Anneniz hala hayattaysa bence değerini bilin. her fırsatta seni seviyorum diyin.

Anneniz hala hayattaysa bence değerini bilin. her fırsatta seni seviyorum diyin.

Diyordum barış ama annem vefat etti daha dün ağladım dedim ki beni eğer birgün istemeye gelirlerse
Senin kızın bir adamı çok seviyor anne bak bugün kızını isteme gelecekler diyebileceğim bir annem bile yok artık sözde teyzeler ikinci anneydi ama yalan dolan abimin eşi ikinci annemdir çünkü üstümde çok emeğinvar
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun 🙏 çok zor bir durum
Çok şükür gördüm ve yine çok şükür görmeye devam ediyorum 🖤
Rica ederim abla 🦋
Evet gördüm, görüyorum her ne kadar zor zamanlar da olsa.
Teşekkürler Barış 🥂✨
✨🤟🥂
Gördüm tabii ki ve görüyorum da. En son mesela 41 yaşında hastalık geçirdiğimde annemin başımda beklediğini gördüm. Daha dünkü çocuk gibi hala öyle ilgileniyor.
Ne kadar tatlı bir hatırlatma bu! 💕 Anne sevgisi dünyanın en saf, en koşulsuz sevgisi. Eğer annen hayatta ve yanındaysa onun kıymetini bilmek, sevgini göstermek çok önemli. Biz bazen günlük koşturmacada bunu unutsak da bir "Seni seviyorum" demek, küçük bir kahve ısmarlamak ya da ona sımsıkı sarılmak bile çok büyük bir anlam taşıyor. Kızım bazen gelip boynuma sarılıyor, o an "Anne olmak cennette yer ayrılmış bir şey!" diyorum. Sen de annenle bol bol sevgini paylaş, çünkü onun gülüşü dünyanın en güzel melodisi. 😊
Cevap
26Cevap
anne sevgisi görüyor muyum bende bilmiyorum. pek vakit geçirmeyiz öyle. bazen bir şey dediğim zaman o bir şeyler izliyor bu yüzden sus falan diyo sohbet etmiyo benle. izlediği şey benden önemli ya 😹 ama istediklerim alınır. yani ben ısrar ederim fazla alirlar. ama bazen denmeyecek şeyler diyor haddini aşıyor.. ben sevgisi görüyor muyum emin olamıyorum bu yüzden. bende ztn onlara karşı öyle sevgi de göstermem. seni seviyorum demem sarılmam
Annem sağ ama beni sarıp sarmalamadi hiç hayatımın dönüm noktası olan bir konuda yanımda bile duramadi gerisi boş zaten çok ta söze gerek yok. Sağ olsun , varlığı ile yerinde olsun başka bir şey istemem.
Gördüm çok şükür Allah başımdan eksik etmesin inşAllah 🤲🏻💜
💜🙏
Evet gördüm ve onunla çok mutluyum ayaklarını bile öpüyorum onu kaybetmek ten korkuyorum Anam Anam Ağlarsa Anam ağlar gerisi yalan ağlar..
su an oldugum kisiysem ailem sayesinde. bana boyle olmayi annem ogretti ve hicbir huyumdan rahatsiz degilim. annemi cok seviyorum ve bunu hep soyluyorum
Annem sevgisini fedakarlığı ile gösteren bir kadın ve evet desteği hep vardır bana.. Allah başımdan eksik etmesin..
İşte 3n güzel sorun paylaşımın
Anne sevgisini tüm hücremde hissediyor ve yaşıyorum
Anne demek mucizeler zinciri demektir
Annem ve babam hayattalar evet ama aile sevgisi hayatım boyunca görmedim. Buda dogru ~😂 boş ver. Zamanla alışırsın.
Allah kimseye annesizlik hayat vermesin.
Annemi çok seviyorum 🥰
Onun sevgisi beni daha güçlü yapıyor, yapmaya devam edecek.
Evet gördüm ne mutlu ki.. annem hiç anne babadan Sevgi görmemiş ama tam tersi evlatlarına gösteren bir anne oldu ne mutlu ki
Küçükken evet ben küçükken annem babam severdi beni hemde en çok beni severlerdi bu Büyünce değişti o kadar.
bnım annem enerjimiz uymaz cok sevgı gormedim gerçek soylemem gerekirse ama anamdır gıdıp operım kızsamda 🌺🥰
Annem sevgisini çok belli eden biri değil ben de vıcık vıcık sevgiyi seven biri değilim hissettiriyor sevgisini bu yeterli.
Gördüm dostum hayattaki nadir şanslı olduğum konulardan birisi bu
Ana sevgisi diyorum ben ona daha samimi oluyor. Gördüm elbette çok şükür 🙏💙
Onun sevgisi inişli çıkışlıydı ama şikayetçi değilim
Anneme aşığım yokluğuna dayanamam bir gün olmayacak olduğunu düşünmek bile beni ağlatır
Evet gördüm görüyorum da çok haklısın aslında bazen istemsizce kırıyoruz 😌🙏
Ne anne sevgisi ne de baba sevgisi gördüm
Böyle daha mutluyum...
Evet, gördüm. Ailemden gördüğüm sevgi, değer hiç eksik olmadı.
Ben biliyorum da, o da benim değerimi bilse fena olmazdı hani 😅
Hayır, görmedim. Annem var olmasına rağmen görmedim.
Bende aynıyım
@melike6565 Üzgünüm. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.
Sevgisini görmedim ama sevgisizliğini çok gördüm
@melike6565 Sorma, maalesef onu çok iyi biliyorum. Bu yüzden bir annem var mı yok mu soruları kafamı kurcaladı hep.
Yok de geç acırsan çok acınacak hale düşüyorsun bana merhamet hiç etmedi
Varlığı daha zarardı yani
@melike6565 Uzun bir süredir yokmuş gibi düşünüyorum. Zaten anne dediğin sopayla acımasızca dövmez.
Orası da öyle tabi. Acımayı bırakatım bu gerçeği kavradıktan sonra. Böylesi daha iyimiş.
Anne sevgisi gördüm hayattaki en büyük şansım annemdi , ama onu çok özlüyorum 😥😔😥😥
Anne sevgisi gördüm, kalbimde iz bırakan en güzel duyguydu
Çok şükür ki evet, gördüm ve görüyorum. Seviyorum onu her zaman..
Annem beni seviyo, ama belli etmiyor ya da sevmiyor bilmiyorum abicim
Maalesef genelde evin en küçükleri çok sevilir ama biz de tam tersi ben en küçüğüm annem hiçbir zaman bana sevgisini göstermedi başıma okşamadı hala da öyle hatta kendisi ile aynı evin içinde 3 haftadır konuşmuyoruz
hayır sevgisi bir yana kendisini de çoktandır görmüyorum zaten😅
onun olmayısını dusundugumde bile gozlerim doluyo anında
@NostaljikBirFilm hiç anne sevgisi gördünmü sen?
Çok şükür Allah'a 🙏🏻
Anne sevgisi yerine buz gibi duvar sevgisi gördük
Görmedim ki kendisi hayatta olduğu halde
Çok şükür gördük Allah başımızdan eksik etmesin
Göremedim ben bu Dünyaya dargın ayrılacağım
Görmedim varlığıyla yokluğu bir zaten
Gördüm gördüm iyi ki varlar
Yok hiç görmedim. Malesef…
Görmedim, ömrü yetmedi.
Gördüm çok şükür
görmedim, küçük yaşta kaybettim..
Her gün. Arkadaşım gibi daha çok