek giyen kızlara bakarım diyebilrmisn? eger hakvermesini beklersen o zaman sevgilin de senin yanında yakışıklı olan erkeklere bakabilir. buna da hakveriyorsundur demektir.
+1 yılBen gayet tesettürlü birisiyim dışarıda hareketlerime de dikkat ederim. Ama başıma gelen tacizleri yazsam bitmez. Bu kafa yapısıyla alakalı bir şey.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama benim sorum siz değil de böyle çok açık giyinenler içindi
- +1 yıl
Bilmiyorum. İstediklerini giysinler. Mini giydiler diye taciz hak mı?
Soran+1 yılDeğil ama malesef böyle bir ihtimal var ve bunu düşünmesi lazım bakın malesef diyorum çünkü herkes benim gibi düşünmez
+1 yılPantolon harici birşey giymiyorum, üstüme alinmiyorum dediklerini. Zaten giysemde abim yok :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen lisedeyken pantolon giyen kızlar çok sevimli gelirdi hep onlarla ilgilenirdim :D
+1 yılkonu özgecan değl ama bu olayın uzerıne erkeklerden ve zavallı hemcınslerımden gelen tepkıler arasında bır soru... sen önce dürüst ol...
24 Yorumla
Soran+1 yılBen dürüstüm abla ben sevgilim varkende yokken de 2 den fazla bakmam bir kıza yanlış anlamasın diye
- +1 yıl
onu demıyorum guncellemende durust değilsin. bu olay oldukdan hemen sonra kadınların gıyınışını, tecavuzlerı ırdeler oldunuz. tecavuze %50 destek vermektır bu kımse kusurabakmasın.
Soran+1 yılÇünkü bu olaydan sonra kadınların erkeklere bakışları değişti hemde sırf erkek oldukları için
- +1 yıl
kımın bakış açısı değiştı ya da ortaya çıktı tartışılır...
+1 yılÖrtuliyum o konuda rahatim. ama bence haklisin. bazilari dar etek pantolon falana yasli basli amcalarin onunde bacak bacak ustune atiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılMini giyenler eksilemeye başlamış :D saygı kalmadı ya gerçekten biz dede nene olunca kim bilir neler olucak
- +1 yıl
Ahaha aynen. olsun üstlerine alinmislar en azindan:)
- +1 yıl
Sen böyle giyinmiyorsun diye namuslu mu oldun :D namuslu olduğunun belgesi var mı eğer yoksa namus konusundada bir şey söylemeye hakkın yok
+1 yılÇok şükür ne kendim rahatsız olacak ne de babamı rahatsız edecek şekilde giyinmiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten benim kast ettiğim sizin gibi giyinirken sokakta orda burada davranışlarına dikkat ederken babasının annesinin yüzünü yere eğmeyen kızlara değil sadece şu 1-2 gündür erkeklere çok insan dışı muamele yapıldı ve kafama böyle bir soru takıldı neden kadın erkek ayırıyoruz bizde düzgün davranalım sizde bu tıpkı ülkeler gibi birbirlerinin sınırlarına taciz ettikleri zaman karşılık verme hakkı doğuyor
- +1 yıl
Ayrım yapılmamalı iki tarafta üstüne düşeni yapmalı.
Bir kac gundur konuşulan konuya gelirsek bir kadın çıplakta çıksa bu sekilde bir muameleyi haketmez!
Soran+1 yılHaklısınız ama yine de 2 tarafta üstüne düşeni yapmamalı sonuçta ateşle barutuz en azından biraz daha dikkatli olunmalı evet belki benim önümde soyunsanız ben kılımı kıpırdatmam ama bu başkalarının böyle yapacağı anlamına gelmez kaldı ki ben sizin önünüzde soyunsam siz de umursamazsınız belki ama ağzının suyu akıcak saldıracak kadınlarda var her şey iki taraflı
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılben etek giymiyorum o yüzden bişey diyemem ama anlamadım bu olaydaki mini eteği ozgecan mini etek mi giymiste tartışıyorlar ya
03 Yorumla
Soran+1 yılKonu özgecan kardeşimiz değil sanırım öyle bir algı oldu sadece ben son günlerde erkeklere çok yüklenildi ve ben rahatsız oldum insanlar tiksinir gözle bakıyorlar resmen rahatsız oldum konunun özgecan kardeşimiz olmadığını belirtmeyi unuttuğum için özürdilerim
- +1 yıl
yok önemli değilde ben merak ettim bu mini meselesini
Soran+1 yılKızlar anasının babasının yanında giyindiği gibi giyinse erkeklerde kendi bacılarına analarına davrandığı gibi davransa sorun yok benim babam gibi gördüğüm birisi bana evlenene kadar sevdiğine bacın gibi davran demişti doğru bir söz
mini eteği giyip sokağa çıkarken başka bir evde giyinip falan çıkmıyoruz abimiz babamız görüyor yani ne alaka?
01 Yorumla
Soran+1 yılSorumun son cümlesi sizin için zaten :)
+1 yılHaklsn bnce giyiyosan snnde kardesin var demesi sacma bnce yani demem oyle sacma bisi
02 Yorumla
Soran+1 yılEmpati kurmayı bilen insanları seviyorum ya iyi ki varsınız :D
- +1 yıl
3-5 trilyonda bir cikiyoz iste :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların sokakta daha dikkatli giyinmesi lazım karşımıza ne çıkacagı belli degil arkadaşlar iti var kopugu var , eger güzel giyinmek tarz olmak istiyorsak yarı çıplak gezmedende tarz olunabilir çokda güzel olanlarımız var :)
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu düşünce yapısı keşke her kızda olsa
Cevap sahibi+1 yılVardır da dışarı çıkmamıştır veya cesaret edemiyorlardır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere ben açık giyinmem ama abi ve baba yanında insanların daha açık giyinme hakkı var dinimiz tarafından verilmiş elbette çok açık değil ama dışarıda gayet açık giyinen biri elbette ailesinin yanında daha rahat giyinir
03 Yorumla
Soran+1 yılDinen böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum tekrar okuyacağım kitabımızı
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim şey şu; kadınların bazıları kapalı olmasına rağmen evde kısa kollu, kapri falan giyiyor. Açık olan birisi de evde şort giymekten rahatsız olmaz bence
Soran+1 yılBenim kast ettiğim evde afedersiniz tanga gibi şortla gezilmesi felan
+1 yılinsanlara kadn ya da erkek olduklari icin degil insan olduklari icin baktigin zman bu konuyu tekrar konusuruz...
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an z aten insan olarak baktığım için bu soruyu sordum iki taraflı da düşünerek tartışalım fikir alışverişi güzeldir
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaklardan gelen güzel bir eleştirim var sana
Sanane oğlum?211 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim çok güzel olmuş bu uzaklardan gelen eleştirin sana katılıyorum kim neresini açarsa açsın bakmamak senin elinde
Soran+1 yılNiye gizli ki?
Cevap sahibi+1 yılAman tanrııım uzaklardan bir eyvallah geliyor bu arada kardeş tekrar düşündümde uzaklardan gelen eleştirimi değiştirmeye karar verdim
Sanane oğlum değilde sanane be olacak senin gibi bir oğlum olmasını istemezdim soruyu soran kişi
Soran+1 yılİyi kardeş kızın senin öz kızın sokağa mini etekle tanga gibi şortla çıkıp kendini sergilesin ben bir şey demedim
Cevap sahibi+1 yılsanane l*n benim kızım değil mi tapusu senin mi ekmeğine bak :@
Soran+1 yılNoldu kardeş sinirlendin birden bir asabileştin? Düşüncesi bile kötü dimi şimdi adam gibi sorumu baştan oku ve demek istediğim şeyi doğru anla
Cevap sahibi+1 yılSinirlendiğim şeyler çok fazla mesela en fazla sinirlendiğim şey ise hırsızın hiç mi suçu yok be aga? 18 yaşına kadar kızım bana bağlıdır gerekli ölçüde eğitimini alır işini eline alır ondan sonra istediğini giyer bundan sonrasına karışmam fakat sinirlendiğim en önemli konu bu basit faşist tavrın kardeşim sen şort giyonda neden kız mini etek giymesin?
Soran+1 yılKardeş benim yanımda giymesin bak lokalde iş yemeği vs bu tarz yerlerde mini etek giyersen sana kimse dönüpte aç köpek gibi bakmaz ama kalkııpta taksimde sokak aralarında miniyle gezersen bakarlar ben baksınlar mı diyorum ama bakarlar fazlasını da yaparlar keşke yapmasalar ama böyle bir ihtimal olduğunu bile bile sen önlemini almazsan kimse almaz bak şöyle düşün sen kızsın taksimde arkadaşın oturuyor ona gidicen mini etek giyince laf atılma ve taciz ihtimali var sen şunu dersen amaan bişey olmaz bunu dersen sen zaten bu ihtimali göze almışsındır keşke herkes çıplak gezse bile kimse kimseye aç gibi bakmasa ama malesef ülke böyle
Cevap sahibi+1 yılİlk önce o köpekleri bitireceksin ondan sonra mini etek giyenlere laf edeceksin o zaman dönek olmayacaksın üstad kusura bakma
Soran+1 yılBitmez ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman mini eteklilere laf etmeyeceksin ilk önce biz erkekler ne kadar şerefsiziz l*n diyeceksin be üstad
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtek giyiyorsan onunda bir adabı olmalı sen kısacık dar oraN buran gözüken bir etek giyersen herkes bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya tam söylemek istediğim bu yoksa bakan çuval giysende bakar yani
- +1 yıl
E madem bakıyorsun eleştirmeyeceksin belki bir gün sende giyecen?
İstediğim gibi istediğim yer giyiniyorum abim yok babamda nası davrandığımı bilir. Zaten deniz kenarı bir yerde yaşadığımız için herkes öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBende Fethiye deyim herkes burada böyle burada tecavüze uğrayan kişi şikayet etmek yerine zevkine bakıyor 15 yıldır fethiyedeyim hiç tecavüz haberi duymadım yazlık yerler ahlak konusunda çok geniş
Kmse kimseyi tahrik etmez, senin kendini terbiye etmrn gerekir! Bunu unutma!
54 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
+1 yılBen ailemin yanında giymediğimi dışarıda hayatta giyimem
04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel abla :D
- +1 yıl
KARDEŞ 😉
Soran+1 yılBak mesela benim ne ablam var ne kardeşim ama ben sokakta çok açık giyinen biri görünce 2 den fazla bakmam utanırım baktığımı anlar felan diye demek ki illa anamız bacımız olması gerekmiyor :D
- +1 yıl
Aynen öyle mesela ben kız olmama rağmen çıplak giyinen birini gördüğüm De ben bile utanıyorum yemin ederim
Ozellikle tahrik etmek icin giyenler var. Bundan da mutlu oluyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen onlar istiyor ki herkesi tahrik edeyim ama kimse beni. ikmesin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyen giyer bunun muhasebesini ben yapamam. Ama malesef bakan da bakiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumsal olarak seçimimizi yapalım artık. Batı ahlakı ve kültürü mü yoksa islam ahlakı ve kültürü mü?
00 Yorumla
+1 yılAnlamazlar kardeşim boşa nefesini tüketme.
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar zeki varlıklar isteseler anlarlar ama istemiyorlar
- +1 yıl
İşlerine gelmeyen hiç birşeyi anlamazlar.
+1 yılGiyinip camdan cikioruz hatta isinlanioruz...
01 Yorumla
Soran+1 yılSen çok yanlış gelmişsin
+1 yılBabamın abimin yanındada mini etek şort giyerim
23 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca tecavüz sizce kıyafetemi bağlı?
Soran+1 yılHayır ama tecavüze meyilli insanları kışkırtabilir
- +1 yıl
Valla ben giyiyorumbabamınyaninda sort mini etek
+1 yılÇıplak gezsem bile taciz/tecavüz hakkın yok!
14 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum ki babanın yanında çıplak gezebiliyorsan diyecek bir şeyim yok, ayrıca sorumda mini etek giyen tecavüze mahkumdur gibi bir madde de yok. İstersen üstünde seviş benle yazan kartonla sokakta çıplak gez umrumda olmaz babanın yanında da aynı bu şekilde durabiliyorsan oda babanın genişliği
- +1 yıl
Bu da senin yobazlığın. Genişlikmiş.
Soran+1 yılÖrneğimi mazur görün çocuğunuz önünüzde boxerla otursa rahatsız olmaz mısınız
Kulaklarda çınlama var mı? :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık ama bu bir deneydi iddiaya girdik ve 3000 tl kazandım hemde haklı olduğumu en azından fikirlerimde yanılmadığımı gördüm beni destekleyen kızların olması da cabası oldu
Bu konuda gayet haklı olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünmediğimi görmek beni mutlu etti teşekkürler :D
haklısınn gıyılmemelıı
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelce konuşulunca mantıklı geliyor ama dimi yani şahsen ben istemem kızımın benim yanımda açık saçık giyinmesini dar görüşlü biri değilim isterse yanımda uzansın bacak bacak üstüne atsın telefonla oynasın eskiler gibi değilim yani ama açık saçık giyinmesin ki bana saygısı olsun kendine saygısı olsun
+1 yılHerkes istedigini giyer erkekler de bakmasın
110 Yorumla
Soran+1 yılHerkes istediğini giyerse o zaman herkes herkese bakar madem özgürlük sizde sonsuz bizde de sonsuz sen giyince rahatsız olmuyorsan ben bakınca da rahatsız olmayacaksın sen güzel olmak için giyiniyorsun ve erkekler güzel şeylere bakmayı sever sapıklık farklı bir boyut o beni ilgilendirmez
- +1 yıl
ben giymiyorum hemde giyenler abazalar baksın diye giymiyo
Soran+1 yılAma böyle bir ihtimal var ve sen bunu bilerek giyiyorsan bunu göze almışsın demektir
- +1 yıl
Ne alakası var belki etek giymeyi seviyodur bakman gerekmiyo
Soran+1 yılBende bakmayı seviyorum belki?
- +1 yıl
Abazasın ondan tüm erkekler böyle allah kahretsin
Soran+1 yılAllah senin belanı versin abaza değil o abazan bir kere abaza bir ırktır hatta abazha olması lazım yazılışı kaldı ki şu sitenin cinsellik bölümüne girde abazan kadın gör
- +1 yıl
Adam akılıllı konuş o bela seni bulur gerizrkalı
Soran+1 yılSen konuş o zaman önce
- +1 yıl
Yürü git ya gerİzekalılarla ugrasıyorum
sonra isteyince istedi olyo
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sonra biz suçluyuz :D
- +1 yıl
Bir gün anandan isterler o şeyi çarşaf giyse dahi :D
+1 yılBunlara. laf anlatamazsin ugrasma
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abi ya belki 1-2 tanesinin de olsa beyninde bir ışık yakabilirsek geleceğe yönelik bir şeyler olabilir :)
Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. haci bosver isteyen istedigi gibi giyinsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle de kardo bizi 2 gündür hayvan yerine bile koymuyorlar zoruma gidiyor mu hem evet hem hayır üstüme almıyorum ama bakışları bile kötü ya
+1 yılBen gayet usturuplu giyiniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKalmadı sizin gibi kızlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşime gelmediği için, seni anlamıyorum... :))
09 Yorumla
Soran+1 yılAbla senin yaş geçmiş işine gelse de bir şey değişmez ki :D
Cevap sahibi+1 yılyani artık ben dekoltelide giyinsem, mini etekte giyinsem, kimseyi etkileyemezmiyim :))))
Cevap sahibi+1 yılaaa bide bu duruma gülen gençlerimiz var :)))
Soran+1 yılŞeey bilemedim şimdi abla yani o yaşa gelmeden bişey diyemem pot kırdım galiba ya kırdıysam özürdilerim :D
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum , yani geleceğinizle dalga geçmeyin... :))))
Şahsen benim için bir sakıncası yok, zira yaşımdan bir hayli memnunum ve sana resmimi yollayıp meydan okuyasım gelmişti bir an, ama erken boşalmana sebep olmak istemem... :)
Soran+1 yılAbla istersen videonu yolla benim iradem var kaldı ki açmam bile benim sevgilim var
Cevap sahibi+1 yılPeki :)
ailemin yaninda giymediğimi sokakta giymem
01 Yorumla
Soran+1 yılHer erkeğe lazım kız modeli :D
+1 yılGeber
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptım ya stüdyomda çayımı içiyom ben naptım yani
+1 yılBen etek giymiyom
01 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi ne güzel
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!