Flortle konusmayi kesmeye calismak?

Arkadaslar ben bi cocukla konusmaya basladim baslarda mesajina 4-5 gun bakmadigim oluyordu sonra iste neden bakmiyosun falan yaziyodu en son dün baktim. Biraz konustuk sonrasinda aksam maci oldugundan bahsetti ben de tam o gun arkadasimla bulusacaktim. Macin nerde diye sormustum dedi iste su su yerde gelmek istersen gelebilirsin falan diye konustu. Ben de arkadasimla disarda oldugumu soyledim duruma gore bakariz gibisinden konustum. Sonrasinda arkadasimla bulustum 3-4 saat gecti canımız sıkılmaya basladi dedik bari onun yanina gidelim. Zaten en basta konusmaya ve devam ettirmeye niyetim yoktu hareketlerimden de belliydi ama yinde de yanina gittik. Sonrasinda iste sarildi fotograftakilerden daha guzel oldugumu falan soyledi berbaer yurumeye basladik. Neyse bu boyle kapandi yarim saat falan durmusuzdur isi vardi. Ayni boydayiz. Yani ben konusmak istemiyorum bunu ona nasil belli edebilirim kırılmayacağı bir şekilde? Madem konusmak istemiyordun niye bulustun demeyin bana cunku bu kadar hoslandigini tahmin etmemistim
Flortle konusmayi kesmeye calismak?