Bugün aldatıldığımı ögrendim hemde bir esc la?

Arkadaşlar 3 yaşında bir kızım eşimle 6 yıldır beraberiz. Eşim kızımın tabletine kendi WhatsApp hesabını girmişti. Bugün tablet elimdeyken bir esc mesajlarını gördüm hangi otele gelelim 2 bayan istiyoruz resim atar mısın gibi iğrenç şeyler yazıyordu. Oraya 3 kişi gitmişlerdi biri evli ama geçmişi baya bozuk bir insan diğeri 40 yaşında bekar bir insan. Alkol alıyor musunuz diye de sorulmuştu eşim alkol kullanmaz bu arada. Hala inanamıyorum çünkü gerçekten beklemezdim ailesi arkasında asla değil annesi yok hayatında sadece ben vardım yani birde kızımız , telefonu hep elimdedir, kurcalarımda ama birseyine rast gelmedim. Dışarıda insanlarla göz teması dahi kuramadan konuşan çekingen biri. Görür görmez aradım 6 yıldır etmediğim hakaretleri ettim. Sinir krizi geçirdim ve ağlamaktan kolumu kaldıracak halim dahi yok. şu an annemin evimdeyim. Kendimi sığıntı gibi hissediyorum kızım bir kere bağırınca bile onları rahatsız ediyorum gibi geliyor ve eşimden başka kimseyle daha önce sevgililik dönemim bile yok diyebilirim bütün herseyi onunla yaşadık ve gerçekten evlenebilmek için çok mücadele ettik ailesi ile arası iyi değildi zaten annesi hayatta değil ama o zamanlar benim için bütün ailesinden de vazgecmisti ailesinin benimle bir sorunu yoktu. Neyse bugün başıma böyle birsey geldi ve resmen dünya başıma yıkıldı bitsin istemiyorum ama midem kaldırıp aynı evde yaşayabilir miyim onada emin değilim kızım babasız büyüyecek diye ayrıca çok üzgünüm ne olur bana yardım edin akıl verin Eşimle sadece bir kaç saniye konuştum bana ben öyle bisi yapmadım sen yapmışsındır gibi saçma bahaneler üretti.

Güncellemeler
9 ay
Eşimin telefonuna şehir dışı işlerine gideceği zaman konum takip uygulaması yüklemiştim ulaşamadığım zamanlarda oradan bakmak için ona bile karşı değildi
Güncellemeler
9 ay
Kizimin besiğini almaya eve gittim ailemden duyacağı lafların korkusuna evde ışıkları kapatmış koltukta oturuyordu
Bugün aldatıldığımı ögrendim hemde bir esc la?