Bu erkekler kendini ne zannediyor lan?

İnstagramdan yazanlar var ben de öyle canımın sıkıntısından konuşuyorum kimine numaramı veriyorum onlar istiyorsa falan baktım hoşuma gitmedi engeller geçerim. Birisiyle böyle konuşmaya başladım. Dakika bir gol bir hemen görüntülü aradı. Açtım ben de baktım gebeş gibi yatmış karşımda ben de suratına kapattım direkt. Sen dedim düzelmemişsin kendine gelmemişsin sonra konuşuruz dedim. Sürekli her gün arıyor. Aradığında da normal sohbet konuları siyaset gündem ne yaptın ne ettin tarzında konuşuyoruz ama çok kardeşim gelmeye başladı böyle. Bana telefonda laf arasında kaç kardeş olduğumu falan söyledi. Yaptığımız işlerden konuştuk vs. Beni tanımak için ben nelerden hoşlanırmışım vs vs. Bugün 2. konuşmamız. Babam aramış beni telefonla meşgul çalmış bana mesaj attı telefon niye meşgul diye ben de kapattım babamla konuştum. Bitti. Tekrar bunu aramadım. Telefonu rahatsız etmeye aldım. Whatsaba girdim çevrimiçi oldum diye hemen beni aramış. Ben de konuşmaktan sıkıldım. Yazışalım dedim. Senin annen baban kaç yaşında ne iş yaparlar kaç kardeşsin gibi sorular sordum. Bana biraz kendinden ailenden bahseder misin dedim. Bana ne dese beğenirsin. Zamanı gelince konuşulur her şey ben sana bunları sormuyorum dedi. Şu durumda gerek yok dedi. Hangi durumda gerek yok 4muğa goduğum 🤣🤣🤣🤣 alt tarafı seni ve kabileni tanımak için soru sordum. Bana sürekli benim için iletişim çok değerli ben birini arıyorsam o bana dönüş yapmalı ben böyle isterim diyor. Bana, ben böyle böyle bir erkeğim vs diye kendini dayatıyor çok da şeyimdeymiş gibi. 🤣🤣🤣🤣 ben de konuşmak istemediğimi numaramı silmesini aramamasını söyledim.

Bu erkekler kendini ne zannediyor lan?