Güncellemeler
11 ay
Kudurun pedolar escrt gibi hayat yaşayın birde size mi hizmet edip sadık olacağız kadınların çoğunu enayi yaptılar artık gözünüzü açın kızlar bunlar 18 girmiş sarışın beyaz tenli pembe şeyli bakire 36 ayak çocuk ergen liseli isterken sorun yok ama
Güncellemeler
11 ay
Erkek güzel genç fiziği ta gibi kız isteyinca hakıdır parası var dersiniz ama kadın güzelse hakıdır zengin istemeye demez orp escrt dersinlz gidin kart zamparalara laf edin onlar para verirken iyi normal sanki kadın parayı çalıyor erkek zengin kadınla olsa orp obje satılmış demez hiç biriniz kadına enayi Kaşar genç yakışıklı istersen böyle kullanırlar hakıdır erkeğin paranı kullanması derler zengin kadına satılık dersiniz eminim parayı veren yaşlı erkekler ne? Süb… sp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Arkadayim girl toplu karar artık sokakta gordugunuz 10 kizdan5 i hahahaha paralı erkeeekkkkkkkklk paraaaaligggh culsuzlari anneleri sevsin bı kuru s. Klerinden başka neleri var
Ama genç yakışıklı olanını seçin
Fark etmez hdjajsjshs yaşlı olursa da mirasi kalır genç yakisikli ve sadakatsiz olmasindan yeğdir
Yaşlıyı midem kaldıracaksa diyecek laf yok gençliğine yazık
Ayy amaaann benim bedeni gördükten sonra kalbi mi dayanir 😂😂
Nasıl mide var sen onun bedenini görsen? Sen cidden kız mısın
Bu şekilde erkekleri mi cezalandırıyorsun kendini mi?
Her koşulda insanlar laf edecek, kendini bildiğin sürece daha az etkileneceksin o sözlerden.
Senin seviyeni değmeyecek birisi için küçük düşürmeye gerek yok kurtulduguna sukredersin bazen
Dedi ve 18-23 sarışın kız istedi
Ne alaka ne yaparsan yap be umrumda mı çokta
Rusu kim kaybetmiş biz bulalım bizim kızlar daha güzel nazları işveleri yeter
Ama nedense hep onlar ilgi görüyor
Kimler
Zengin züppe şıpsevdi
Fakirler parası yok diye sadık olur ama hepsi değil fakir bile olsa escrtla verecek paralı oluyor onlarda genel evine gidiyor
Yani karakter meselesi mi diyorsunuz
Hayır zengin metres yapar fakir genel evine gider hepsi aynı
Herkesi aynı kefeye koyamazsın
Eee biz de sadık biri bulamıyoruz o yuzden
Hak ediyor musun? 20 lik barbie bebek arıyırsunuz
Yo ben 20 lik ariyom demedim ki nasip bu işler hem zevginler varken bize düşmez
Zenginlerin pedo olması normal yani
Para ya bakıyorsunuz çünkü çoğunuz
Sizde güzelliğe fiziğe yaşa bakıyorsunuz kadın paraya bakıyor diye erkeğin sübyancı genç istemesi normak mı? Kadınlar zorla mı parayı alıyor? Sizde genç güzel istemeyin
Asla bakmamdim bakmam da öyle düşüncem yok
Yüksek fiyattan satın alınmak iyidir tabi
İmkanınız olsa hepiniz zengin istersinşz sonra onu çok güzel ergen liseli çocuklarla aldatırsınız gelmiş birde burada laf ediyor para verseler ilk işiniz karınızı aldatmak olur erkolar
Zengin isteyene orp der 18 lik ergen kız istersiniz
Abicim bitanem bak hayatim seni anlıyorum cevre ve kültür nedeniyle böylesin. Bu senin suçun değil. Ben 40 yaşındayım. 4 5 yaştan beri yaklaşık 30 sene profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medya da yetiştim. Moda fotoğrafında büyüdüm. Bir kadına bedeni uzerinden yaklasmamak nedir bunu biliyorum. 15 yasinda iken psikolog görüşmem sırasında büyüdüğüm zaman karım dahil hayatımdaki insanları satın almış olmak istemiyorum dedim. Halen evlenmedim. Kadın derdim olsaydı 18 iken cart ajanslarının temsilcisi olurdum kim geldi kim gitti bilmezdim. Kavramsal sorunları var bu ülkenin. Yaş, zihinsel gelişim, kültür, kavramlar vs.
Herkesi aynı görme hata yaparsın
Mesela bak ben 8 yaş sonrasında iki taraf icin de sorunlar olacağını düşünüyorum. Dönem değişiyor tecrübe beklenti farkı sorunu oluyor
20 lik kızlarla konuşuyorsun ama paraya bakana laf etmeye hakınız yok kızlar yakışıklı uzun isteyince orp olmaz ama erkek 5-30 yaş küçük kız istiyorsa ne olduğu beli
Ben mi bunları yapıyorum?
Bak abim bu topraklarda pedofili var ortadoğu kaynaklı. Türküde var. Ardahan in yollarında türküsü. İki öptüm bir de sevdim 13 14 çağlarında diyor. Tsm şarkısı var. Henüz girmiş 13 14 yaşına edalı şiveli köylü güzeli. Bununla eğlenenler var. Bu topraklardan fazlasını bekleme ama sen diren. Kendini akil fikir uzerinden ifade et satın alınabilen şeylere bakma
Kadın durara dura hiç olur erkek dura dura koç olur veya çıtırlara bakıp laf atalım gibi sapıkça şarkılar var zaten erkekler çok özgür kimsede çıkıp paran var diye genç kızla olman normal olmaz demez hepsi kadına satılık orp der tıpkı senin gibi erkek genç güzel istiyorsa bedelini ödeyecek zengin biri güzel genç isteye bilir yani?
Mesela bak göster ama elletme, kendini ağırdan sat, evlilik de çocuğun karakteri kişiliği sorulmaz. Para var mi ona bakarlar bir sürü saçma ekonomik talep gelir
Kadını birey saymaz ortadoğu herkes buna göre yetişir istisna olan yalniz kalır
Yalnız kakırım daha iyi bir erkek birden fazla kadınla yatınca obje orp demeyen beyinsşz ahlaksız insanlar için evlenmem
Evlenmek zorunda değilsin
Ahlaklı namuslu erkek yok paralarını yerim o zaman kadınlar robot değiş şunu sokun kafanıza evlenmeyen obje olmaz
Var abim bulmak mesele
Aramıyorum namuslu yok
Haklısın canım
Sen nerde yasıyorsun
Günaydın
sen bilirsin
Gözün açıldı
Gerçekten haklısın sana hak veriyorum
Ben olgun severim
Yenezler
Ciddiyim. Olgun, oturaklı kadınları hem fizik olarak hem de davranış olarak seviyorum. Hele 33-34 yaşındakiler bal gibi.
Erkekler karakterde olgunluğa bakmaz ergen sever
Her erkek öyle değil işte. Ergen, kezo, küfürbaz kızları sevmem.
İyi halt edicen
Herkes öyle değil
Bir erkeğe para ver sence ne yapar karısına çocuğuna hediye mi akır yoksa liseli metre mi yapar
Bütün zengin erkekler senin dediğin gibi o zaman
Fakirde genel eve gidiyor genç için bir yerde okumuştum bakire veya 15-20 kız için erkekler genel evinde sıra oluyormuş