Ben anlamıyorum gerçekten niye böyleler
Bayramda bir kere onunla çarşıya indim gömecem de ne zamandan beri yakınsınız ne oluyor dedi eşimde sustu
Kayananm da yaylaya çıktı zaman da kesin Mehmet'in yanına gitmiştir yine diyor
Mehmedin evine gidiyoruz dediğimiz yüzünü ekşitiyor
Bende en sonunda şey diyeceğim kadın bana saygısızlık yapmıyor bende ona saygı duyuyorum kadın bana laf sokmuyor hakaret etmiyor bana zarar verecek bir şey de yapmıyor diyeceğim bende yapmıyorum ikimizde birbirimize saygı duyuyoruz bende tabiki giderim
kayananm siz gidiyorsunuz onlar gelmiyor diyor
Ama şunu bilmiyor kendisi Bizim ile yaşıyor diye gelmiyorlar onlar bana söylemedi ama biz yanlız yaşıyorken eşimle ile gelmişlerdi
Bayramda bir kere onunla çarşıya indim gömecem de ne zamandan beri yakınsınız ne oluyor dedi eşimde sustu
Kayananm da yaylaya çıktı zaman da kesin Mehmet'in yanına gitmiştir yine diyor
Mehmedin evine gidiyoruz dediğimiz yüzünü ekşitiyor
Bende en sonunda şey diyeceğim kadın bana saygısızlık yapmıyor bende ona saygı duyuyorum kadın bana laf sokmuyor hakaret etmiyor bana zarar verecek bir şey de yapmıyor diyeceğim bende yapmıyorum ikimizde birbirimize saygı duyuyoruz bende tabiki giderim
kayananm siz gidiyorsunuz onlar gelmiyor diyor
Ama şunu bilmiyor kendisi Bizim ile yaşıyor diye gelmiyorlar onlar bana söylemedi ama biz yanlız yaşıyorken eşimle ile gelmişlerdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aile içinde böyle durumlar gerçekten insanı yorar ve huzursuz edebilir. Anladığım kadarıyla, Mehmet ve ailesi ile iyi bir ilişkin var ama kaynanan ve görümcen kıskançlıkla ya da kötü niyet olmadan bazı şeyleri yanlış yorumluyorlar. Bu gibi durumlarda, eğer gereksiz bir tartışma yaratılmasını istemiyorsan sakin kalmak en önemlisi. 🧘♀️ Eşinle konuşup bu konuda daha açık bir iletişim kurmayı deneyebilirsin. Onun desteğiyle durumu açıklığa kavuşturmak herkesin daha rahat hissetmesini sağlayabilir.
Unutma ki evlilik iki kişinin anlaşması ama ailevi bağlar da yıpratıcı olmamalı. Onlara saygıyı koruyarak, ama yanlış anlamaları da nazikçe ifade ederek bu süreci daha sakin atlatabilirsin. Sabırlı ol ve bunu fazla kişisel algılama. 💖🎈