11 aySoğuyan bir eşe karşı bağırarak değil, susarak da duruş gösterilir… Ama bu suskunluk kırgınlıktan değil, vakardan gelmeli. Önce kendini geri çek biraz; sevgi dilin incelmesin ama erişilmez olmayı da bil. Hislerini açıkça, ama sakin bir dille söyle: "Yanındayım ama yokmuşum gibi hissetmek yorar insanı." Unutma… seven kadın susarsa, erkek bir gün kendi sessizliğinde boğulur. Sen değerli olmanın vakarını taşı; çünkü sevgi ilgiyle beslenir, yok saymakla değil.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlarda önce sakin kalmalısın. İnsan ilişkilerinde olan iniş çıkışların doğal olduğunu unutma 🧘♀️. Eşine "Son zamanlarda biraz mesafeli gibisin, bir şeyler mi kafanı kurcalıyor?" gibi anlayışlı bir dille yaklaşabilirsin. Bazen insanlar iç dünyasındaki sıkıntıları partnerleriyle paylaşmakta zorlanabiliyor. Nazik bir şekilde iletişim kurup duygularını açıkça paylaşman çok önemli. Hemen bir olumsuzluk var düşüncesine kapılma, onun anlatmasını teşvik et 🫶.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Afrodizyak yedir, köpeğin olsun önünde arkanda
polen kilit ürün, biraz tarçım bile, goggle bak, aktar
Yemle.. evde köşe kapmaca sonra
03 Yorumla
Soran11 ayAfrodizyak nerede satılır ki nasıl tüketecek onu
- 11 ay
taze polen al, aç karnına, bir kaç damla limon keçi boynuzu pekmezi
tarçınlı tatlılar, kırmızı balıklar, bütçe varsa havyar,
her yemeğe bir fiske tarçın bile
zaten onları yedi mi
direk kalkık-dik-hiç inmeyecek belki keser sapı, bak nasıl sırnaşıyor sana
sende aç yırtmaç, dekolte, koku, etek, mini
kafayor işte
poleni asla bırakma ama-o bile yeter
11 ayKesinlikle herhangi bir tepki gösterme. Sen tepki gösterdikce veya ilgi o kendini bişey sanar sanki yokmuş gibi davran bak o zaman o peşinden koşacaktir
112 Yorumla
Soran11 ayEvet ne gibi şeyler yapabilirim yemek istiyor benden bişiy istiyor ama yatakta küçük te olsa sarılmaya gelince yok arkasını dönüp uyuyor yastığını alıp ne yapmalıyım yemek yapmasam mı bugün dedim o daha beter eder
- 11 ay
Hayır hayır kesinlikle devam et normal hayatına. Ama seni onaylanmasını bekleme. Yemek güzel olmuş mu beğendin mi deme. Onu memnun etmeye çalışma. Sana sarilmiyor ilgi göstermiyorsa ilgi bekleme sende ona ihtiyacın yokmuş gibi davran. Sen ilgi bekledikçe o seni kendine muhtaç sanıyor oysa sen dediğimi yaparsan üstüne düşmezsen o üstüne düşecektir. Mesela bugün kendi sevdiğin yemeği yap. Sohbet etmek için konu açma konuşmak için bahan üretme o soru sordukca kısa ve net cevaplar ver. Farklı bardaktan su iç sanki sen igreniyorsun gibi davran onu ona değersiz hissettir
Soran11 ayEvet bugün bu şekilde yapıcam bakalım ne olucak yazarım buraya
- 11 ay
Bırak o seni merak etsin ama asik suratli olma neşeli ol güler yüzlü ol. Ve takma. Eğer sürat asarsan zaten ilgi bekliyor der. Ona ihtiyacın yokmuş gibi davran. Bir zaman sonra o seni merak etmeye başlar. Adam senin hakkında bişey merak etmiyor çünkü herşeyi o sormadan anlatıyorsun 🙂🙂
Soran11 ayEvet surat asıyorum neşeli olmam lazım
Soran11 ayTamam merak eder sorar ama gel birlikte tv izleyelim demez 4 e kadar Tv izler 4 te gelir yastığına sarılıp uyuyor ben sadece evde görülmek bana zaman ayırmasını istiyorum hiç böyle değildi
- 11 ay
Görmezden gel yokmuş gibi davran. Bak biliyorum insan sevgiye ilgiye muhtaç bir varlıktır ilgi sevgi görmezse kendini değersiz hisseder. O yüzden sen ilgi ve sevgiyi eşinden değil annen kardeşin arkadaşlarından al. . Bir zaman sonra o bunun farkına varacaktır. Aslında özgüvenli olmanı istiyorum . Babandan küçükken görmediğin sevgi boşluğunu eşinden tamamlamaya çalışıyorsun ama eşinin üzerine fazla düştüğün için adam sana ilgi göstermeye mecbur hissetmiyor zaten fazlasıyla ilgi görüyor. Senin ilgini hak etsin artık sevgini hak etsin. Eğer ilgi sevgi verirse sana sende ver vermiyorsa sende verme
- 11 ay
Sevgini ilgini hak etmeyene gösterme.
Soran11 ayÇok güzel kulağa hoş gelen şeyler yazıyorsunuz
- 11 ay
Biraz gizemli ol seni merak etsin. Yani düşünsene biri var karşında sen soru sormadan tüm herşeyi anlatıyor. Öyle birine bişey anlatsın diye ısrar etmez yanina gitmezsin demi nasıl olsa gelip anlatacak diye. Ee gizemli biri olsa yalvarırsin anlatsın diye. Farkı şimdi anladin mi
Soran11 ayEski sevgilisini özlüyor olabilir mi
- 11 ay
İhtimaller arasında bu da var tabiki.. aslında öyle tip insanlar anne sevgisi görmeden büyüyenler değer gördükleri yerde mutlu olmaz. Değer görmedikleri kişilerin peşinden koşarlar. İşte sen ona değer verdiğin için gözünde değersizlesiyorsun. İlk başta dedillerime gidersek aynı şeyden bahsettik. şu an senden ilgi sevgi görüp başkasına ilgi Sevgi vermek istiyor onu ilgi sevgi doyumuna ulastirdigin için ilgisini sana vermiyor. Onu sevmeyen kişiye harcıyor. Senin sevgini hak etmesi için biraz mücadele versin. O zaman eski sevgilisi aklına gelmez tek amacı ufacık bir ilgi görmek için tüm enerjisini seni mutlu etmek için harcar.
11 ayHarla Ateşe verdi ver gazı ver gazı zaten o yanar
Poh pohla sanki kız kankanla konuşuyor gibi egosunu yükselt ısınır sana geri00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayEvli biri olarak evlilikte en onemli seylerden biride emlati o yuzden empati yaptirinca daha iyi anliyolar :))
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sence neden soğuk davranıyor bunun sebebi ne olabilir, soğuk davranması başka biri olabilir
02 Yorumla
Soran11 aySanmam başka birine gidicek huyu yok
Sende soguk davran ama kendine daha cok ozen goster degistir kendini sendeki o degisikligi görsün umrunda degilmis gibi yap merak edecek seni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayİlgili ol bak değişecek mi sonra niye böyle davrandığını sor
10 Yorumla
11 ayHiçbir şekilde davranılmamalı , defolsun gitsin köpek!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySoğuksa karşılık verme, suskun kal ve ilgini azalt. Böylece senin değerini anlar. Gerektiğinde uzaklaşmaktan çekinme.
13 Yorumla
Soran11 ayBagırdım çağırdım sessiz kalamadım yine ve suçlu ben oldum
Soran11 ayBen ondan ilgi istediğim için tepki gösteriyorum o ilgi vermek yerine iyice uzaklaşıyor
- 11 ay
Tecrübe konuşuyor
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden öyle? Önemli olan o. Ona göre tavır koymak gerek ya da iyi davranmak gerek
00 Yorumla
11 aySoğuk davranan kocaya karşı sakin ve net iletişim kurup duygularını paylaşmak, sınırlarını korumak, olumlu davranışları pekiştirmek, nedenini anlamaya çalışmak ve gerekirse profesyonel destek almak önemlidir.
02 Yorumla- 11 ay
Tecrübe konuşuyor
- 11 ay
20 yıllık kadın her geçen gün huyunu bozdu , kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz (hakaret ettiğinden) yeni konuşmaya başladık , gülümsüyorum , gülmemle alay ediyor. Şimdi buna insanlık gösterilir , insanlık beklenir mi , bayan psikolog
Gizli Üye(25-29)11 aykaç yaşındasın be ablam onu sen bilcen, bizim sana sormamız lazım asıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAnamızı belleyln , sonra soğuk davranan kocaya nasıl tepki vermeli. Varya ömrümü yedi
00 Yorumla
11 ayNeden soğuk davrandığını sordn mu hiç? Nefret ettirdi beni seksten mesela benim eşim herşyde tek cezam bu ve hep uzak uzak uzak
04 Yorumla
Soran11 aySordum memnuniyetsiz mişim şikayet ediyor müşüm herşeyi
- 11 ay
Ne gibi şikayet yani anlamadım ki beraber olmakla bağdaştıramadım?
Soran11 ayBen genelde onun ruh hali ile şikayet ediyorum niye soğuksun neden böylesin başlarda böyle değildin deyince oda sinirleniyor hır gür ediyor derdin sarılmak o bu diyor Tv izlerken yanına gitsem yüzüme bakmıyor
- 11 ay
Kafayı yemiş ya o zaman bu zevkten kendini mahrum etmek saçma inan eşimle aynılar.
Ayrıl gitsin yaşın 35 ten küçükse. Adam sana doymuş takmıyor bile
02 Yorumla
Soran11 ay31 yaşındayım boşanma zor çocuk var ve ikinci eşim
11 ayEğer istiyorsan ayrılabiliriz bu hareketler neden? Kendine gel diye bağırabilirsin suçlarsan kendine gelecektir
00 Yorumla
11 aySende soğuk yapacaksın akşamları başın ağrıyacak
02 Yorumla
Soran11 ayOnda etkili olmaz zaten gecelere kadar Tv izliyor uzak hiç yaklaşmıyor seks için bile
- 11 ay
Soğumuş olabilir veya cinsel hayatınız kötü gidiyor olabilir kısıtlayıcı olursan bu çok etki yaratır özelinizi bilmiyorum ama
11 ayKaç yıllık evlisiniz ne zamandan beri böyle
02 Yorumla
Soran11 ayİki yıl olucak işten ayrılalı böyle
- 11 ay
Daha çok yeni evlisiniz
Al karşına açık açık konuş
Acaba işten ayrıldığı için psikolojisi bozun ondan mı ama ne olursa olsun senden çıkartmaması lazım
Sende soğuk davran. Altına yatma ceza ver
08 Yorumla
Soran11 ayBu onda hiç etkili olmaz zaten uzak sın dediğimde derdim cinsellik mi diyen bir eş
Soran11 ayİki olucak bir kızımız var 4 aylık ilk başlarda ölüp biten adam gitti yastıkla uyuyor resmen yatakta
Soran11 ayKendisi istedi başta ölüp bitiyordu benim için bi dk ayrı durmaz sürekli seviyorum derdi onun ilk eşinden kızı var çok büyük kavgalarımız oldu ilişkimiz çok yıprandı ne yapsam büyü felan mı tekrar eskisi gibi olsam
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 11 aySoğuk davranmasının sebebi nedir
04 Yorumla
Soran11 ayİş diyor ayrıldığı için iş bulamadığı için soğukmuş ben eski sevgilisini özlediğini düşünüyorum öyle his geliyor içimde dinlediği şarkılar onu yansıtıyor
- 11 ay
Saçmalama bemce
Soran11 ayHangisi saçma
- 11 ay
Eski sevgili bir insan dinlediği şarkılardan anlayamazsın boşuna kuruntu yapma bence
Neden soğuk davranıyor sorun mu oldu aranızda
02 Yorumla
Soran11 ayİşten ayrıldı maddi sıkıntıları ve iş sıkıntıları var geç saatlere kadar tv izliyor ve çok geç uyanıyor gelincede hiç sarılmıyor yastığı alıp uyuyor ben tepki gösterdikçe daha da uzaklaşıyor hep sarılıp uyumak isterdi
- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
11 aySebebini sorabilirsin
10 Yorumla Kaç yılllık evlısınız?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHiö sevmiyorum böyle eşleri
41 Yorumla- 11 ay
Kaç tane böyle eşin oldu ki
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatağın da yalnız bırak açık giyin ama verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
11 ayOturup düzgünce konusmali. Nerde hata yapiyoruz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
11 aySoguk ol sende
00 Yorumla
11 aySende soğuk davran yatakda istediğinde verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 11 ayGörmezden gelinmeli ayrılma niyeti yoksa
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
11 ayilgi ögster kendine çlek samimi ol
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Peki neden soğuk davranıyor onu bilmek lazım önce
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 aySen yanına git atış sırnaş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayneden bunu yapıyor ki
00 Yorumla
11 ayHiç bi şekilde taviz verme
00 YorumlaÜzücü belkide bir rahatsızlığı vardır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
11 aySebebi ne sordun mu konuştun mu hiç?
00 Yorumla
11 aySen daha soğuk davran
00 Yorumla
11 aySende soğuk davran elletme koklatma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
11 ayNedenine bakılmalı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek adam soğuk davranmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
11 ayEn etkili silahı kullanın
Ambargo01 Yorumla- 11 ay
İşten ayrılması moralinin bozuk olması bahane değil
Kaç yaşında
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayOnu cezalandır bir hiç vermemeni
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aySebebini sorarım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden soğuk davranıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGörmezden gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKendi haline birak bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKisasa kisas yap
00 Yorumla
11 ayHiç bir dediğini yapma özellikle yatakta
04 Yorumla
Soran11 ayZaten çok uzak iki aydır hiç bana yaklaşmıyor ki
- 11 ay
Neden ki nerde
Soran11 ayEvde tek yaşıyor gibiyim o geç uyur geç kalkar
- 11 ay
Yaş kaç senin şuanda kocana soyman lazım doyurmasi lazım seni yaptığına bak
11 ayKaç yıldır evlisiniz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 996 cevap paylaştı. Konuşmak elbette
00 YorumlaSıcak davran sende
00 Yorumla
11 ayVur poposuna tekme gitsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. Boşayarak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok basit
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
11 ayBence ayril
00 Yorumla Vermeyerek
00 YorumlaNiye soğuk ama
00 YorumlaAynı soğuk kanlılıkla
00 Yorumla
11 aybir müddet fazla ilgili olma muhatap olma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayseks'i kes anlar o
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat