Evet malum yapıyorduk bir hademe kizina göre fazla iyisin dedim kibar kiz gitti canavar geldi yerine lafını geri al dedi bende ne oldu dedim tokat atti lafını geri al dedi suratıma tükürdü bende ona tükürdüm saçlarımı cekti öyle ce atmaya kalkti tokatlamayi denedim güç yetiremedim çiğnedi beni kovdu evden şimdi de gel eve benle muhatap olma diyor ne yapıyım bu hademe kötü bir şey mi sanki?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Az bile yapmış aşko sorry
11 Yorumla
Soran11 ayNiye hademe deniyor görüyorum seni çok seviyorum diyip peşimden koşuyordu öncesinde rezil etti öyle dedim diye
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
11 aySınıfsal aşağılama yapmışsın
050 Yorumla
Soran11 aySınıfsal aşağılama yapsam koynuna girermiyim onun sence? Annesinin mesleği hademelik hademe deniyor
- 11 ay
Olsun toplumda hademe demek öteleme demek gibi bişey
Soran11 ayHademe diye herkes diyor ama onu o anlamda demedim ki
- 11 ay
Öyle anlaşılmıştır sen öyle demene gerek yok yani
Soran11 ayNe diyim aq hademe demeyim de simdi de gurur yapıyor barisamiyor çok istiyor barışmak
- 11 ay
Ne diyeceğini söyleyeyim barıştırırım ben seni
Soran11 ayAyaklarımı op barışırım diyor bende o gelsin öpsün istiyorum
- 11 ay
Git yanına sırnaş de canımın içisi benim için sınıfsal ayrım yok beni yanlış anladın şimdi doğru şekilde anlatıcam de yapış işte
Soran11 ayOyle yapsam barışır ama beni döven o niye ben barışıyorum o barismiyor
- 11 ay
Bu ilişkinin erkeği kim onun alttan alması gerekiyor
Soran11 ayİkimizde üstünlük saglayamiyoruz sadece o benden daha iyi dovusuyor
- 11 ay
boş ver bugün erkek sen ol bence
- 11 ay
Kapsayıcı ol korumacı ol
Soran11 ayBilmiyorum şu an konuşmuyoruz ben girince nispet yapar gibi coraplarini çıkarıyor o çıkarınca bende çıkarıyorum ki hani ben opeceksem sende op diye ama kaldı öyle şu an ortada
- 11 ay
Erkek adam karısının ayağınıda öper git öp bazen aşk için fedakarlık yapılır be
Soran11 ayBen kızım ne erkeği 🤣
- 11 ay
Bugün üstünlüğü kurma şansını sana vermiş işte
- 11 ay
Kadın kadına ilişki dinamiği çok daha farklı heralde
Soran11 ayÜstünlüğü ben kurmuyorum ki ayağımı op diyor şu an
Soran11 ayÖpersem ona da optururum ama
- 11 ay
Evet ayağı öpen herzaman kocadır işte hangi kız bir erkeğin ayağını öper dediğimi şimdi daha iyi anlamışındır
Soran11 ayAhahahah benden iyi dovusuyor ama
Soran11 ayKadin kadina iliski bilmiyorum farklı mi ama çok kibar normalde bazı huyları zor olmasa yoksa hemen hemen aynı ama farklı
- 11 ay
İyi dövüşebilir ama senden daha nazlı baksana hadi git karın yap onu
Soran11 ayNaz değil güya o haklı özür diletecek bana beni doven de o
- 11 ay
Ama sende ne demişsin baksana tamam yanlış anlaşılmış aşağılanmış hissetmiştir
- 11 ay
Gururunu okşayacak şeyler yapmanı istiyor işte
Soran11 ayAy hademe dedim annesine diye çiğnedi beni minicik boyuyla dovmesine gerek yoktu yine mecbur barismazsa ayağını opucem barisicam yerden bitmemle o kadar masraf ettik beraber
- 11 ay
Çok sinirlenmiş besbelli
- 11 ay
Kırılmış birde ondan sonra senden beklemiyormuş ağır gelmiştir seni yoldaşı olarak görüyor baksana
Soran11 ayİlk defa öyle gördüm onu betimi benzimi akitti ağzından tukurukler saçtı konuşurken gozu döndü kendi elini ısırdı hatta bir ara sesim kısıldı korkudan benim bir şey yapamadım da
Soran11 ayYa ben o anlamda dememiştim çok seviyordu beni evet daha sabah ağzıyla gülle girmişti kahvaltı hazırlayıp elleriyle yedirmisti
- 11 ay
Vay be kıskandım he ne güzel şeyler yapmış sana baksana
Soran11 ayİlk başta öyleydi çok kibardi ama rezil etti günün sonunda beni
- 11 ay
Siz kaç yıldır birliktesiniz çok merak ettim keşke lezbiyen olabilme şansım olsaydı 😂😂
Soran11 ay4sene peşimden koştu 3 senedir de sevgiliyiz 3
- 11 ay
Size mutluluklar umarım daha çok mutlu mutlu olursunuz hadi iyi geceler 😊
Soran11 aySağol lez olma sansin yok ama gay olma şansın var 😃
Soran11 ayBakalım bir daha saldırmaz laf demediğim sürece bu sefer de babasına sofor desem mi acaba
- 11 ay
Okadar hoş bir şey olsaydı sen erkeklerle beraber olurdun erkek bedeni çok itici rahatsız edici
Soran11 ayBen erkekleri de severim 😃
- 11 ay
En güzeli valla gandi gibisin he ben bütün dünyayı seviyorumm 😂😂 barışşş huzurr
Soran11 ayOlmuyorum erkeklerle ama severim yani seni de seven olmaz itici ve rahatsız edici erkek vücudu ve erkeksin
- 11 ay
Şuana kadar bana kızlardan çok erkekler yavşadı arkadaşça zannediyorum hep orada yanılıyorum yapacak bir şey yok içgüdüsel olarak erkek bedeni hoşuma gitmiyor
Soran11 ayGay miydiler peki
Soran11 ayO zaman bekar kal sen eniyisi
- 11 ay
Niye bekar kalayım ya
- 11 ay
Hani evlencem diye zaten delirmiyorumda bekar hayatı yaşarım en mantıklısı bu
Soran11 ayHahaha bekar kalacaksın sen kizlar sana bakmayacak aynı apaci mustafa gibi
- 11 ay
Evlenecek bayan arıyorum kapalı açık müslüman ateyis evli evsiz nefes alsın yeter nefes almasada olur taliplerimi bekliyorum 😂
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir birinizin gazını mı alıyordunuz? 🤪
00 YorumlaÇılgın bakirenin şizofrenik sancıları
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. fantaziyimi yapiyordun 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
11 ayBikac tane daha vursaymis awk
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayNeyin oluyor bu arkadaş tam olarak 😀
04 Yorumla
Soran11 aySevgilim
- 11 ay
Biseks misin
Soran11 ayEvet ama kız ağırlıklı
- 11 ay
Anlıyorum
Gizli Üye(36-45)11 ayİnsanların meslekleri ile dalga geçemezsin
03 Yorumla
Soran11 ayDalga geçmedim ki aq geçecek olsam onunla sevişmem zaten değil mi? Hademe olduğu için hademe dedim
Cevap sahibi11 ayDiyemezsin
Soran11 ayNe denir hademeye hademe diye geçiyor onu kötü niyetle denmiş bir şey yokk
Gizli Üye(30-35)11 ayÜstüne birde sövdümü bari
039 Yorumla
Soran11 aySövmedi la çok kibar kufur etmez sadece lafını geri al grkzli dedi
Cevap sahibi11 ayBak sana kötü yorum yapanlara güncelle sorunu anladın mı genelleme konuşursan dedigin sözler sanada geçerli olur
Cevap sahibi11 ayPeki sen neden dolayı öyle bişey söyledin ki
Soran11 ayBen iyi sevisiyor diye öyle bir söyledim
Cevap sahibi11 ayHa siz kız kızamı yaptınız
Soran11 ayEvet peşimden zamanında çok kosmustu
Cevap sahibi11 ayLezbiyenlik mi yani
Hem senin dediğin lafta bişey yok
Soran11 ayEvet peşimden çok kosmustu bende şans verdim sonra haşladı beni yerden bitme
Soran11 ayBenimki lezbiyrnlik değildi de sevdim işte beni sevince tanıyınca
Cevap sahibi11 aySen nasıl izin verebildin
Soran11 ayBende onu sevdim sonra işte beraber yaşamaya başladık
Cevap sahibi11 ayPeki anlıyorum sizide hani bişey de demek istemiyorum insan oğlu yani herkes istediğini yapar
Cevap sahibi11 ayÇok kafana takma
Soran11 ayYa konu bizim ilişkimiz değil ki konuşmuyor benimle birde haksız olduğu yerde bu sabah konuşmak istedim ayaklarımı op öyle affederim diyor hayır beni doven o birde özür bekliyor
Cevap sahibi11 ayYine sevilmek sevişmek istiyor ama senden bekliyor onunda özür dilemesi lazım
Soran11 ayBen bir şey yapmadım ki ayaklarımı op diyor birde coraplarini çıkarıp birde dayagimi yedim üstüne
Soran11 ayEvet cinsellige çok düşkün haklısın yapmak istemediğim zaman bile soyuyor beni
Cevap sahibi11 ayÇok mu dövdü ne yaptı
Cevap sahibi11 ayNasıl soyabilir ya sen istemeden
Cevap sahibi11 ayBi kaç bişey sorcam şimdi uyarı alır hesap o yüzden sormadım
Soran11 ayYa yani cinsellige düşkün anlamında dedim
Soran11 ayÇok dövdü dediğim saçımı cekti tükürdü bende tukurunce tokatladı yerden bitmeye yetiremedim gücümü tokatlayim dedim elimi yakaladı bir daha vurdu çok iyi dovusuyor
Soran11 ayYok atamam
Cevap sahibi11 ayOlan sana olmuş hem sevişiyor hem döğüşüyor
Cevap sahibi11 ayDediğim gibi kafana çok takma
Soran11 ayNeyi
Cevap sahibi11 aySevgili arkadaşını elbet düzelirsiniz
Cevap sahibi11 aySiz neler yapıyordunuz birlikte tam olarak
Soran11 ayBos ver
Cevap sahibi11 aySöylesen ne olcak sanki
Soran11 ayBir şey olmayacak
Cevap sahibi11 ayEee ne derece yani resmen karı koca ilişkisimi
Soran11 ayBilemem
Soran11 ayOrası da bizde kalsın
Cevap sahibi11 aySöylesen ne olcak sanki büyük ihtimalle yalanıyorsun sen
Soran11 ayKendinle karıştırdın
Cevap sahibi11 ayKendin beraber yaşamaya başladık dedin
Soran11 ayİyi de şu an konuyu açmadığım halde yalaniyorsun falan boş boş konuşuyorsun krdsm bir uza artık sürekli online zaten
Cevap sahibi11 aySen uza tm
Gidin yapın yine malum şeyi
01 Yorumla
Soran11 ayBarisirsak belki
İyi yapmış
01 Yorumla
Soran11 ayNe alaka
11 ayHiç bir şey anlamadım
01 Yorumla
Soran11 ayAferin sana büyük başarı
Mazisi travması vardır anlatmamiştir
043 Yorumla
Soran11 aySabah ağzında gülle yataga sucuklu yumurta yapıp getirmişti çay falan eliyle yedirmisti ondan sonra birden böyle üstüme saldırınca çok kötü oldum çiğnedi beni resmen 175 im 163 lükyerden bitmeye gücümü yetiremedim haşladi beni ilk defa oldu böyle çok nazik birisiydi şimdide konuşmuyor
Soran11 ayÖzür dilesem zaten ilişkimize devam edicez
Soran11 ayNiye görüşmeyim ozaman
Soran11 ayNe erkegi la kızım ben ayrıca düzelmez dedin de içeri girince coraplarini çıkarıyor e bende çıkarıyorum o çıkarınca ayağımı op diyor bende önce sen diyorum yani özür dilesem zaten barisicaz naz yapıyor
Soran11 ayNe yüksekten bakicam bos yapma yüksekten baksam altına yatarmiyim sence?
Soran11 ayOndan bahsediyorum mk kimden bahsedecem
Soran11 ayAnlaman yokmu
Soran11 ayEvet yakın
Soran11 ayYoo normal anlattım hiç erkek ile ilgili bir şey yok mk
Soran11 ayAffetmelik durum yokki zaten ben odaya girince coraplarini çıkarıyor direk o çıkarınca bende çoraplarımı çıkarıyorum atıyorum yere diyor ki ayaklarımı op affederim bende sen öp diyorum ayaklarımı durum bu o vurdu ya bana hep aynı oluyor nispet yapar gibi coraplarini çıkarıyor ben girince bende surtuyorum ayağımı sen öp diye
Soran11 ayHahahaha şu an cinsel iliski değil ki aramızdaki sorun yani ayaklarını opturmek istiyor barışmak için bende sen öpeceksin o zaman ilk öyle öperim diyorum mevzu bu
Soran11 ayO belirledi işte corabini çıkarıp ayaklarımı opmedigin sürece barışmam diyor yemek söyledi dün dışarıdan bana da söylemiş yüzüme bile bakmadı atti önüme pizzayı
Soran11 ay🤣🤣🤣o çıkardı onu yoksa çok kırılgan biriyim ben kusluge dayanamıyorum gururum olmasa öpüp koklayacam hatta
Soran11 ayÇok istiyor beni ama o da gurur yapıyor beni dovmese yine opucem ilk öpse yine opucem
Soran11 ayBilmiyorum kim bakalım iradesiz çıkacak
Soran11 ayÇok özledim kokusunu bile onun ama çok kötü davranıyor şu an yokmuşum gibi
Soran11 ayAyy hademe dedim diye o kibar kadin gitti yerine canavar geldi gozu döndü sinirden ağzından tukurukler saçtı kendi elini ısırdı hatta betim benzim atti benim korkudan sesim kısıldı bir şey yapamadım dışarıya çıktım başka normal arkadaşımın yanına gittim iyimisin kamyon çarpmışa dönmüşsün dedi Hatta
Soran11 ayÖzür dilemesinide işte ne
Soran11 ayYa birde ondan hiç beklemiyordum tamam parcalamadi beni ama çok korkuttu aşırı kibar ve duygusal biri normalde mesela en ufak şeyi bile sorar krem surebilirmiyim diye yani
Soran11 ayErkek olsa neyse de ben ondan hiç beklemiyordum çok seviyordum onu hala seviyorum elim ayağım titredi pizzayı atınca bile masaya bu kusluk bitsin istiyorum
Soran11 ayYok lan garip değiliz çok normal aşk dolu bir çifttik aslında çok romantik ve düzeyli kibar bir iliski yaşıyorduk
Soran11 ayBarisicam galiba bir daha tövbe bin defa düşüncem bir şey söylemeden 163 felan ama çok iyi dovusuyor sinirlenince gozu de görmüyor ama çok güzel aşık oldum bir kere
Soran11 ayDudaklarından
11 ayMalummne lan
02 Yorumla
Soran11 ayRomantizm beyine bak hele sen lanli lunlu konuşuyor aw sala
- 11 ay
Malum ne demek
Gizli Üye(18-24)11 ayÖzür dile
03 Yorumla
Soran11 ayDayağı yiyen benim niye ben dileyim çiğnedi beni resmen
Cevap sahibi11 ayOnu istiyorsan yap
Soran11 ayNasıl
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Şiddetli aşk
03 Yorumla
Soran11 ayBiz birbirimizi kırıp dökmeden seviyorduk ama haşladı beni ilk defa konuşmuyor şimdide
Soran11 ayİyi de hademe mesleği annesinin kötü bir şey demedim ki
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sakin olmak gerçekten çok önemli. Böyle bir durumda anlık tepkilerle hareket etmek bazen işleri daha karmaşık hale getirebilir. Anneler çocukları için çok kutsal bir yer tutar ve sen farkında olmadan, belki yanlış bir şekilde, onun duygularını incitmiş olabilirsin. Hademelik mesleği ya da herhangi bir meslek asla kötü ya da aşağılanacak bir şey değildir, herkesin emeği çok kıymetlidir. Ancak bu kadar şiddetli bir tepki alman da sağlıklı bir iletişim biçimi değil.
Ne yapacağını soruyorsan, önce bir nefes al. Sonra sakin bir şekilde onunla konuşmayı dene. Ona neden böyle hissettiğini dinlemeli ve bir hata yaptıysan bunu kabul etmelisin. Özür dilemek ilişkilerde güzel bir köprü kurabilir. Ancak unutma, hiçbir ilişkide şiddet, tokat ya da saç çekme gibi davranışlar kabul edilemez. İkinizin de bu konuda oturup gerçekten sağlıklı bir iletişim kurarak sorunlarınızı çözmeniz önemli. Şefkatle yaklaşmaya çalış ama kendine olan saygını da korumayı unutma 💖✨.