Eski flortum resmj evlilik dusunmedigini soyledigi icin ayrilmistik 6 sene once. Detaya gore tavsiye verir misiniz?

Bu adam iskandinav ulkesinde yasiyor. Mal mulk edinmis 2 de kizi var genc. O 50lerinde biri ben 35 civari. Bu adam ozamanda ayni teklifi sunmustu birkac ayin sonunda ve ayrilmistim. 2 sene once onun oldugu sehirde bir is icin bulundum. Arayip aramamkta tereduut ettim ama otelim onun evine sadece 10 dk yurume mesafesinde oldugu icin aradim geldi bana inanilmaz saygiliydi. Yani guzel bir yerde yemek ismarladi. Gezdirdi hep saygili, siz diye hitap ediyordu o derece. neyse o sonra biz yine koptuk ama arada hep yokluyordu. Simdi yine bana teklifle geldi ama ayni teklif. Imam nikahi kiyayim, herkese haber vereljm. Ama maddi resmi nikah isteme diyor. Ben de bu bencilce dedim. Yanj senin yararina bir anlasma gibi oluyor. ben kendimi boyle bir duruma neden sokayim diyorum, manipulatif cevaplar veriyor. bak dedim, resmi nikah olmazs aolmaz. ben yarim yamalak bir sorumsuzluk istemiyorum, ya hayat arkadasi olursun ya da olmazsin, olur gibi yapip olmama olmaz dedim. Hala yaziyor kabullendirmeye calisiyor, yok diyorki, arkadasi ilk evliliginde bir evini, 2. Evliliginde 2. Evi kahbetnis simdi kirada oturuyormus riske sokamazmis.

Eski flortum resmj evlilik dusunmedigini soyledigi icin ayrilmistik 6 sene once. Detaya gore tavsiye verir misiniz?