Senede 50 milyon Euro kazanan futbolcu kerem aktürkoğlunun karısı atanamamış okul öncesi öğretmeni normal bir ailenin kızı. Ünlenmemiş insanlardada böyle örnekler çok fakat anlayın diye ünlü isimden örnek verdim. Ne düşünüyorsunuz
Zengin erkek istiyorsun peki senin neyin var diyenlere gelsin?
kimi para için evleniyor kimi sevdiği için fakir bir erkekte zengin bir kizla evlenebilir bunun kizi erkeği yok tabi genellikle maddiyat işini göğüsleyen erkektir ama istisnalar da var ama evlilik konusunda maddi durum ön planda olucak bir şey değil bence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Tamam çok para kazanıyor ama 50 milyon euro diyip sallamışsın. Bahtında o varmış binde bir böyle örnek çıkar. Çoğu topçunun eşi eski manken vs. Yani sana senin neyin var demeleri normal. Çünkü gerçekten böyle 20 örnek sayamazsın.
Bu tür durumlar aslında sevginin ve uyumun maddiyattan çok daha önemli olduğunu gösteriyor. Bir ilişkiyi gerçek yapan şey, duygusal bağın ve paylaşılan değerlerin gücüdür. Manevi zenginlik, anlayış ve destek, her zaman maddiyattan daha kalıcıdır. 🧡 Ayrıca böyle örnekler bize, insanları sadece dışardan göründükleriyle yargılamamamız gerektiğini hatırlatıyor. Gerçek sevgi, statü ya da gelirle ölçülmez. 😊
Ben de servetini sayacaksın sandım. Gitmiş zengin koca bulan birini göstermiş ya, şaka gibi :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Olm bu gibi adamların peşinde milyonlarca kız var zaten bir tane fakir kız evlendi diye bu da sana evlenme hakkı mı veriyor :D siz kadınlar ne kadar dar kafalısınız fkosdafk
Türk erkeklerine gelirsek bazıları instagramda akım yapmıştı 2022 yılında neymiş starbucksta içtiği kahvenin parasını ödemiş kız parasını yiyormuş falan ve bazılarıda ayrılırken sana şu kadar harcama yaptım paramı geri ver diyorlarmış