Annem kiz arkadaşımla gorusmemi yasakladı bende tokat attım?

Annem çok kuralci biridir genel olarak anlaşamayız hep niye beni sevmiyon diye sorar hatta en son kiz arkadaşımın evine kalmaya gittim diye evin önüne geldi ortalığı ayağa kaldırdı ve bende keşke annem olmasaydın dedim diye tokat atti bende eve gittim konuşmadım neyse bu sabah sende bana tokat at gel dedi saçlarımı yol dedi bende hırsımı alamamistim geceden önce yakasından tuttum baktım elimi kaldırdım vurmayacaktim ama o olay aklıma gelince bir tane vurdum ikincisinde gel diyince bir daha vurdum dilini ısırdı kan tükürdü yere teşekkür ederim dedi odasında agladi konuşmuyoruz ne yapayım bu kadinla?
Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar bu arada konu cnsel yaşam veya aşk ilişkilerinde 3 5 kişiyiz söyleyim çok üzüldüm ağladığı için hiç böyle görmemiştim çünkü yarın yatağına en sevdiği sucuklu yumurtadan yapicam çay falan cicek alicam birde ayaklarını opucem uyku uyuyamıyorum çünkü
Güncellemeler
9 ay
Arkadaslar bugün annemin saçlarını okşadım bana elleriyle yedirdi ayaklarını öptüm özür diledim o da benden diledi bir daha el kaldırmam çok üzülmüş kadin
Annem kiz arkadaşımla gorusmemi yasakladı bende tokat attım?